Jag och Julia är visst inte så bra på detta. Men jag gjorde en moodboard och hoppas kunna lyckas bättre denna vecka.

Livet rullar på. Det har varit påsk. Det har varit fint och det har snöat. I april. Jag har dessutom fått nytt jobb. Wow, kul.

I påsk har jag gjort allt möjligt. Fixat med lägenheten. Varit ute på krogen. Varit på landet (och det snöade och var kallt). Jag har även tränat, surprise surprise. Där har motivationen inte varit på topp. Inte för att jag inte gjort det utan det har bara inte varit kul. Sådär som livet är ibland. Det kan även vara så att glädjen är på väg tillbaka. Och det känns ju bra!

Angående det nya jobbet så kan jag gå in på det lite mer när jag har börjat, om en månad ungefär. Jag är iallafall jättetaggad. Det ska bli skönt att ha kollegor och det ska bli skönt att bli duktig på mitt jobb igen.

Igår köpte jag nya träningskläder. ska ta lite bilder sen så jag kan visa. Är så himla lycklig att HM gör snygga och bra träningskläder numera. För några år sedan lyckades de inte alls med det där men nu går det bättre. Tycker faktiskt, (och kalla mig snål men det är jag INTE) att träningskläder kan va onödigt dyra, och det är inte HMs. Jag köpte även ett par nya våriga skor. Kändes lite tråkigt att vakna upp till snö i morse men det är vad det är.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Trots den fruktansvärda fredag vi hade så hade jag planer och hur mycket jag än ville skjuta upp dem en vecka gick inte det. fredagens planer blev inställda men lördag och söndag var två dagar jag länge sett fram emot.

När jag var och backpackade i Asien med min kompis Siri träffade vi Matt i Thailand. Matt är från Kanada och vi hängde med honom ett tag. Sedan vi var i Asien har mycket hänt och kontakten har varit fram och tillbaka men de senaste månaderna har jag pratat en del med honom. Mest för att han skulle till Island i tre veckor (frågan är nu vad en ska göra där så länge). Jag lyckades iallafall övertala honom att ta med sin kompis hit till Stockholm i några dagar. Så jag och Siri mötte upp Matt och Dylan på en bar i stan (Petra var med också). Vi hängde på olika barer och hade supertrevligt. Igår, söndag gick vi upp ganska sent och jag var trött, för jag hade spenderat hela natten i ett kokhett hotellrum utan AC och dessutom med torra läppar utan kräm till dem.

Iallafall så gick vi först och shoppade lite, jag köpte den gråa tröjan jag har på alla bilder och en sammetströja. (Jag köpte även Decubal basic för läppar). Sedan tog vi oss till Vete Katten och köpte kanelbullar och kaffe att ta med och började gå mot Drottninggatan. Som jag sa tidigare så var det värmande att se alla människor där som visade sitt stöd för hela Stockholm men mest för de offer som inte kom hem i fredags.

Efter det tog vi oss mot Gamla Stan för att titta på slottets utsida bland annat. Vi gick mest runt i vår vackra stad i flera timmar innan vi tog oss till Kaknästornet, där jobbar Johanna och vi tittade på utsikten en stund. Väl klara med det åkte vi till min lägenhet och tittade på den och sedan in till stan igen för att äta middag. Det var supertrevligt och blev en sen kväll men det var det väl värt. Idag reser Matt och Dylan vidare till Barcelona och jag önskar så att jag kunde följa med.

Likes

Comments

Tankarna idag, och tankarna hela helgen har gått till fredagen. Fredagen ingen var beredd på. Alla mina nära och kära är oskadda och tankarna går till de som inte hade den turen, både drabbade och anhöriga. De som inte fick komma hem i fredags.

Jag satt på jobbet när det hände och kontorens personal hade precis börjat gå hem för dagen. Mina "hej då, ha en trevlig helg" blev till hej dån med ett sorget leende och det märktes att alla var upprörda och ledsna. Många ville prata om det och jag hade svårt att hålla tårarna tillbaka.

Jag vill samtidigt tacka vår fantastiska polis, räddningstjänst, vakter och sjukvårdspersonal samt alla civila på plats som hjälpte till för sin fantastiska insats. Vad hade vi gjort utan er?

Igår var jag Siri, Matt och Dylan på Drottninggatan och Sergelstorg för manifestationen. Det var supervackert och jag är så stolt över vår stads invånare och den värme vi visar gentemot varandra. Vi verkar ganska kalla vid första ögonkast men nnär det väl kommer till kritan finns vi där för varandra. Helgen ska jag berätta mer om senare för det var en speciell sådan. Ville bara ägna det första inlägger till stockholms, sveriges och världens invånare.

Vill även påminna om den nationella tysta minut som regeringen utlyst kl 12:00 idag.

Likes

Comments