Hej alla.

När jag var runt 16år fick jag veta att jag hade ADHD. Idag så är 22år så har haft det ett tag men ska ta det från början.

Redan som liten va jag konstig men jag blev nästan aldrig arg när jag va mindre men typ i 2-3 börja det "spåra". men det va inte för i typ 6-7 skolan slog alarm för mig. Men det va då min resa börja till att få reda på om jag har ADHD. det tog mig 1,5 år och 1 "behärska min ilska kurs" innan jag fick reda på min ADHD. men efter det så börjar man med medicin som är en jävligt jobbig medicin som i sin tur är narkotika klassat pepprat. vilken jag själv är jobbigt för jag tycker inte om droger. (för efter den där kursen så tog en av dom som va en överdos.) men när jag väl börja med skiten så insåg jag väll snabbt med den första medicinen att jag fick mycket panikångests attacker och hjärtklappning vilket som 17 - 18årig är jävligt jobbigt att tror att man ska "dö". men så fick jag den andra som funkade bra förutom att jag fick mina sömn problem vilket som jag redan hade sen tidigare vilken va jobbig att kanske med tur sova något mellan 1 timme till kanske 5 timmar per natt med lite tur vilket ledde till att jag kanske sov varannan natt vilket betyder att jag gick och la mig vid 18 tiden och vakna typ 2-3 på natten men som va skönt fick sova lite längre. men det andra med ADHD medicin är att man äter inte mycket vilket lede till att jag vägde bara 70kg och va 1,90 lång. men idag när jag har slutat med medicinen så väger jag 100kg. men som sagt så slutar jag med medicin efter 4år vilket är "omöjligt" om du frågar läkarna som sa att jag skulle behöva min medicin. säger efter jag har slutat med den så känner mig fortfarande annorlunda men på ett bra sätt. så länge du lär dig om just din ADHD så kommer du långt tro mig skulle inte sitta här idag om jag inte visste så mycket om ADHD för du skulle de blivit för mycket. Skrivet av ett bokstavs barn. lär dig att acceptera  din ADHD. du är inte annorlunda för att du har ADHD för du är unik.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej i helgen va vi hos min flickvän och umgicks med hennes familj och vänner så det blev mest en massa surr och massa skratt sen i söndag åkte jag hem från henne och idag så kom hon hit efter skolan så vi myste bara sen åkte hon hem så har jag mest bara pluggat och spelat lite cs såhär första gången på typ 1,5 vecka men nu ligger jag i sängen och pluggar lite. men kom med förslag vad jag ska skriva om. puss och hej så länge 

Likes

Comments

hej förlåt att det inte har blivet så mycket skrivande. Så mycket händer just nu allt ifrån skolan och allt hemma, så blir det inte så mycket gjort. Förlåt. Ska bli bättre på att skriva och att jag hinner med ett inlägg om dagen men annars hörs vi senare ska dra och vara med min flickvän

Likes

Comments

Hej nu va det ett tag sen. Men det har vare så mycket. Vart ska vi börja... Jag sover knäppt längre något nu när jag skriver det här inlägget så har jag sovit två timmar på ett och ett halvt dygn. Hoppas man får sova inatt bara. Annars så har jag bara vare hemma och mys med min Isabelle. Men just nu sitter jag på skolan och läser om ätstörningar. Få se hur länge man orkar vara här idag ska kämpa på så länge man orkar. För det är mycket saker hemma också. Ikväll blir det lite innebandy. #staystrong #innebandy :)

Likes

Comments

Det har väl inte hänt något idag. förutom att vi kolla klart på våran serie och sovit men nu är vi hos henne så det blir väl sova snart. Händer saker imorgon men det får ni läsa om de. godnatt alla mina fäns

Likes

Comments

Hej alla glad :) Idag så va jag i skolan vi läste om självmord och mani. Slutade kl 11:30 då drog jag hem och spela lite cs. Men eftersom min tjej slutade så sent så somna jag innan hon kom. Så hon va inte så glad när hon väll kom in. Men så när det löst sig somna vi och vaknade kl 23:30 så nu sitter vi vid en varsin dator.

Likes

Comments

Hej skrev inge mer igår men låt ta igenom dagen lite snabbt min flickvän kom efter skolan till mig sen så vilade vi lite går, sen kolla vi bara på serie.

Idag så sov vi typ bort hela dagen men vi är påväg att bli sjuk. Sen kolla vi på serie idag igen sen åkte hon hem. Sen resten av kvällen spela jag.

Likes

Comments

Hej mitt första inlägg. En jobbig nätt utan sömn. men en massa skoj med polarna och en massa counter-strike. Just nu väntar jag på min flickvän ska komma hit. Så får det se vad vi gör för hon har inte heller sovet något. Men vi hörs senare

Likes

Comments