Hej nu va det ett tag sen. Men det har vare så mycket. Vart ska vi börja... Jag sover knäppt längre något nu när jag skriver det här inlägget så har jag sovit två timmar på ett och ett halvt dygn. Hoppas man får sova inatt bara. Annars så har jag bara vare hemma och mys med min Isabelle. Men just nu sitter jag på skolan och läser om ätstörningar. Få se hur länge man orkar vara här idag ska kämpa på så länge man orkar. För det är mycket saker hemma också. Ikväll blir det lite innebandy. #staystrong #innebandy :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har väl inte hänt något idag. förutom att vi kolla klart på våran serie och sovit men nu är vi hos henne så det blir väl sova snart. Händer saker imorgon men det får ni läsa om de. godnatt alla mina fäns

Likes

Comments

Hej alla glad :) Idag så va jag i skolan vi läste om självmord och mani. Slutade kl 11:30 då drog jag hem och spela lite cs. Men eftersom min tjej slutade så sent så somna jag innan hon kom. Så hon va inte så glad när hon väll kom in. Men så när det löst sig somna vi och vaknade kl 23:30 så nu sitter vi vid en varsin dator.

Likes

Comments

Hej skrev inge mer igår men låt ta igenom dagen lite snabbt min flickvän kom efter skolan till mig sen så vilade vi lite går, sen kolla vi bara på serie.

Idag så sov vi typ bort hela dagen men vi är påväg att bli sjuk. Sen kolla vi på serie idag igen sen åkte hon hem. Sen resten av kvällen spela jag.

Likes

Comments

Hej mitt första inlägg. En jobbig nätt utan sömn. men en massa skoj med polarna och en massa counter-strike. Just nu väntar jag på min flickvän ska komma hit. Så får det se vad vi gör för hon har inte heller sovet något. Men vi hörs senare

Likes

Comments