Header

Hej Hej!
Vet att jag inte har bloggat på jättelänge och är ledseb för det. Men jag har inte riktigt haft ork till att blogga och har gjort rätt mycket.
I fredags så hade Angelica dendär loppissaken och det gick väldigt bra (emot vad jag trodde).
Och i söndags så var vi på Ullared, köpte 1 t-shirt, 2 parfymer, 1 deo, 1 skal till mobilen.
Idag har jag gjort något som har ändrat mitt liv. Ett litet steg för mänskligheten, men ett livsavgörande steg för Jim. JAG HAR KLIPPT AV MITT HÅR!!
Det var något som jag verkligen inte hade planerat förens typ igår, och när jag får för mig nånting, så ska de gå så fort som möjligt. (kan ofta vara nackdel).
Men ja..jag har nu kort hår och känner inte igen mej själv. Men vänjer mej väll snart, och tycker de blev bra iallafall.

Skriver innom kort igen. Bye!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick 2 tröjor av Angelica igår för det var ett år sen vi förlovade oss igår den 29 april.
Och hon fick 1 tröja av mig och ska få en klänning eller något som hon hittar :)


Likes

Comments

Fan..trodde vi skullr vara lediga idag juu...Men nej, det var vi inte, vi ska gå i skola o ha tråkigt medans andra skolor har ledigt.
Aja, ska gå o kolla på brasan i Skultorp sen ikväll med Angelicas kompisar.
Och nu sitter jag på tåget påväg till skolan.
Ni får ha en bra dej, hej!

Likes

Comments

I fredags så åkte jag och Angelica hem till mej för vi skulle hjälpa mamma och Adam att fixa iordning hagen och bygga ett typ utestall. Sen grillade vi på kvällen.

I lördags så åkte vi och hämtade en ny häst. Den är vääldigt stor och svart. Sen när vi hade hämtat den så åkte vi till Angelicas skola för det var öppet hus och Pedram skulle kolla på Teknik. Sen så åkte vi hem och grillade igen.

Igår så gick vi upp klockan 6 för att åka med Adam till Skövde för han skulle jobba. Vi åkte till Angelicas pappa och sov och sen till hennes mamma. Sen så hände inte mycket mer förutom att vi grillade igen.

Så den här helgen har vart full fart och mycket grillat.

(Hästen till höger är den nya, heter Mustang)

Likes

Comments

När jag väl får pengar till det, så ska jag tatuera mej, och jag och Angelic satt och pratade lite och så fotoshoppade de som jag vill ha på min arm. Tror det kommer bli bra faktiskt.

(Fotoshopbilden)

Likes

Comments

Wiii!
Igår så köpte jag ett nytt spel, eller ah, lånade pengar av Angelica för de men iallafall. Testade det igår och det var fett kul, det är som ett skräckspel.
Författaren Alan Wake har en bok som han inte har skrivit än, men när han somnar så drömmer han allt som händer i boken så att han blir huvudrollen. Och hela tiden när han somnar så försvinner hans fru så han måste springa runt och leta efter henne medans massa folk försöker döda honom. Fett kul spel och läskigt. Speciellt när det kommer en kärring som poppar upp ibland. Och kan inte skriva mer förens jag har sprelat mer. Hejdå!

Likes

Comments

Tjenaa!
Vet inte vad som har hänt, eller hur det har hänt, men jag känner mej faktiskt pigg nu på morgonen.
Fast kommer väll inte vara speciellt pigg senare för har Nationellt Prov i Engelska idag, imorgon i No och på fredag Engelska igen. Men får hoppas jag klarart.
Och nu sitter jag på tåget till skolan så lycka mej till. ;)

Likes

Comments

Angelica ska ha ett loppis med två av sina klasskamrater så ni får gärna komma och kolla!

Likes

Comments

Hej Hej!

Det här har varit en väldigt lugn helg.

I fredags så hände det inte så mycket. Vi mötte Vahid och hans tjej på rese och väntade med han och hans flickvän på deras buss och sedan åkte vi hem till Angelicas mamma. Efter att vi hade varit där en liten stund så skulle vi gå ut för att dela ut lappar till ett loppis som Angelica ska ha med två av sina klasskompisar. Sedan så gick vi till Nyeport för Angelica skulle sätta upp lite lappar där med, så träffade vi Daniel där och så fastnade vi vid en snubbe som var där för att göra korttricks och sånt. Sen åkte vi hem till Angelicas mamma igen, fikade, och sen la vi oss. 

I lördags så skulle Angelica och Angelicas mamma iväg till deras kompis för att träffa det nya barnet som hon hade fått. Sen fick vi skjuts hem till mej och sov sedan där tills igår. 

Igår så var vi hos mej på morgonen och Angelica red med min syster medans jag spelade Xbox med min bror. Efter det så åkte vi till Skövde, till Angelicas mamma och jag spelade fotboll med Angelicas lillebror. (fett jobbigt). Efter det så åkte vi hem till Angelicas pappa och sov. 

Imorse så försov vi oss så jag kom till skolan efter halva andra lektionen. Måste säga att det är väääldigt skönt att få sova ut. Och det ska jag göra nu med, Godnatt!

Likes

Comments