I helgen: var jag ute i Stockholm för första gången på länge, jag och några tjejer från mitt jobb åt middag på DramatenTerrassen där vi senare mötte min pojkvän (som var där med de sina) och några vänner till mig!
Jag följde spontant med min vän Linnea till F12 och mötte massor av härliga människor där, (bland annat världens härligaste från Frankrike som jag senast träffade förra sommaren på Trädgården) sen åkte jag hem till Alex!

I måndags: hade jag mitt UPPROP PÅ KTH Campus (jag kom in på KTH i stan!!!)! Jag träffade Mickis som ska gå samma kurs (är så glad för det) och allt känns bara så bra!! Kändes som att jag äntligen hittat rätt! Lärarna verkar fantastiska och alla som ska läsa kursen var så trevliga (och snygga)!!! Mitt tips till alla: sök till KTH

Igår: skrev jag klart mitt CV (det är svårt!!), höll på ett helt dygn och scannade papper, omformulerade samma text 300 gånger, försökte hitta en bra bild och ja.. höll på med det. (Vet inte ens var jag har tänkt att jobba eftersom jag kommer ha så mycket för mig i höst ändå, om ni har något tips på bra kvälls-/helgjobb är ni mer än välkomna att höra av er)

Idag: är min tredje sista dag på jobbet!!!!

Bild från min mysiga lunch med Anna på Sturehof

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var vi och kollade på lägenheten! Det är 99% klart men jag vågar fortfarande inte tänka att det är "vår" lägenhet än. Är så fruktansvärt tacksam över alla som räckt ut hjälpande händer och pekat i rätt riktning! Det tog alltså (bara!) två dagar innan en kollega till pappa la fram en tvåa mitt i staden. Det är mer än jag hade kunnat drömma om!

Nu blir det lite yoga, det jag älskar mest med det är att jag kan göra det exakt var som helst och när som helst ciao

Likes

Comments

Vi har hittat en potentiell lägenhet vid Vandislunden!!! LYCKA!!!!!!!!!! SÅ GLAAADDDDD
Vi ska dit imorgon och kolla så det kommer mer detaljer då, idag är vi på mitt landställe med min familj och bara njuter av livet

Likes

Comments

Igår var jag och vittnade i Tingsrätten. Det var på riktigt bland det värsta jag gjort. Jag var så nervös att när jag kom in att domaren fick säga "det är jag i mitten som talar med dig" för jag flackade runt med blicken så mycket och försökte identifiera var rösten i högtalaren kom ifrån. De tilltalade satt precis bredvid mig och hånskrattade så mycket att domaren fick säga till dem att om de inte skärpte sig skulle han skicka ut dem (och då började de käfta emot honom "men hallå fortsätt bara"). Det var så många fler i rättssalen än vad jag hade räknat med (5 stycken längst fram på höga stolar, de två åtalade, två försvarsadvokater, en åklagare och några jag inte förstod vilka de var), de ställde så sjukt oklara frågor och min pojkvän sa att det lät nästan som jag skulle börja gråta. Jag minns det till och med som att jag ska få 60kr i ersättning men Alex som satt i rättssalen och lyssnade menar att jag ska få (betydligt!) mycket mer... varvhelt borta och fruktansvärt nervös förstår ni att jag var. Fast jag tror fortfarande att det blir 60kr men vi får se.

Trots att det var bland det värsta jag gjort så vet jag att det är jätteviktigt att vittna. Det finns hjälp att få från vittnesstöd (som mailade mig att han/hon/hen/hin/.. hade semester fram till 14 augusti) och jag hade nog verkligen behövt det. För några kanske det inte är några problem att vittna men för mig var det inte kul. Speciellt eftersom de tilltalade satt och skrattade och blängde.

För mig går det inte att förställa mig hur det måste vara att vara själva offret för ett brott och behöva vittna, obehagligt, kränkande, otryggt, ångestladdat, oroligt.
...men det som de som stöttade mig innan sa till mig var att det är nödvändigt för att sätta stopp för de personer som åkt fast och avskräcka andra från att begå liknande brott.

På ett sätt är det bra med vittnesplikt för svenska rättsystemet för jag hade aldrig vittnat annars och nu i efterhand känns det bra igen. Väldigt tråkigt att jag och Alex fick ställa in vår planerade resa till London men vi åkte till mitt landställe istället så nu är jag här.

Likes

Comments

Igår var jag med Alex på Grand Escalier. Vi åt så god middag och beställde efter det in så galet goda drinkar (de fanns inte på menyn men testa ananas-drinken och rabarber-drinken om ni ska dit). Han är verkligen mitt allt, ingen kan få mig att må så bra, le så stort och skratta så mycket som honom. Älskar honom så mycket att mitt hjärta bubblar över❤️❤️❤️

Likes

Comments

Precis kommit tillbaka till Stockholm från Åland där Alex har landställe, jag har tillbringat de senaste fyra dagarna där med honom och hans underbara familj. Tydligen så är det väldigt strikta regler om vilka som får bo på Åland så det var inte alls lika proppat som Stockholms skärgård blir på sommaren vilket gör Åland väldigt mysigt och genuint.

Likes

Comments

Ikväll har jag verkligen haft så mysigt! Älskar att sitta med blandade vuxna, barn, ungdomar, pensionärer och prata om snusk, framtid och minnen. Vi firade att min underbara kusin Tilda har fyllt år, jag är verkligen så lycklig över att få vara en liten del av en hennes så fina och roliga släkt. Jag förstår mig inte på alla vänner jag har som klagar över släktträffar och så vidare. Det är verkligen hur härligt som helst!!! Tycker det är så sjukt viktigt att uppskatta och ta vara på den familj man har, eller ja, alla människor i ens liv som går att lägga i kategorin "familj". Det är så otroligt givande att sitta runt ett bord och prata med så många som är på så olika platser i livet. Vanligtvis träffar (i alla fall jag) folk mest i min egen situation, i området jag bor, när jag studerar, när jag jobbar, festar eller till och med reser, så dras jag i de flesta fall mer till personer i alla fall min egen ålder. Släktträffar är de där unika tillfällena när man får prata "över gränsen", de till och med suddas ut.

Likes

Comments

Idag har jag på mig kläder från 100% Hollister #takemebackto2012 sväng förbi mig i Gallerian idag om ni vill! Jobbat på Hollister i tre år men nu ska jag börja plugga till hösten så jag har sagt upp mig från världens bästa jobb så har bara tio pass kvar!! Kommer sakna alla så mycket, vi är verkligen som en (väldigt stor) familj här, men som tur är finns ju alla kvar oavsett om vi jobbar tillsammans eller inte!

De kommer försöka fylla min plats så om ni inte vill hälsa på mig men ha världens mest underbara arbetsplats och tjäna bra med pengar samtidigt som ni har kul kan ni ju alltid besöka deras hemsida iallafall: www.careers.hollisterco.com

Likes

Comments

Jag vet inte var jag ska börja (det är därför jag inte skrivit på länge). Jag har varit på mitt livs underbaraste resa med världens bästa människa och det går inte att sätta ord på det. Hur många gånger jag än försöker så gör jag inte upplevelsen rättvisa.

Kort sagt så tror jag aldrig att jag någonsin varit så lycklig som under veckan, och det handlar inte om de vackra stränder vi besökte, det varma klimatet eller den otroligt goda maten. Under hela resan kände jag att jag var så fruktansvärt lycklig över att få vara med Alex. Det är vad jag tycker kärlek är, när jag kände att jag hade kunnat vara exakt varsomhelst med honom och ändå få en lika fantastisk upplevelse.
Jag vill bara uppleva allt med honom.

Vi har aldrig varit utomlands tillsammans, eller gjort en längre resa själva vilket resulterade i att vi faktiskt lärde känna varandra ännu djupare (jag trodde inte att det var möjligt) än vi gjorde tidigare. Ni som känner oss vet det, vi bråkar knappt, vi är verkligen sådär supersuperkära, älskar att göra saker tillsammans och har nästan ett för bra förhållande för att man ska vilja lyssna.

Ingen trodde nog att det kunde bli mer än så men jag skulle säga att jag får bara mer känslor desto mer vi lär känna och kommer nära varandra. Det känns varje dag som att jag är så kär som det är möjligt för att nästa dag känna ännu starkare känslor. Jag vet inte ens om det är normalt att ha så mycket känslor för någon?

För mig har den här resan handlat så mycket om Alex att jag vet inte ens vad jag ska lägga upp för bilder, vad jag ska säga att vi gjorde, för det känns så himla lite när jag berättar om platsen. Jag kan skriva om hur underbart vacker en strand var men egentligen har jag ingen bra bild på stranden och jag vet inte vad den heter utan det jag minns mest är hur jag och Alex tittar på varandra och bara: "WOW det här är UNDERBART!!!" och sen springer och badar innan solkrämerna har sjunkit in.

Frida Poole Frida Poole Frida Poole Frida Poole Frida Poole

Likes

Comments

Bilder från igår när vi firade Valle och Alice som blivit 20 år!! Det var verkligen helt underbart! Tycker så mycket om Alice och Valle och deras vänner var också helt underbara. Det hade fixat så fint med så god plockmat, massor av drycker och fantastiskt väder. Njuter verkligen av att vara runt så kloka människor, blir så bra och härliga samtal. Ska försöka träffa de lite oftare när jag kommer tillbaka till Stockholm (för jag åker idag!!).

Frida Poole

Likes

Comments