Eftersom det var tidig calltime fick vi som skulle gå visningen äta middag, frukost och sova på hotell tillsammans, så mysigt! Det är verkligen det bästa med den här typen av jobb, att man varje gång träffar helt nya människor. Ibland blir jag chockad över hur många fina personer som jag träffar av en slump, på middagen satt vi till exempel några tjejer som aldrig träffats tidigare och både skrattade och delade tankar om några av de viktigaste sakerna i livet! Tror att det är viktigt att lufta sina tankar och idéer med nya människor med nya synsätt och olika åsikter.

Det hann bli rätt sent innan vi somnade men trots det så gick själva visningen väldigt väldigt bra! Vi var fem modeller med helt olika looks som skulle representera de senaste hårtrenderna (som ni kan se på bild 3 och 4). Jag hade en "wet"look och såg ut som jag precis kommit upp ur badet, tycker nästan att det var lite "sagoväsen-inspirerat", medan till exempel Alexandra fick ett fantastiskt fluff (hon hade rullar i håret i nästan 24 timmar innan visningen, se bild 2). Tog så mycket bilder på henne för blev helt kär i hennes burr!
Visningslåten:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inför visningen för Wella imorgon ska de fixa till mitt hår. Helt galet att det finns jobb där man får betalt för att klippa sig, få hårinpackning och bli stylad egentligen... men jag klagar inte, jag bara halvligger här och njuter. Tycker redan jättemycket om teamet och blir bara mer och mer taggad inför imorgon!

Likes

Comments

Nu i helgen åt jag middag med Matilda, Anna och Agnes för första gången på ett år! Tre av mina favorittjejer. Det är verkligen en lyx att få träffa dem igen efter att alla har varit ifrån varandra så länge.

Vi drack fördrinkar på Brillo och gick sedan till Créme och utöver att vi fick bästa bordet fixade köket ett vegetariskt alternativ till oss, så himla bra helt enkelt! Det blev en lång middag och jag hade ont i kinderna på vägen hem för att jag hade skrattat så mycket under kvällen. Jag har verkligen saknat dem!!!

I lördags var jag på en slags kräftskiva/picknick med en del av min nya klass på KTH som började 16:00, hade så roligt att jag kom hem till Alex direkt från stan vid 05:45 och kollade på matchen med hans vänner en stund innan jag somnade.

Förra helgen var jag på en kräftskiva hos Helena från mitt förra jobb som verkligen är värd att nämna. Hon är världens härligaste så såklart var alla på kräftskivan det också! Det var ett så härligt gung i luften att vi fortsatte vidare både till Mister French och F12, var så glad att hon bjöd med min pojkvän så att han fick träffa alla!

Det händer så mycket i mitt liv även på vardagarna just nu, har till exempel precis fått ett nytt jobb i Sturegallerian på Zara och ska gå en visning på fredag för Wella. Känns som att allas positiva energi runt mig har smittat av sig och allt är bara som ett glimmer!

Likes

Comments

I helgen: var jag ute i Stockholm för första gången på länge, jag och några tjejer från mitt jobb åt middag på DramatenTerrassen där vi senare mötte min pojkvän (som var där med de sina) och några vänner till mig!
Jag följde spontant med min vän Linnea till F12 och mötte massor av härliga människor där, (bland annat världens härligaste från Frankrike som jag senast träffade förra sommaren på Trädgården) sen åkte jag hem till Alex!

I måndags: hade jag mitt UPPROP PÅ KTH Campus (jag kom in på KTH i stan!!!)! Jag träffade Mickis som ska gå samma kurs (är så glad för det) och allt känns bara så bra!! Kändes som att jag äntligen hittat rätt! Lärarna verkar fantastiska och alla som ska läsa kursen var så trevliga (och snygga)!!! Mitt tips till alla: sök till KTH

Igår: skrev jag klart mitt CV (det är svårt!!), höll på ett helt dygn och scannade papper, omformulerade samma text 300 gånger, försökte hitta en bra bild och ja.. höll på med det. (Vet inte ens var jag har tänkt att jobba eftersom jag kommer ha så mycket för mig i höst ändå, om ni har något tips på bra kvälls-/helgjobb är ni mer än välkomna att höra av er)

Idag: är min tredje sista dag på jobbet!!!!

Bild från min mysiga lunch med Anna på Sturehof

Likes

Comments

Igår var vi och kollade på lägenheten! Det är 99% klart men jag vågar fortfarande inte tänka att det är "vår" lägenhet än. Är så fruktansvärt tacksam över alla som räckt ut hjälpande händer och pekat i rätt riktning! Det tog alltså (bara!) två dagar innan en kollega till pappa la fram en tvåa mitt i staden. Det är mer än jag hade kunnat drömma om!

Nu blir det lite yoga, det jag älskar mest med det är att jag kan göra det exakt var som helst och när som helst ciao

Likes

Comments

Vi har hittat en potentiell lägenhet vid Vandislunden!!! LYCKA!!!!!!!!!! SÅ GLAAADDDDD
Vi ska dit imorgon och kolla så det kommer mer detaljer då, idag är vi på mitt landställe med min familj och bara njuter av livet

Likes

Comments

Igår var jag med Alex på Grand Escalier. Vi åt så god middag och beställde efter det in så galet goda drinkar (de fanns inte på menyn men testa ananas-drinken och rabarber-drinken om ni ska dit). Han är verkligen mitt allt, ingen kan få mig att må så bra, le så stort och skratta så mycket som honom. Älskar honom så mycket att mitt hjärta bubblar över❤️❤️❤️

Likes

Comments

Precis kommit tillbaka till Stockholm från Åland där Alex har landställe, jag har tillbringat de senaste fyra dagarna där med honom och hans underbara familj. Tydligen så är det väldigt strikta regler om vilka som får bo på Åland så det var inte alls lika proppat som Stockholms skärgård blir på sommaren vilket gör Åland väldigt mysigt och genuint.

Likes

Comments

Ikväll har jag verkligen haft så mysigt! Älskar att sitta med blandade vuxna, barn, ungdomar, pensionärer och prata om snusk, framtid och minnen. Vi firade att min underbara kusin Tilda har fyllt år, jag är verkligen så lycklig över att få vara en liten del av en hennes så fina och roliga släkt. Jag förstår mig inte på alla vänner jag har som klagar över släktträffar och så vidare. Det är verkligen hur härligt som helst!!! Tycker det är så sjukt viktigt att uppskatta och ta vara på den familj man har, eller ja, alla människor i ens liv som går att lägga i kategorin "familj". Det är så otroligt givande att sitta runt ett bord och prata med så många som är på så olika platser i livet. Vanligtvis träffar (i alla fall jag) folk mest i min egen situation, i området jag bor, när jag studerar, när jag jobbar, festar eller till och med reser, så dras jag i de flesta fall mer till personer i alla fall min egen ålder. Släktträffar är de där unika tillfällena när man får prata "över gränsen", de till och med suddas ut.

Likes

Comments

Idag har jag på mig kläder från 100% Hollister #takemebackto2012 sväng förbi mig i Gallerian idag om ni vill! Jobbat på Hollister i tre år men nu ska jag börja plugga till hösten så jag har sagt upp mig från världens bästa jobb så har bara tio pass kvar!! Kommer sakna alla så mycket, vi är verkligen som en (väldigt stor) familj här, men som tur är finns ju alla kvar oavsett om vi jobbar tillsammans eller inte!

De kommer försöka fylla min plats så om ni inte vill hälsa på mig men ha världens mest underbara arbetsplats och tjäna bra med pengar samtidigt som ni har kul kan ni ju alltid besöka deras hemsida iallafall: www.careers.hollisterco.com

Likes

Comments