Ligger i sängen och ska försöka sova. Upp 7 imorgon :/. Ridlägret har börjat och första passet gick ganska bra. Eftersom dem andra red "sina" hästar för första gången så var den ändå ganska lätt lektion. Tempoväxlingar och serpentiner. Sedan gick vi upp till huset och körde några olika slags lära känna lekar. Vi har iaf en bra läger ledare. Eller två men känner bara den ena. Imorgon står de dressyr träning och sedan uteritt på schemat

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kom nyss vem efter en rolig kväll/ eftermiddag med Julie och Jossan. Imorse var vi ut till hästarna på morgonen, skritta prinz och red Bleki. Sedan har jag och Julie delat ut reklam. Rekommenderar att INTE börja göra det. Speciellt inte för svensk direktreklam. Och man får jätte lite betalt. Inte värt det. Vi gör ungefär en gång till sedan kommer vi även sluta. Mellan 14-18:30 höll vi på. Imorgon är de ridläger och jag är fett taggad! Ska försöka uppdatera under ridlägerveckan.
Godnatt

Likes

Comments

Hunnit med ganska mycket idag även fast jag vakna halv 11. Tvättat schabrak och plockat lite bland hästgrejerna. Packat lite till lägret. Har även hunnit åka iväg med en kära skräp och hämtat hem min transport. hästarna får vila idag så åkte bara och kollade till dem samt pussade lite på dem. Ikväll ska jag också på bio med 2 vänner tagg.

Likes

Comments

Åhh äntligen hemma efter spökrundan vi alltid har för ridläger barnen, kallt och regnigt var de så nu vill jag bara lägga mig under ett varmt täcke och sova.

godnatt

Likes

Comments

Usch vilket hemskt väder det är ute. Spöregnar och åskar nästan hela tiden. Jag som är livrädd för åskan. Jag slapp iallafall både regnet och åskan när jag var och red. Då var de faktiskt riktigt varmt. Jag galopperade på en grusväg för konditionens skull. Bleki fick en lite dusch efteråt. Det tyckte han var jätte skönt.

Nu ska jag duscha och sen åka och träffa några vänner. Ikväll står spökrunda på schemat 

Likes

Comments

Godmorgon!
Vad händer idag då? Veterinären var ju ut till prinz igår. Han såg mycket bättre ut nu än sist. Men en behandling till och nytt bandage fick han. Skrittas 20 min om dagen. Och så fick han stå inne. Bandaget ska av idag och han ska ut i hagen. Sen ska Bleki ridas.
Försökte mig på en inbakad fläta i Caramelles man igår. Gick ju sådär

Likes

Comments

Välkomna till min blogg och första inlägget. Här kommer jag uppdatera så ofta som jag kan och jag tror inte de blir några långa inlägg. Då skriver jag istället flera korta. De måste väll finnas nån mer än jag där ute som inte orkar läsa dem här inläggen som tar 10 minuter att komma igenom. Dem hoppar jag hellre över isånnafall. Så troligtvis kommer inga jätte långa inlägg. Jag själv tycker även om när de kommer några inlägg som endast består av en rubrik och en bild där de tillexempel står Stockholm och en bild på att man sitter i bilen. Så några sånna kommer nog också komma upp. En bild säger mer än tusen ord. Var de inte så? Låter de lite intressant? Stanna då!

Likes

Comments