Hejsan! Glömde att göra ett inlägg igår.
Jag körde iallafall bröst, och passet var det absolut bästa jag kört på länge, hade riktigt sjuk pump och det tog som bara den, träningsvärken idag är extrem!

Idag så körde jag armar, det gick bra! Gjorde om ordningen på övningar och bytte till andra övningar vilket var as skönt! Som vanligt så går passen bara bättre och bättre! Är så motiverad!

Jag ska börja göra som idag ett tag nu och byta ut övningar så mycket jag kan ett tag för att chocka musklerna rejält!
Har inte så mycket mer att skriva... Är det någon som vill veta något så kan ni kommentera på vilket inlägg som helst så samlar jag upp lite frågor och gör ett enskilt inlägg till det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Klockan 07:00 gick bilen mot Stockholm för FitnessFestivalen. Drog dit med några polare och stannade kvar till ungefär klockan 4. Tyckte det var grymt kul, vi gick runt oh provade på massvis av aminosyror, drickor, proteinpulver, proteinbars och massvis annat. En sak jag verkligen hade sett fram emot var att möta Gymshark gänget och två personer som är väldigt stora inom fitness branschen . Killarna var Lex Griffin och Ross Dickerson, grymt inspirerande var det!

Hade laddat upp plånboken för att handla en hel del, men blev lite besviken på utbudet då jag personligen inte tyckte att det var så mycket snygga kläder där... Lite fick jag allt med mig, såsom en Gymshark tröja, en ny pwo (pre-workout), 2 shakers, en väska och en tröja jag fick med från gymgrossisten.


Här har ni bild på Ross Dickerson och Lex Griffin!


Tröjan hittar ni HÄR från Gymshark och aminosyrorna kommer från Muscletech och finns att köpa HÄR

Likes

Comments