I tisdag så hade jag, Lisa, Emelie, Hanna, Evelina, Wilma, Annie, Moa och Josefine julklappsbyte som vi har haft dom senaste två åren.

I år körde vi så att man drog en persons namn och så skulle man köpa något som passar in på personen, och sen skulle en person öppna och gissa vem den är till. Jag fick utav Annie och jag skulle köpa till Hanna. Föregående år har vi dragit en bokstav som man skall köpa en present på och sedan spelt med tärningar för att få ett.

Vi pratade och fikade lite. Jag var där i två timmar bara för jag var tugen att åka vidare på annat sen.

Bilderna nedan så är det jag och Lisa som är huvudmålet på bilderna ;) <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er <3

I lördags så var jag och många andra bl.a. Elin Nilsson hemma hos Moa på vinprovning. Det var så fint uppdukat och så kom det en sommelier och pratade om vin. Hur man tillverkar och vad som skiljer viner emellan, och så visade han hur man skall göra för att få fram och känna alla smakar av vinet.

Det var inte riktigt en "vinprovning" utan vi fick smaka på mousserande vin. 1 cava, 1 champagne och 2 vindrinkar typ. Dom 2 första var sååå god asså på riktigt champagnen och cavan var så mums. Cavan fick mig att tänka tänka tillbaka till Spanien/ Mallorca där vi drack cava titt som tett. Hahah

Dom andra 2 vet jag inte riktigt vad jag skall säga. Den ena var utspädd med passionsfruktsjuice den var helt okej och lite god men det var ju inte vin på långa vägar, NVY Passion Fruit. Den sista har jag inga ord för, Mia Moscato! Gud vad snuskig den var, asså på riktgt nej, det var som att dricka socker, så söt och snuskig. Nej tack till den! Så att ni skall få en liten hint så hade Mia 75g socker per L medans champagnen och cavan hade 5g och 6g socker per L. Mia var okej med ett halvt glas inte mer.

Här kommer dom jag tycker var godast i rangordning,

1: Champagnen, Fhilippe De Nantheuil Brut,

2: Cavan, El Miracle Cava Brut,

3: NVY Passion Fruit

4: Mia Moscato.

Likes

Comments

Här är lite bilder på det julpynt jag har i mitt rum, som jag plockade upp igår. Några utav mina favoritsaker <3

Likes

Comments

Hej på er! Blev tyvärr dålig uppdatering under helgen, men förhoppningsvis bättre nästa haha ;)

Men iaf, för ett tag sedan så var jag inne på H&M och då hade dom 10kr på massa engångs ansiktsmasker, så jag köpte på mig 4st som kändes bra. Jag gillar inte så mycket engångs masker egentligen, utan är mer för stora förpackningar med fler tillfällen i. Men jag skall ge dessa en chans haha <3

Likes

Comments

Här är några bilder som togs på mig i början av detta år, då jag fortfarande var blond. Men som jag inte har visat er än.

<3

Likes

Comments

Hej hej <3

Fredagen för 2 veckor sedan så var det SACO mässan i Stockholm. Det är en stor mässa med olika saker man kan göra efter gymnasiet. Iaf så åkte min skola på det, och eftersom vi 3or på 'HT inte är på skolan så fick 2:orna åka istället. Men eftersom jag inte har varit på den mässan tidigare, och jag hade absolut inget bättre för mig så hakade jag på dom. Jag har ganska många vänner i 2:an, och några riktigt bra och nära, så det var mest därför. Men jag följde också med för at få lite inspiration och idéer om vad man kan göra, och för att blir lite motiverad på något.

Det var en riktigt trevlig dag och vi gick mest bara runt o myst, hade det trevligt och divade oss. För ärligt så var mässan inte så mycket att hänga i granen. Men dagen allmänt med alla roliga vänner, bussresorna, och fina samtal med mina favo lärare så var det en mycket bra dag. <3

Första bilden här är från en väldigt rolig fotoautomat som jag, Anton, Evelina och Bella hoppade in i. <3 Dom resterande bilderna är bara lite bilder över lokalen.

<3

Likes

Comments

Hej på er <3

I lördags så hade jag en liten champagne och ost kväll m.m. hemma hos mig. Det var jag, Anton och Elin som fabade till det. Elin kom ganska mkt senare än Anton så jag och han började kvällen utan henne tyvärr, men Elin kom ju tillslut <3

Vi åt så mycket gott, och drack så mycket gott så det knappt var sant. Vi pratade, lyssande på mycket musik, bara hade det kul o så trevligt, och var som bara vi är hahah. Och så avslutad vi kvällen med en liten film på vår bio.

Anton var hos mig i hela 6 timmar och vi hade det aldrig tråkigt. Lika så med Elin, fast lite kortare tid haha, men hon var kvar en stud efter Anton hade gått.

Så mys fabigt så det skall vi snart göra om. Fast med fler personer då kke <3

Likes

Comments