Hej på er!

I Onsdags var jag ledig från mitt jobb och min kära kolega Clara också. Så vi bestämde några dagar innan för att träffas, och kom på idén minigolf och BIO. Vi hade nämligen fått två st bio biljetter på jobbet tidigare som uppmuntran. Jag sov i stan dagen innan så jag skulle ha nära.

Vi möttes upp på stand vid 15:00 och cyklade bort till Gustavsvik och spelade lite. Var as roligt och mysigt, tog många bilder men de flesta försvann tyvärr :/ Det var varmt och så mycket folk också, som vi inte hade räknat med.

Runt 18:00 sedan cyklade vi tillbaka till stan och gick på bion Pirates of the caribbean. Den var bra men ganska långtråkig.

En mycket bra dag. Länge sedan jag umgicks och gjorde något på dagtid också hahah.

<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hittade dessa tre bilder i inlägges flödet som aldrig har blivit publicerade.

Mitt utseende har förändrats en del sen dessa kort togs. Jag tappade det helt att blogg för ett bra tag sedan. Det var mycket på en och samma gång så det rann ut i sanden och togs aldrig riktigt upp igen. Många bilder (som dessa) och inlägg ligger halvklara men vart aldrig klara och uppdaterade.

Dessa bilder tog någon gången efter jag kem hem från tre veckors på Mallorca med skolan Maj 2016.

<3

Likes

Comments

En utav min bästa artister jag vet, som jag älsar och lyssnar på är Lana del Rey. Älskar mer eller mindre alla hennes album och låter. Hon har en sådan artist jag älskar. Hennes musik och text har en sådan känsla i låtarna som tilltallar mig djupt. Hon har nu nyligen kommit ut med ett helt nytt album. Jag har lyssnat dagligen på albumet sedan den släpptes.

Här nedan tänkte jag berätta min tre favorit från albumet. Jag tänkte uteslut Love och Lust for life (the weeknd) eftersom de släpptes som singlar innan albumet.

<3

Min absoluta bästa är -

13 beaches.

Numer 2, är White mustang

Nr. 3- Coachella

Likes

Comments

Hej hej på er!

Det var ett bra tag sedan. Men nu tänkte jag rulla igång denna blogg igen och få fart på den. Hoppas du vill vara med på denna nystart!

Här nedanför kommer några insta uppdateringar från de två senaste månaderna.

- Min resa till Mallorca

.- Min studentbal

- Min resa till Cypern

- Min student

Och detta kommer ni får reda på mer i separata inlägg. detta är bara en lite förhandsvisning på vad som komma skall.

Jag kommer blogga om mycket saker som har hänt långt tillbaka och i närtid. För har hänt så mycket i mitt liv som jag inte har uppdaterar er om!

<3

Likes

Comments

Hej,

För en vecka sedan fick vi påsklov och den fredagen var det så varmt och sköt. Jag och Annie satt vi slottet och bara myste i solen och pratade i några timmar. Det var runt 16 grader varmt med lite vind. Så skönt. Men nu en veckan av lovet har det vädret försvunnit. Snö och minus grader idag. Vi får hoppas att det andra vädret snart kommer tillbaka,. Så man kan börja leva igen och vistas utomhus och göra roliga saker.

<3

Likes

Comments

Igår, onsdag, så var jag, Emelie, Josefine, Kajsa, Lisa, Elin, Annie, Hanna, Evelina och Wilma på Pitcher's och drack lite drinkar och åt tillsammans. Tanken var att vi skulle gå till Strömpis efteråt på Cascada, men det vart tyvärr inte av. Vet inte riktigt varför det inte blev av. Jätte tråkigt att vi inte gick dit. Det vart bara strul i planeringen typ. Men iaf så var vi på Pitcher´s i några timmar.

Jag drank en cosmopolitan, så god, och åt fish en chips.

Efter 2 timmar där så åkte jag och Josefine hem till Frövi igen.

<3

Likes

Comments

Selfish med Future och Rihanna är min absolut bästa favorit låt just nu. Jag spelar den jämt och överallt.

Älskar den!

<3

Likes

Comments

I fredags efter mitt jobb så gick jag och ganska många vänner till Satins öppningspremiär av uteserveringen. De hade varit på en bar innan, men mötte upp dem där. Jag kände inte för att vara hemma, och jag ville göra något kul på kvällen och träffa mina vänner och bara mysa på serveringen. Gick även delvis dit för att Evelina har börjat jobbat där.

Jag och Emelie beställde in en flaska vitt och de andra lite annat gått. Vi satt på Satin och bara myset o prata i runt 3h. Sedan gick vi vidare till Strömpis (gänget på bilden nedan + några till.) Hade en jätte bra och rolig kväll. En utav de bästa på länge. Mycket dans, mycket skratt och bara allmänt roligt med bra vänner. Och starten på Satin gjorde mycket för hela kvällen.

<3

När det skulle börja stänga så kom min vän Alex till Strömpis och så följde jag med honom hem och sov där.

Likes

Comments

Förra fredagen så var det min älskade vän Evelinas födelsedag och det var hennes tur att fylla 18 år. Jag var hemma innan och fixade till mig och kom sen vid 6 hem till Evve. Innan detta så var jag på stan och köpte lite presenter, vart en bukett med lila tulpaner och 4 kort/ tavlor. En med en tumblr bild på som jag skrev ett brev bakom och sen resterande tre var med quotes som passar in på henne. Hann tyvärr inte ta några bild på det.

Iaf så kom jag till Evelina vid 6, vi åt lite god tappas, drack champagne och mousserande. Det var ett litet sällskap som var bjuda, bara de närmsta. De som kunde komma var Felicia, Saga, Alexandra och Ronja. Och Alexandra tog med sig två vänner också.

Efter hemma myset så gick jag, Evelina och Alexandra till Strömpis på Danny M och de andra till Sweet Chilli.

Var en mysig och bra kväll för fick träffa alla min älskade pusar, men visiten på Strömpis var ingen höjdare.

<3

Likes

Comments