View tracker

Här är några bilder som togs på mig i början av detta år, då jag fortfarande var blond. Men som jag inte har visat er än.

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej hej <3

Fredagen för 2 veckor sedan så var det SACO mässan i Stockholm. Det är en stor mässa med olika saker man kan göra efter gymnasiet. Iaf så åkte min skola på det, och eftersom vi 3or på 'HT inte är på skolan så fick 2:orna åka istället. Men eftersom jag inte har varit på den mässan tidigare, och jag hade absolut inget bättre för mig så hakade jag på dom. Jag har ganska många vänner i 2:an, och några riktigt bra och nära, så det var mest därför. Men jag följde också med för at få lite inspiration och idéer om vad man kan göra, och för att blir lite motiverad på något.

Det var en riktigt trevlig dag och vi gick mest bara runt o myst, hade det trevligt och divade oss. För ärligt så var mässan inte så mycket att hänga i granen. Men dagen allmänt med alla roliga vänner, bussresorna, och fina samtal med mina favo lärare så var det en mycket bra dag. <3

Första bilden här är från en väldigt rolig fotoautomat som jag, Anton, Evelina och Bella hoppade in i. <3 Dom resterande bilderna är bara lite bilder över lokalen.

<3

Likes

Comments

Hej på er <3

I lördags så hade jag en liten champagne och ost kväll m.m. hemma hos mig. Det var jag, Anton och Elin som fabade till det. Elin kom ganska mkt senare än Anton så jag och han började kvällen utan henne tyvärr, men Elin kom ju tillslut <3

Vi åt så mycket gott, och drack så mycket gott så det knappt var sant. Vi pratade, lyssande på mycket musik, bara hade det kul o så trevligt, och var som bara vi är hahah. Och så avslutad vi kvällen med en liten film på vår bio.

Anton var hos mig i hela 6 timmar och vi hade det aldrig tråkigt. Lika så med Elin, fast lite kortare tid haha, men hon var kvar en stud efter Anton hade gått.

Så mys fabigt så det skall vi snart göra om. Fast med fler personer då kke <3

Likes

Comments

Här är sakerna jag köpte när jag och Elin var på Ikea för några veckor sedan. Några jätte väldoftande jul ljus, och 2 otroligt fina glas. Det som är synd är att man inte ser hur fab dom är på bilderna, mycket mer fab i verkligheten. Men vad tyckts? Alltid roligt att vara på Ikea, hittar alltid något! <3

Likes

Comments

Hej på er <3

Igår så hade vi öppet hus på Virginska och uppe på HT. Vi i 3an går ju inte i skolan för tillfället, för er som inte redan vist det. Men vi var runt 7st som kom iaf och pratade om vår utlandspraktik.

Men innan allt detta drog igång, klockan 17:00, så var jag och typ halva åk 2 på Saigon och åt. Asså det var så roligt, mysigt och trevligt, verkligen. För övrigt så åt jag 12 bitars sushi.

På själva öppethus så var det väldigt trevligt. Vi var 16:00 på skolan, 1 timme innan det började, och då gick jag bara runt och pratade, stod och flummade med Evelina i en halvtimme minst, hahah. Men det jag var där för att göra, alltså prata om skolan och utlandspraktiken, gick bra och var roligt. Jag /vi fick träffa 1:orna för första gången också.

Men sammanfattningsvis så var det mycket trevligt. Pratade med så många vänner så länge. Personer som jag inte har träffat eller pratat med på detta vis på länge <3

Ps dessa bilder snodde jag från snapchat, för jag glömde ta kort. På den högra bilden är det jag och Alexandra sååå underbar, och så kul att få träffa henne igen. <3

Likes

Comments

I tisdags så var jag på en liten kort visit hemma hos min fina vän Elin, som precis är hemomen från Kina. Jag satt hemma och hade ganska tråkigt, i min nya hemmafru värld, så jag hörde av mig till henne. Hon mådde inte så bra efter en besök hos tandläkaren men ville att jag skulle komma iaf.

Vi åt lite pizza, drack en liten god bär drink och så. Hon berättade och visade lite fina bilder från Kina. Hon hade köpte en kinesisk teservis och te som vi skulle prova. Eftersom vi båda älskar te. Till tet så fick jag mina fina presenter. Det var faktiskt en helt överraskning hade inte förväntat mig det. Hon fick ju tyvärr inget av mig efter 4 månader i Spanien, pga vikt och plats i väskan. Men vart så glad för omtanken av henne. <3

Likes

Comments

Här är dom 4 senaste bilderna på mitt instagram konto <3

Bild 1, är ifrån när vi var på saco mässan i Stockholm.

Bild 2, är ifrån när jag och Evelina fixade oss inför en fest, var en sjukt bra kväll.

Bild 3, är ifrån halloween.

Bild 4, är ifrån flygplanet hem till Sverige igen efter fyra månader på Mallorca. <3

@pontusinthehouse på instagram också <3

Likes

Comments

Hej på er <3

För en veckan sedan, på torsdagen. Så åkte jag in till Örebro, runt tidig kväll, och mötte upp Emelie. Jag var lite sen sen hon vänta på mig på restaurangen där vi skulle ses, och värmde sig haha. Vi var på Sushi Yama, så underbart gott! Vi beställde in ett varsitt glas rosé vin till maten. Eftersom vi är ledig så tyckte vi att vi kunde lyxa till det med vin en torsdag hahah. Men iaf vi åt, drack och bara pratade hela kvällen. Så mysigt. Sen när i var nästan var klara så kom det 3 vänner till mig, som vi var med en kort stund då. Så trevlig kväll.

Jag åkte hem runt 9 tiden. <3

Likes

Comments