Hej,

För en vecka sedan fick vi påsklov och den fredagen var det så varmt och sköt. Jag och Annie satt vi slottet och bara myste i solen och pratade i några timmar. Det var runt 16 grader varmt med lite vind. Så skönt. Men nu en veckan av lovet har det vädret försvunnit. Snö och minus grader idag. Vi får hoppas att det andra vädret snart kommer tillbaka,. Så man kan börja leva igen och vistas utomhus och göra roliga saker.

<3

Likes

Comments

Igår, onsdag, så var jag, Emelie, Josefine, Kajsa, Lisa, Elin, Annie, Hanna, Evelina och Wilma på Pitcher's och drack lite drinkar och åt tillsammans. Tanken var att vi skulle gå till Strömpis efteråt på Cascada, men det vart tyvärr inte av. Vet inte riktigt varför det inte blev av. Jätte tråkigt att vi inte gick dit. Det vart bara strul i planeringen typ. Men iaf så var vi på Pitcher´s i några timmar.

Jag drank en cosmopolitan, så god, och åt fish en chips.

Efter 2 timmar där så åkte jag och Josefine hem till Frövi igen.

<3

Likes

Comments

Selfish med Future och Rihanna är min absolut bästa favorit låt just nu. Jag spelar den jämt och överallt.

Älskar den!

<3

Likes

Comments

I fredags efter mitt jobb så gick jag och ganska många vänner till Satins öppningspremiär av uteserveringen. De hade varit på en bar innan, men mötte upp dem där. Jag kände inte för att vara hemma, och jag ville göra något kul på kvällen och träffa mina vänner och bara mysa på serveringen. Gick även delvis dit för att Evelina har börjat jobbat där.

Jag och Emelie beställde in en flaska vitt och de andra lite annat gått. Vi satt på Satin och bara myset o prata i runt 3h. Sedan gick vi vidare till Strömpis (gänget på bilden nedan + några till.) Hade en jätte bra och rolig kväll. En utav de bästa på länge. Mycket dans, mycket skratt och bara allmänt roligt med bra vänner. Och starten på Satin gjorde mycket för hela kvällen.

<3

När det skulle börja stänga så kom min vän Alex till Strömpis och så följde jag med honom hem och sov där.

Likes

Comments

Förra fredagen så var det min älskade vän Evelinas födelsedag och det var hennes tur att fylla 18 år. Jag var hemma innan och fixade till mig och kom sen vid 6 hem till Evve. Innan detta så var jag på stan och köpte lite presenter, vart en bukett med lila tulpaner och 4 kort/ tavlor. En med en tumblr bild på som jag skrev ett brev bakom och sen resterande tre var med quotes som passar in på henne. Hann tyvärr inte ta några bild på det.

Iaf så kom jag till Evelina vid 6, vi åt lite god tappas, drack champagne och mousserande. Det var ett litet sällskap som var bjuda, bara de närmsta. De som kunde komma var Felicia, Saga, Alexandra och Ronja. Och Alexandra tog med sig två vänner också.

Efter hemma myset så gick jag, Evelina och Alexandra till Strömpis på Danny M och de andra till Sweet Chilli.

Var en mysig och bra kväll för fick träffa alla min älskade pusar, men visiten på Strömpis var ingen höjdare.

<3

Likes

Comments

Hej på er!

Som ni har märkt har jag lyst med min frånvaro och inte bloggat på ett tag. En blogg paus alltså. Har hänt mycket på sista tiden, väldigt mycket på en och samma gång så har inte haft tid eller någon som helst energi att blogg. Men nu har jag fått tillbaka energin, men har dock samtidigt lika mycket saker för mig. Men kort och gott så skall jag starta upp min blogg igen och köra på som mycket jag hinner och orkar.

<3

Likes

Comments

I tisdag så hade jag, Lisa, Emelie, Hanna, Evelina, Wilma, Annie, Moa och Josefine julklappsbyte som vi har haft dom senaste två åren.

I år körde vi så att man drog en persons namn och så skulle man köpa något som passar in på personen, och sen skulle en person öppna och gissa vem den är till. Jag fick utav Annie och jag skulle köpa till Hanna. Föregående år har vi dragit en bokstav som man skall köpa en present på och sedan spelt med tärningar för att få ett.

Vi pratade och fikade lite. Jag var där i två timmar bara för jag var tugen att åka vidare på annat sen.

Bilderna nedan så är det jag och Lisa som är huvudmålet på bilderna ;) <3

Likes

Comments

Hej på er <3

I lördags så var jag och många andra bl.a. Elin Nilsson hemma hos Moa på vinprovning. Det var så fint uppdukat och så kom det en sommelier och pratade om vin. Hur man tillverkar och vad som skiljer viner emellan, och så visade han hur man skall göra för att få fram och känna alla smakar av vinet.

Det var inte riktigt en "vinprovning" utan vi fick smaka på mousserande vin. 1 cava, 1 champagne och 2 vindrinkar typ. Dom 2 första var sååå god asså på riktigt champagnen och cavan var så mums. Cavan fick mig att tänka tänka tillbaka till Spanien/ Mallorca där vi drack cava titt som tett. Hahah

Dom andra 2 vet jag inte riktigt vad jag skall säga. Den ena var utspädd med passionsfruktsjuice den var helt okej och lite god men det var ju inte vin på långa vägar, NVY Passion Fruit. Den sista har jag inga ord för, Mia Moscato! Gud vad snuskig den var, asså på riktgt nej, det var som att dricka socker, så söt och snuskig. Nej tack till den! Så att ni skall få en liten hint så hade Mia 75g socker per L medans champagnen och cavan hade 5g och 6g socker per L. Mia var okej med ett halvt glas inte mer.

Här kommer dom jag tycker var godast i rangordning,

1: Champagnen, Fhilippe De Nantheuil Brut,

2: Cavan, El Miracle Cava Brut,

3: NVY Passion Fruit

4: Mia Moscato.

Likes

Comments