Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 60 readers

Likes

Comments

Gud vilken vinter det har blivit. Upp mot 20- här i Igelfors. Var länge sen jag bloggat men det har varit mycket nationella prov osv.. Hatar verkligen vinter. Tycker typ inte att det finns något bra med vintern..😫 Aja snart är det sommar och jag längtar sååå. Till dom två ridläger jag ska på och alla tävlingar som väntar. Guldsporrarna, majpokalen..😝 Móra är fortfarande helt bra i benet och vi har börjat trava nu. Om några veckor kanske det blir lite galopp med men vi tar det väldigt lugnt framåt. Vi vill absolut inte att hon ska dra upp skadan en till gång. Gott nytt år alla!/ Veronika

Likes

Comments

det var väldigt länge sen sist nu..

jag har inte haft motivationen att blogga men nu kände jag för att börja skriva igen.

jag gillar att skriva och det är kul när vi får så många läsare som vi får, i snitt 150 läsare per inlägg.

okej vet inte riktigt vad jag ska skriva nu eller jo raski och ganti har haft lite vinter vila från 23 dec tills imorgon då jag ska börja sätta igång dom igen. jag har inte haft tid eller så har det varit för kallt men jag har verkligen saknat att sitta på hästryggen där jag hör hemma. så imorgon blir det skritt i 45 min för båda två, dagen efter blir det lite trav och senare lite galopp. vill inte anstränga dom så mycket nu när det är kallt..


Likes

Comments

Idag gick vi lucia. Det gick ganska bra förutom att de flesta inte sjöng.. Aja nöjd iallafall☺️

  • 100 readers

Likes

Comments

Myser med Mórrisen. Länge sen jag skrev om henne men nu är hon äntligen frisk. Svullnaden är helt borta och hon har börjat skrittas igång.

  • 100 readers

Likes

Comments

Någon som söker jättefin ponny men som bara kan ridas ut då och då? Dela vidare för familjen Berntssons skull!

  • 102 readers

Likes

Comments

  • 109 readers

Likes

Comments

Imorgon drar jag mot Stockholm horse Show! Det kommer bli så kul. Jag ska gå på lördags föreställningen mellan 19:00-23:00. Bland annat kommer det vara Folksvagen Cup och Lorentzo (stavar säkert fel) Och det bästa av allt är nästan mässan. Finns så fina grejer och många kända personer. Bland annat Nellie Berntsson, Tyra sjösteth, Peder Fredricsson... Det med att blogga mer har skitit sig lite. Känns som jag har tappat tråden lite. Men när jag väl kommer på något är det så kul att blogga. I onsdags hade jag lektion i Basnäs med Elin och min syster Angelika. Det var jättekul men jobbigt också. Vi hoppade studs på medellinjen och gjorde en fyrkants övning. Alltså att vi hoppade som i en fyrkant. Det var kul men det värkte lite i låren. Nu ska jag sova och tagga tills imorgon, 3 timmars bil. :-(


~ Veronika

En bild från tävlingen i Vingåker den 1 november. Självklart hade Bimi skitit ner sig i transporten.. Tack för fotot Elin!

  • 110 readers

Likes

Comments

hejhej! ja har inte bloggat på tusen år..

jag har inte kunnat läga ut inlägg, vet inte varför men jaja

jag och prinsessan har tävlat 2 ggr och den första tävlingen gick bäst, tävlade 20 coh 30 cm. fick rosett på 20 inte 30 då hon rev. hon kocentrerade sig på annat.

andra tävlingen tvlade jag bommar och det gick inte å jätte bra. eller jo, men det var i ridhus och on är inte riktigt van vid det så hon skritta det mesta men fick upp henne i trav liten bit iallafall. rosett med hem.Likes

Comments

Har jag inte bloggat. Det har varit mycket, och dels har jag fått en ny mobil och det var lite svårigheter med att komma in på bloggen... Aja, jag har haft det jättebra! Två tävlingar har jag varit med på och det har gått super! Fyra rundor och fyra rosetter :-) Jag Elin och Angelika ska på ridläger i sommar, Vedbände heter det! Det ska bli jättekul! Nere i Smålands skogarna ligger det, verkar vara ett toppenställe. Bimi ska följa med mig, så får vi chansen att utvecklas tillsammans. Jag ska försöka börja blogga som i somras igen, det är ju så kul men hade nästan glömt bort det. Hoppas att alla mår bra!

Kram Veronika

  • 124 readers

Likes

Comments