Hej! Nu är det 2018! Kul! Igår (nyårsafton) så var jag och jobbade i stallet, vi stängde kl 17.00, sjukt tidigt! Jag red även Wilma då vilket var väldigt kul. Jag övade mycket på galoppfattningar och skänkelvikningar. Hon var jätteduktig!
Gott nytt år!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! I torsdags och i fredags var jag i stallet! I torsdags så skötte jag och i fredags så skötte jag Wilma lite+tittade på ridlägret och bara myste i stallet❤️Wilma blev jättesöt med sina tomtemasker, Wilma med röda mulen❤️😂Imorgon (31/12) ska jag jobba i stallet från kl 7 på morgonen! Så mysigt! Så jag ska försöka ta lite bilder så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej! Idag så var jag i stallet, äntligen😍Jag bakade och pysslade med mina kompisar, det var jätte kul (och chokladbollarna blev jättegoda)!

(Winsome Lass är Wilmas hela namn)

Likes

Comments

God jul! Idag kommer inget hästigt inlägg men jag ville bara säga god jul! Jag ska lägga upp bilder på mina julklappar senare!

Vi hörs ;)

Likes

Comments

Hej! Kul att du kommit hit för att se min blogg! Jag kommer blogga om stallet, tävling och träning osv. För att ni ska lära känna mig lite bättre så hade jag tänkt ta 5 snabba fakta om mig!
1. Jag heter Elsa
2. Jag rider b/c-ponny
3. Jag är runt 145
4. Min skötponny och favorit ponny heter Wilma (se bild, skimmel) och min andra favorit heter Spirit (se bild, svart/brun vit bläs)
5. Jag gillar hoppning mer än dressyr

Vi hörs snart!

Likes

Comments