Header

hejsan detta är mitt första inlägg här så jag tänkte presentera mig och min underbara ponny för er.

Mitt namn är Sanna Eriksson och jag är 16år, jag har haft egen häst sen jag var 4 så jag har ridit i 12 år. jag bor i en liten by som heter Växbo. det ligger en bit utanför Bollnäs som ligger i Hälsingland och Hälsingland ligger i Gävleborg. Jag har precis gått ut 9an och kommer förmodligen börja på Bergåkras hästgymnasie till hösten.
I 3 år har jag tävlat i hoppning med min gamla c ponny ( har inte kvar henne) och min D ponny . Jag har inte startat de högsta klasserna men med c ponnyn startade jag LB+ och med min d ponny som jag har nu har jag startat en LB men kommer förhoppningsvis starta en LA till hösten.
finns inte så mycket mer att säga om mig...

Min ponny heter Scarletts Cheeky Charlie han är 8 år och är en D ponny på 144cm, Han importerades från irland för 2 år sedan ( Juli 2014).
Han är en väldigt go och snäll och vill alltid göra rätt, dock inte den lättaste hästen då han är väldigt bestämd av sig och vill helst köra sitt egna race men såfort han ger sig så är han hur fin som helst i både hoppningen och dressyren. Mina mål med honom är ju självklart att kunna tävla MSV hoppning och även de högsta klasserna i dressyr och fälttävlan också.

vill ni följa min och Chalies väg till toppen så följ mig här och även på min instagram, sannashowjumping


Likes

Comments