1.Har vi då den fösta som är svår att slå. Justin med baby det är nog fortfarande min favorit även fast den är gammal.

2. Sen är det en till med justin bieber mistletoe
Det är nog den bästa jullåten asså tipsar starkt om den.

3. Min 3 favorit är to my parents med clendening alltså jätte bra låt ganska sirlig dock men den är annars skit bra

4. All in-Emil Assergård den är faktiskt ganska bra dock är den ju svensk men jag gillar ju egentligen mer svenska låtar så denna är bra den ligger nog på en 5 just nu asså

5. Sen har vi nog en av de låtarna alla har hört Pink-f**kin perfect asså den är fett goals så jävla bra asså tipsar starkt om den på hög nivå.

Hoppas ni gillade detta lite iaf och fick lite tips på några låtar iaf så hörs vi imorgon puss puss<33

Likes

Comments

Hej hej och godmorgon tänkte att vi går igenom veckan så alla vet vad jag gör under veckan ååååååå vad kul Hahahah skoja men vi kör igenom veckan en gång så får vi se vad ni tycker.

Måndag: inge speciellt eller ska till skolan och efter skolan ska jag gå ut med min hund så inge mer direkt. Ups kommer ett blogg inlägg vid 12 tiden satt ni vet.

Tisdag: På morgonen ska jag gå ut med ginger alltså min hund sen efter skolan ska jag till tandläkaren yeey vad kul. Not. Men det måste göras så det ska jag vid 16.30 tiden, vid 20 ska jag rida så ska nog vara där minst en halv timme tidigare.

Onsdag: samma här ska till skolan ut med hunden på både morgonen och efter skolan så inge mer med det.

Torsdag: ska ut med hunden på morgonen sen ska jag till skolan efter skolan ska jag byta om för att åka till stallet ska hoppa toppe det gör jag nästan varje torsdag och det är klart ni ska med då.

Fredag: ut med hunden både innan och efter skolan sen ska jag väll bara ha allmänt myyyys med familjen och så

Lördag: sova ut efter en lång vecka sen ska jag till stallet och det är km alltså klubbmästerskap i hoppning då jag ska vara med kom tvåa förra gången på toppe så känner att det blev en bra start, när jag kommer hem ska jag till en kompis och sova över ha allmänt mys.

Söndag: ska nog till stallet tror jag annars ska jag inte göra något speciellt.

Det var min tråkiga vecka jag gör inte så mycket på dagarna eller på helgerna men nu fick ni veta detta iaf.

Likes

Comments

Hej börjar om igen har tagit en lång paus från bloggandet eftersom en häst som betytt allt för mej såldes så har inte haft orken eller tiden att uppdatera men nu lovar jag er ett inlägg varje dag minst:) men iallafall idag var jag på horse show sjukt kul och det är ju första advent också så då kör dem julavslutning men det är nog den bästa delen får jag nog säga. Men iallafall ni vill nog lära känna mej mer? Jag är en 13 årig tjej som rider på ridskola i Huddinge där jag rider och hoppar en C ponny valack född 2008 alltså är han 8 år, han är nog världens snällaste grabb och har nog tröstat mej genom det värsta tiderna.
Men hoppas ni vill hänga med på mitt äventyr.

Så mycket kärlek och styrka till denna underbara kille<3

Likes

Comments