Hoppning, Ridpass/träningar

Hej!

Idag har det varit en hyfsat lång dag. Gick bara till 14.45 idag och sedan åkte jag till stallet. Red inte idag utan skulle testa att longera honom. Har gjort det typ en gång på ett år och han var såå osäker, haha. Han ville bara trycka sig uppför mig hela tiden, så fick ta ett långsökt i slutet. Trav och skritt gick hyfsat men när jag skulle testa galopp så balladen han iväg och jag flög som en vante. Aja, får träna lite mer på det. X)

Imorgon blir det hoppning/markarbete och sedan ska jag och några andra gå på bio. Det blir kul hoppas jag och filmen verkar spännande.

Lördagen bjuder på högbygge av vinterhagarna och så ska jag träna för en kl 10. Tror att det blir dressyrträning eller lite bommar eller något men är inte säker.

Och på söndag blir det CR på gården där vi står och det är jättemånga som ska vara med. Har ingen aning när jag ska starta men någon gång i slutet antar jag eftersom jag ska hoppa högre än de yngre. Tänkte ta en 80cm runda och tror det kommer funka.
Anledningen till varför jag inte hoppat så högt är för att han bara taggat iväg och struntat i mig liksom men nu jobbar vi oss uppåt:)

Kram Amanda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments