Dagen idag, Ridpass/träningar

Hej!
Markarbetet igår gick super super bra. Så nöjd med honom och han var jättemjuk och följsam. Hade tre upphöjda bommar på ena långsidan och ett hinder i varje hörn som stod mot mitten liksom. Dom stod snett så man fick liksom hoppa den på diagonalen. Då blev det liksom en båge mellan dom om ni fattar x). Sedan var det två galoppbommar mellan B och E.
Han var väldigt pigg men lyssnade superbra på mina förhållningar och blev aldrig stark även fast jag red på det vanliga tredelade bättet:)

Idag var det dressyr i regnet och han var lite för pigg och stark. Sedan var han ganska stel i höger sida men det lossnade lite i slutet:)

Sedan åkte jag o mamma in till hööks men hittade inte så mycket. Bara Compis favoritgodis.

Kram Amanda

Likes

Comments

Comsist

Hej!
Sitter o tar det lugnt i soffan för tillfället. Ska sticka till stallet i eftermiddag då det ska bli Bättre väder. Ska ha en liten "markarbetsbana" med små upphöjda hinder osv. Tror det skulle behövas. På fredag ska jag nog vara med på banhoppningsträning som är i stallet. Kommer inte hoppa så högt utan får se vad jag känner för liksom:)

I kväll ska hela familjen iväg till min brors kompis och äta middag. Har ingen aning om vad jag ska göra där faktiskt då jag är typ alone -.-

Kram Amanda

Likes

Comments

Random

Hej!
Är så sjukt trött. Har varit det på sistone, men har haft mycket att göra också så det är kanske inte så konstigt. Idag fick bör Compis och jag vila och sedan åkte vi till min farmor och farfar. Ska sova här i natt. Imorgon blir det stallet när vi kommit hem. Rider han nog väldigt lugnt pga att jag fick vänta sjukt länge på framridningen igår innan min klass började. Har varit där 3 ggr och det har varit försenat alla gånger. Mysig tävlingsplats över lag dock:)

Godnatt <3

Likes

Comments

Tävling, Comsist

Hej!
Oj vad mycket jag har gjort på senaste tiden. Massa saker runt Compis som har tagit upp all min tid:/ Men hästen går före bloggen och så måste det ju va liksom. :P
Aja, igår var en väldigt häng dag för både mig och Compis. Kl 7 packade vi in honom i transporten för att åka iväg till Falkenberg och tävla. Det var på Hermanstorps Kör- och Ridklubb, och där var jag även förra året men då red jag Zindy:)

Jag skulle ridit två klasser. En hoppklass och en typ "dressyr", även fat det inte var någon riktig dressyr. Kan bara inte förklara det bättre x)
Men man rider runt och så säger en domare vad man ska göra. Och sedan bedömer som hur man gör det och hur hästen är.

Jag strök mig från hoppningen för regnet bara öste ner och det blåste hur mycket som helst. Det var utomhus på grusbana och jag kände att det inte var kul liksom.

I dressyren var jag ensam i min grupp bara för att det var 6-13 & 14-18 och jag råkar vara 14 :|
Men red med dom andra och skulle kommit tvåa med dem poängen jag fick:) Dock fick jag ju förstapris för att jag som sagt var ensam:)
Vann ett remontträns och en rosset.

Han var ganska stressad och gnäggade när vi skulle lasta för att åka hem men han fick mycket godis och Hö:)
När vi var hemma kastade han sig ur transporten, haha. Han hade såå brottom hem! XD Men vi ska kanske träna lite att åka omkring med honom:)

Kram Amanda

Likes

Comments