Dagen idag, Hästar

Hej!
År på väg in till Gbg nu. Mamma ska cykla som jag skrev igår. Planerna för pollen idag är att skritta en sväng ut. Han har blivit jätte tittig ute för har inte kunnat rida ut under vintern. Men ska vänja honom nu:) Kanske tar någon trav i paddocken också.

Nu ska jag försöka få ordning på min spotifylista. Hörs sen;)

Kram amanda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Random

Hej!
Red inte i dag. Det klarnade upp bör jag kommit hem men orkade inte åka iväg till stallet då. Fixade allt i morse så det var bara rida kvar. Imorgon ska vi in till Gbg hela dagen eftersom mamma ska cykla typ. Sedan ska vi äta morsdaglunch så kommer rida vid 4-5 tiden. Ska bara skritta han tror jag. Ska kanske ta en sväng ut. Kanske tar någon trav i paddocken också:)

Kram Amanda

Likes

Comments

Ridpass/träningar

Hej!
Asso har längtat såå till helgen. Även om denna veckan har gått onaturligt fort så var det jättehärligt att gå hem från skolan igår. Kom hem ganska sent från stallet o var trött efter veckan så han inte blogga någonting.

Till ridpasset igår då. Jag började med att borsta han och göra han i ordning. Red med min kompis föresten. Bestämde mig för att rida barbacka så det gick fort att fixa han. Min kompis skulle hoppa en liten bana så hängde på och gjorde samma sak.
Började med att skritta, trava och galoppera och sedan red jag banan i trav, typ på "skoj" om ni fattar. Skrattade så mycket!xD Sedan gjorde vi den i galopp. Det var 4 hinder men red banan typ 8 gånger. Först låg den på typ 30cm. Lågt jag vet men min kompis rider unghäst och jag red barbacka på Compis som vilat dagen innan. Men sedan höjde vi till 50cm och då blev de mer fart! Men det var skitkul och jag är jättenöjd över beppen.

Idag var jag o mamma och släppte ut. Gick väldigt bra. Först var det tänkt att jag skulle rida då me men Compis ville såå gärna ut så bestämde mig för att antingen rida i eftermiddag eller inte alls. Får se med vädret men hoppas att jag kan. Dock säger alla väderprognoser att vädret ska bli kasst. Men får se:)

Kram Amanda

Likes

Comments

Dagen idag, Comsist

Hej!

Har som ni vet inte bloggat på jag vet inte hur länge. Har haft mycket i mitt liv med skola o så. Har haft en del prov som jag måste plugga på.

Aja, nog om det. Idag red jag inte Compis eftersom torsdagar är hans vilodag. Det var först tanken att jag ändå skulle göra det men ändrade mig när jag såg vad det var för väder. Hade dock kunnat rida senare för det klarnade upp, men men. Tog in han och slängde på han ett fleece täcke så han skulle torka och sedan fettade jag in hans hoppträns och vanliga träns och bytta pannband på hopptränset. Gjorde ett där det står Comsist på förra helgen tror jag det var, på Svensk Ridsport:)

Ska i alla fall börja blogga igen nu. Tråkigt att statistiken sjukligt till botten men får ju skylla mig själv:P

Kram Amanda

Likes

Comments