Här har ni den nya heathern, hoppas ni gillar den. Måste ta lite bättre kvalité på mina bilder. Ännu ett skäl till kamerainköpet:)

Är hyfsat nöjd men har ett gäng på lager typ, hahaxD

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Random

Hej!
En väcka sedan senast typ. Har ju inte haft något att skriva om så då kan det ju inte vara särskilt roligt att läsa:P

Igår red mamma i alla fall och i slutet fick jag sitta upp och skritta han ett varv på mittvolten i båda varven. Han var så fin! Mamma fick rida lite med en halsförlängare så att han skulle jobba lite. Och nej, har inte fått ta av gipset ännu;)

Imorgon kommer nog den nya heathern upp så var beredd på det:) Kanske kommer någon rolig ny design också, Who knows?

Har sjukt ont i halsen så ska nog ta lite te osv sen. Gjorde ont igår med men inte lika mycket som idag :(


Likes

Comments

Hästar

Hej

Har fortfarande värk i armen så känner mig vel lite sådär. Svårt att blogga med bara vänster hand, jag är ju liksom högerhänt. Men ni får stå ut. Det är bara en månad.

Har annars inte mycket att säga. Inga ridpass att prata om, ingen "dagen i stallet"...:(
Skolan började ju idag men gick bara till 12 eftersom jag fick ont i armen. Annars skulle jag slutat 4 som alla andra. Får även se hur jag gör imorgon:)
Har även en ny heather på G. En som jag gjort själv. Den jag har nu är så sjukt snygg, men eftersom det är lite vinter och så nu kanske det kan va mer passande med lite vintrig heather? Sen står det nattstad på den vilket är sjukt synd. Tack för den superfina heathern Isabella (nouw.se/hastbella).

Vill ni ha en tjuvkik på en av dem jag gjort?
//Amanda

Likes

Comments

Hoppning

Hej!

Kommer ni ihåg att jag skulle hoppa han lite i måndags? Gjorde det i alla fall och han var sjukt pigg. Fick seriöst inre stopp på honom. Sedan skulle jag hoppa ett hinder på ena långsidan och då drar han iväg och börjar bocka och studsa. Självklart flyger jag av och han rusar runt och hoppar och studsar runt hela paddocken. Mamma var i stallet som hur var och vi åkte in till akuten.

Där röntgade vi och min högra handled var bruten. Då blev vi skickade ner till Varberg för operation. Opererades runt 21.00 och vaknade inte för än 23.00 typ. Dem opererade inte riktigt utan bara tryckte benet rätt. Men kom hem 02.00 i alla fall...

1 månad utan ridning då. Och en månad utan hoppning för skrutten...//Amanda

Likes

Comments

Comsist

Hej

Ska alldeles strax sticka till stallet och Småhoppa Compis. Ska bli kul men han är nog riktigt pigg. Det får bli grön outfit idag tror jag. Eller blått möjligtvis.
Får se om jag hoppar en liten bana eller om jag gör någon hoppövning. Sedan blir det kanske middag med våra kompisar i eftermiddag. Hoppas på det men dem vuxna kan inte riktigt bestämma sig. As usual...
Men men! :)

Måste ta mer bilder! Blir bara massa reposts hela tiden:(//Amanda

Likes

Comments

Dagen idag

Hej alla!

Red Compis på Hackamooret idag och det gick vel sådär. Körde 2 bommar på ena långsidan och räknade lite galoppsprång. Svårt att rida ordentligt eftersom det var andra i paddocken :( Men men, får räkna med det när jag står i ett stall med andra.

Försökte att jobba honom i alla fall fast det gick inte så bra. Hackamooret funkar bäst när jag hoppar tror jag faktiskt. Han lyssnar väldigt bra med det men han bryr sig inte om att gå i någon form direkt. Men tyckte det funkade super med bommarna och tror faktiskt att det kan funka i hoppningen också! ;) Skönt att hitta ett bett som han verkligen lyssnar på när han är så stark.

Har varit inne i kba och promenerat med familjen idag. Sedan har jag spelat lite just caus 2 (stav?) på min brors dator.


Sommar! *.*

//Amanda​

Likes

Comments

Random

Hej!

Idag blir det nog bomarbete, lite lugnt sådär eftersom det var ganska hårt igår:) Mest bara för att han ska slappna av och länga sig lite:) det är väldigt fint väder ute, även fast det blåser en del.
Idag kommer mer inlägg så håll ut! :P
/Amanda

Likes

Comments

Random

Hej!

Har inte bloggat på några dagar nu, det har varit nyårsafton och allt liksom.
2015 börjar i alla fall mer skitväder här och två dagar utan ridning. Har en känsla av att detta året inte kommer bli lika bra som förra. Men ska verkligen försöka rida imorgon, om det inte blåser storm då.

Idag gick jag bara till stallet och myste med Prinsen och borstade och så:) Han är nog gaska nöjd när jag inte rider men känner mig så nere när jag taggar för ett bra ridpass och sedan inte ens kan rida pga vind... :/

Ska så got som möjligt ställa upp ett litet hinder i paddocken och hoppa några skutt. Tappas motivationen när jag inte kan hoppa:(
ÅHH, VILL HOPPA!!!//Amanda

Likes

Comments