Hej!
Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag ska försöka bli lite bättre.
I måndags red jag på Yvonne och Vitnos. Vi hoppade studs och det var kul. Yvonne red jag i min träningsgrupp och Vitnos red jag i gruppen efter för jag har missat en ridlektion.
Yvonne var ganska pigg och det var roligt att hoppa henne igen, det var ju ett tag sedan. Jag tyckte det var ganska kul o vi hoppade utan händer.
Så 1:a passet var jag jättenöjd med.
Andra passet:
Andra passet red jag lilla Vitnos. Det gick även jättebra och han var pigg. Vi hoppade även i den gruppen utan händer.
Så jag är jättenöjd med båda hästarna. 💞💞
~Nellie

Likes

Comments

Idag var jag på Skara hästsport. Och jag visar faktist idag vad jag har köpt och slutpriset

Detta va det jag köpte. Slickgodis, handskar, spö (ingen bild), snoddar, rosetter och glassar(godis) till kaninerna. Tillsammans kostade det ca 800kr- Amanda

Likes

Comments

Hello, vart sjuk typ halva veckan! Ville bara visa er mitt nya skal till min IPad mini 4. Jäääätte fint tycker jag! Haa deeee- Amanda

Likes

Comments

~Nellie

GLÖM INTE ATT FÖLJA MITT FOTOKONTO PÅ INSTAGRAM: @nellies.foton​

Likes

Comments

Hej idag så hittade jag en inställning på min mobil jag vet inte vad den heter men jag tycker att den den var ganska cool (hahha). här kommer bilder på bad inställningen gör.

Likes

Comments

Hej!
Som det står i titeln så red jag markarbete igår. Jag red Penure och han var pigg som vanligt. I helgen tävlade jag även han och jag fick 4 fel. Är ganska nöjd ändå, hade jättebra känsla fram till sista hindret där han hoppade åt sidan. Blir så himla arg på han för just i det läget blir han såååå stark. Jag har typ ingen chans att hålla emot då. Vet inte riktigt vad han fick för sig på just de hindret för han gick med en annan ryttare före mig o då gick han felfritt två gånger. Men jag tar på mig vägringen. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde för fel, jag kanske inte höll tillräckligt på yttersidan helt enkelt. Men igår försökte jag öva mycket på att få med mig yttersidan. Jag försökte även lugna ner han för jag tycker han blir typ spänd och "trippig" i steget. Gick ganska bra men han är fortfarande trippig i steget. Det är bara precis det sista som han börjar slappna av. Idag är även maroy hos veterinären. Hoppas verkligen det går/gått bra!! Vill att han ska bli frisk även fast jag vuxit ur honom😭😭. Yvve är i alla fall frisk nu och hon har börjat gå med på lektioner. Idag började även skolan o jag var väldigt trött på morgonen. Men dagen har endå gått bra. Dom två sista lektionerna blev inställda för de kom ingen lärare. Så det var skönt. Hoppas ni har haft ett bra jullov!!
~Nellie💞

Yvonne😍
Hade med mig kameran till stallet i lördags så det kommer komma upp ngr foton här i ett annat inlägg👌❄

Ztolt🐴
Denna är dock ingen bild jag tagit med kameran😉

Likes

Comments

Hej!
Igår hopptävlade jag King❤. Det gick bra! Jag hoppade bara en julshopping på klubben. Men jag startade iallafall 70 cm och 80 cm!
70 cm: Ganska dålig känsla på framridningen och så tycker jag att han var lite seg! Men iallafall ett pet i 70 cm. Efter rivningen blev rundan helt ok faktist!

80 cm: Jag red fram "ordentligt" denna gången! Han var fin och jag hade en riktigt bra känsla! Så i 80 blev jag felfri! King hoppade väldigt bra och jag kom nästan rätt på alla hinder❤ Jag är så stolt över honom och nu är vi riktigt laddade inför tävlingssesongen!👌🏼

Hoppas ni haf haft en bra helg! Jag har haft stalltjänst och det har varit ganska kul!

Likes

Comments

Hej!
Det har varit ganska mycket dem senaste dagarna så jag har inte hunnit blogga! Igår så var det gröntkortkurs kl.09.00 på morgonen till kl.12.00. Vi lastade Flora och Vitnos och sedan visade vi upp Piralda och Nalle Phu för hand. Vi knoppade även Maroy och Yvonne!
Efter grönakortkursen så käkade vi lunch och sedan tog vi in hästarna och började förbereda dem för en liten uteritt i snön! Jag fick brodda King ibak! Jag satte alltså i min första 4 broddar själv💕👌🏼👌🏼! Sedan red vi ut! Vi skrittade typ bara eftersom det var halt och hårt i backen! Men set var mysigt!
Sedan på kvällen så skulle veterinären komma och kolla och se hur Amira ser ut! Och...
.....
....
Amira är
.....
....
FRISK!!!!
Så himla kul! Så hon får börja sättas igång!

Flora aka Boris gick även i pansion igår!

~Elsa

Likes

Comments

Tja i'm back! I Fredags var det utbytestävling med en ridskola i Småland. Dom kom till våran klubb och tävlade då. Jag red Vitnos med en Tjej från andra ridskolan.

Vad vi gjorde innan tävlingens start:
Vi blev uppdelade till vilken häst och kompis. (Men vi visste redan alla innan men inte andra klubben)
Sen kollade dom runt i stallet och sen gick vi till cafeterian och åt mellanmål/frukost.

Min tävlings ritt:
Jag kom in och där stig jag med en kompis från vår klubb. Jag hoppade 3hinder (Kke) till han vägrade så jag hoppade om och fortsatte till 4-5, då fick jag upp han till hög fart då han tog ett stort språng till hindret och tog ner huvudet efter. Så jag trilla av. Jag blev ledsen i några sekunder troligen mest för att jag var rädd. Sen hoppade jag upp igen (jag fick det) och hoppade dom 3sista hindren- Amanda

Likes

Comments

Snälla kan någon ge oss bloggtips. Vet verkligen inte vad jag ska lägga ut för inlägg. Vad tycker ni som läser bloggen vi ska skriva om för något. Ska vi göra en frågestund, ska vi lägga ut olika outfits eller ska vi göra åsiktsinlägg. Ni kan skicka till mig på Snapchat eller skriva här i kommentarerna.
Hoppas verkligen någon ger oss något/några tips.
~Nellie

Likes

Comments