Header

Hello! Idag har vi haft bloggen i hel 1ÅR OCH 2 DAGAR👏🏻👏🏻 YEEY!! Vi tackar för alla läsare och vi har haft lite pauser oså men ändå!!

Bild från Italien- Amanda

Likes

Comments

Hej!
Tror inte det här inlägget är lika roligt som jag tänkt mig!
Men jag brukar ofta leta efter olika citat. Men brukar inte hitta så många bra. Men här har jag i alla fall några som jag ska visa er som passar lite in i mitt liv! Hoppas ni gillar detta inlägg även fast det inte är så roligt!
~Nellie

Det sista citatet tycker jag är bäst!!

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat!!
Men ska bli bättre! I måndags red jag i alla fall yvve<33
Vi hade hoppning, kontrollbana och det gick helt ok. Ville egentligen rida Penure men kanske nästa gång... på lördag är det ridning igen o jag vill rida ............... PENURE!! Efter ridningen så ska jag va stallvärd en stund o sedan hem o göra en grej.

VIKTIGT!
Men skulle gärna vilja veta en grej!:
Blir ni "retade"/hackade på för att ni håller på med hästar o ridsport? Skulle gärna vilja veta!!

Men har tänkt att ett roligt inlägg ska komma upp snart men vet inte om det blir så bra som jag har tänkt i mitt huvud, hahha:);)
Ha det bra!!
(Glöm ej att kommentera!!)
~Nellie

Likes

Comments

Hej!

Idag tänkte jag skriva 5 fakta om King!❤ Jag kanske har gjort de en gång förut men vi kör en igen!


•Han älskar att vara i terrängen och hoppa osv. Han blir riktigt pigg och glad. Speciellt när vi var på Skogsborg.

•Han är en liten c-ponny på 133 cm i manken, men han är av den lite grövre typen.

•Han är duktig på att ta sig ur grimman men inte halsringen som han nu får ha för att han inte ska smita.

•King är en ponny som inte kan vara ensam. Första tävlingen jag åkte ut med honom gnägga han typ hela tiden efter Maroy och eftersom Maroy är b-ponny och King är c-ponny så tävlar dem ju i olika kategorier så det var lite jobbigt. Det gick nästan helt bort att han skulle gnägga för bara några månader sedan men nu åker ju Nellie ut med Penure istället och då blir det en ny häst för honom att "hålla koll på".

•Han är pigg och lite stark men han hatar när man tar honom i munnen. Han hatar speciellt när man tar hårt i munnen på honom eller när man har för korta tyglar. Då börjar han kasta med huvudet och dra ner huvudet.


Så det var 5 fakta om King❤

Tack för att du läste!

~Elsa❤👑

Bästa killen❤❤❤

Likes

Comments

Hej!

Sorry för dålig upd men jag, Nellie och Amanda har varit iväg på skidsemester!

Vi var inte på samma men... jag och Nellie var i Stöten och Amanda har varit i Italien i veckan.

Men iallafall så red jag i måndags. Jag red King och vi hade kontrollbana på schemat. King var pigg och stark och han kändes frech! Han luftade ganska bra över hindrerna. Jag är riktigt nöjd med honom. Vi hoppade lite kombinationer och så travhoppade vi! Det var bra för King att travhoppa för så måste han hoppa upp lite mer.


Igår så var jag och kollade p&j. Det var kul att se för att en kompis var med och det gick riktigt bra för henne!

Nu ska jag ha lektion!

Bye

~Elsa


Likes

Comments

Hello!
Om jag inte har nämt de förut så har vi sportlov nu! Så najs👌🏼! Det är verkligen skönt att ta en liten paus från skolan så go lov asså!👌🏼 Man behöver de tycker jag! Det är iallafall skönt! I måndags så han jag såklart inte att blogga men jag red! Jag red King i träningsgruppen och han var väldigt stark och pigg! Det är ju kul när han är pigg fast i måndags hade vi hoppning och i de ridhuset vi är i är väldigt litet så svängarna blir ganska tajta så det var lite jobbigt just i måndags men för övrigt älskar jag när han är pigg!!! Det är så skönt och han kändes så fräsch!! Han var iallafall jätteduktig! Vi körde även lite sockerbitschallange i slutet och det var kul men King tyckte det var lite konstigt att hoppa över men var ändå duktig!
Efter red jag igen på Amira som förra veckan och det var markarbete och hon var väll som förra gången. Lite stel men gjorde vad hon skulle! Så jag är nöjd över henne också!

Sedan igår var jag och Nellie med Freja på agillitybanan med Freja och hon var jätteduktig! Hon hoppade ganska högt ca 70 och hon är ju inte jättestor Freja! Men hon var väldigt duktig och snabb!😍
På eftermiddagen red jag igen i den anda träningsgruppen. Vi gjorde samma övning som i måndags fast nu red jag Molly! Hon var riktigt fin och duktig! Det är kul att rida väldigt pigga hästar!! Hon var iallafall fin och lugn för att vara henne! När jag var liten typ för 3 år sedan så tävlade jag Molly!😍 Men då var hon mycket lugnare än vad hon är nu men då var jag iallafall utklädd till smurf för det var maskeradhoppning! Varför jag var utklädd till smurf var för att smurfarna är ju väldigt små och Molly är ju en storhäst så att jag var så liten så då tyckte jag att det passa bra! Men hon var iallafall jätteduktig igår och jag gillar henne!😍 Men King kommer alltid vara number 1 för mig!❤

Likes

Comments

Hej!
Igår red jag 3 hästar.
1:a hästen:
Den första hästen jag red var Maroy. Jag red i 20 min pga att han är under igångsättning.
Han var väldigt pigg o glad, hehe. Han stack och bocka lite😂❤. Men det gick väldigt bra, han var riktigt fin!

2:a hästen:
2:a hästen var Yvonne. Och det var i träningsgruppen. Det gick jättebra! Vi hoppade mellan 80-85cm. Det var hoppning, hinder på följd som var på schemat. Och även detta passet gick superbra.

3:e hästen:
Detta passet red jag Rannet. Det gick bra, vi hade ,markarbete/dressyr. Han blev en liten dressyrponny ett tag i traven när vi travade över lite bommar. Då lyfte han högt på hovarna. Detta passet är jag nöjd med och jag åkte hem från stallet väldigt trött och nöjd!


Idag:
1:a hästen:
Det var Maroy igen och idag gick det jättebra. Lite busig var han och drog med mig en gång. Men annars var han superfin!

2:a hästen:
Idag red jag Rannet igen och det gick bra! Han var ganska pigg o vi hade hoppning. Det gick ganska bra att hoppa men det är väldigt svårt att korta o länge galoppsprången på han.
Men även idag är jag väldigt nöjd!!
Idag på förmiddagen var jag o Elsa o farmor på brukshundsklubben med Freja och körde lite agility. Hade även med mig kameran dit.
Hoppas ni har haft en bra dag!!
~Nellie

Likes

Comments

Hej!
Sorry för dålig upd!
Men i alla fall så red jag två pass i måndags! Första passet red jag King i min vanliga träningsgrupp! Vi hade på schemat dressyr, sits och position. Det var kul och King var väldigt, väldigt fin! Visserligen är det roligare med hoppass men det viktigaste är ju dressyren och det är riktigt kul när det sitter. När man känner lixom att alla pusselbitar börjar falla till plats! Riktigt kul att han var så fin!
Efter det passet red jag igen ett pass och då red jag på teddybjörnen aka Amira! Det var kul att testa rida henne! Hon var väldigt stel då hon ju har varit halt och inte gått riktigt ordentligt på väldigt, väldigt länge! Men hon var väll ganska pigg och så men mycket jobb kvar på henne! Men det var lärorikt!

Sedan red jag även igår och då red jag Molly! Molly är en liten stor häst och jag tror hon är av rasen irländsk cobkorsning eller något liknande! Hon var VÄLDIGT, väldigt pigg och ville helst springa med mulen uppe i vädret! Men samma med henne, hon har inte heller jobbat ordentligt på de senaste! Det var en bra lärdom då man fick hålla om med skänkarna även fast hon sprang och så fick man vara ganska stil i handen med kontakt hela tiden. Hon mjuknade lite i slutet och blev fin men det är lite jobb kvar på henne också och jag har inte riktigt hittat knapparna på henne då det var typ 100 år sedan jag red henne!
Alltså jag har knappt ridit någon annan häst än Bästa hästen sen i slutet av våren förra året! Och ändå går jag lixom på ridskolan! Det är Najs att alltid rida sin favvis👌🏼👌🏼! Han kommer alltid vara bäst, KUNGEN👌🏼❤

~Elsa

AMIRA

MOLLY

KING❤❤

Likes

Comments

Hej!
Har inte uppdaterat på ett tag nu för jag har varit sjuk.
I måndags missade jag även ridningen:( blääää tråkigt, men jag får rida igen någon annan dag. Men idag är jag äntligen frisk och jag är i skolan. Men snart ska jag åka hem för vi har 2 h håltimme så jag ska hem och äta. Sedan ska jag tillbaka till skolan igen. Jobbigt att cykla i detta kalla väder dock. Men jag får stå ut med det. Nu har vi snart gympa men jag ska inte va med. När jag kommer hem i eftermiddag efter skolan så ska jag plugga till So prov som vi har imorgon och plugga på lite andra läxor. Elsa ska på fotbollsträning utomhus i eftermiddag, kallt;)❄️❄️.
Hejdå! Snart börjar lektionen!
Ha en bra dag!
~Nellie

Kolla gärna in @designbytwins på Instagram!!

Likes

Comments