Header

Hej som ni såg i rubriken så har jag köpt Freejump soft up pro i rosa. Jag har ridit i Freejumps förut med det var i lite.
Jag tycker att dom är väldigt sköna att rida i då jag tycker att man får ett bra skänkelläge och bra grepp.
Jag köpte också svarta stigläder ifrån Claridge House (dom var billigast).
Jag beställde det från Hööks och jag måste säga att dom kom väldigt fort jag beställde i söndags och fick dom i onsdags (inom fyra dagar). //Clara💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej, igår red jag i min träningsgrupp. På schemat stod det Markarbete. Vi värmde upp i cirka en halv timme, sen började vi med övningarna. Vi övade väldigt mycket på böjda spår tyckte jag, dom var även snäva. Jag tyckte det var väldigt roligt ändå för det kändes lite grund i omhoppning. Jag lägger in tre bilder hur övningarna var. Kram Amanda

Söta Maroy😍

Uppvärmnings övningen!

Övningar

Likes

Comments

Heeej!! Idag är det rocka sockorna, så man ska ha olika sockar på sig.
Jag har inte haft olika sockar på mig idag i skolan, men kommer ha det till stallet. Har ni haft olika sockar idag? Kram Amanda!🔵🔴⚫️

Likes

Comments

Hej!
Igår var det träningsgruppen på ridskolan efter skolan! Vi hade banhoppning på schemat och detta blev som ett litet genrep inför gota! King var fin, jag tycker dock han var lite slarvig med benen för han var i i vissa bommar och jag tror jag fick två nedslag:-/ Jag vet inte riktigt vad det ena berodde på för jag kom rätt på de och hade med bakbenen i svängen. Lite slarv helt enkelt. Det andra tar jag på mig! Han var inte riktigt igång i galopp så jag tar på mig de helt!
Annars var han fin och det sista tror ja att jag hoppade en LC-bana på honom och då var han jättefin! Vi hoppade även trippelbarr och det var kul. Igår hoppade nog King bäst på muren!! Han var verkligen jättefin och duktig sista banan men jag tror han blev lite trött!
Jag är iallafall jättenöjd över lilla älsklingen och jag är faktiskt ganska nöjd över mig själv:)

Ha en bra dag!
(Btw är det rockasockorna idag🎉)
~Elsa

Likes

Comments

Idag blir det ett väldigt kort inlägg från mig.
Nämligen mitt mellanmål, så jag visar en bild och skriver lite till bilden.

•tre glutenfria korvbröd, med skinka och laktosfritt smör!

•glutenfria Corn flakes, med jordgubbssylt och laktosfri mjölk!

Det var mitt lilla inlägg.
Tipsa gärna med inlägg i kommentarsfältet! - Amanda

Likes

Comments

Hej!
Idag är det söndag:)
Jag har tagit det ganska lugnt idag om man bortser från stallet. Jag var i stallet på förmiddagen idag och började med att mocka hela stallet! Sedan fodrade jag med hö i alla boxar och sist sopade i stallet. När stallet var klart var det dax för ridning:) Jag red en ny liten ponny som var väldigt fin! Den är bara 5 år gammal så att den förstod inte riktigt allt jag gjorde men jag tycker han var riktigt duktig:) Jag skulle testa bara att trava över tre travbommar men han förstod inte riktigt så att han travade över första och tog sedan ett jätte-skutt över dem andra två:) Men sedan skritta vi och trava över några gånger till och då var han jätteduktig. Denna ponnyn har nog varit mest inriktad på dressyr för den hade väldigt (!) fin gångarter och var jättefin! Jättenöjd över honom:) Så schysst ponny!! I slutet avsluta jag med ett litet skutt över ett litet, litet kryss och de gjorde han jättebra!!! Så jättenöjd!!

Efter tog jag in nästa ponny, men han skulle bara longeras idag så han fick longeras på en volt! Han var jätteduktig:) Lyssna jättebra på min röst och på mina hjälper. Så himla go ponny!

Sedan åkte vi hem och käka och sedan åkte jag iväg till hästaffären. Där köpte jag bara en lamicell-jacka och ett lamicell-spö!
Nu ska jag chilla vidare!
Hoppas ni har haft en bra helg:)

~Elsa

Likes

Comments

Hej!
Idag red jag Maroy på lektionen. Han var väldigt duktig och fin, men han har väldigt dålig kondition och han blev trött väldigt snabbt! Men vi övade i alla fall på början till bakdelsvändning. Det gick väl halvbra men jag är nöjd ändå. Efter lektionen så släppte jag ut Maroy i hagen och fikade sedan lite. Efter det så ledde jag King på en nybörjarlektion. Det gick bra, och sedan åt jag mat. När vi hade ätit gick jag, Elsa, Clara, amanda och en till kompis och fotade hästarna i hagarna. Sedan släpade vi fram skottkärror och började mocka ponnysarnas hage. Det gick hyfsat snabbt och vi blev klara på ca 6 skottkärror. Sedan gick vi vidare till nästa hage och nästa hage fick bli stonas hage. Den var väldigt skitig så vi mockade ca bara ett hörn men det blev i alla fall 8 st kärror i den hagen. Då när vi var klara så var vi rätt trötta så vi chillade bara. Efter ett tag så åkte alla hem och nu är jag hemma.
Det har varit en varm och solig dag och jag tänkte bjuda på några bilder ifrån dagen👇👇.
Hoppas ni gillade inlägget!
~Nellie

Likes

Comments

Hej!
Igår red jag igen. Jag red i vårat medryttarstall och igår var det dressyr på schemat. Ponnyn jag red var pigg såklart! Men till en början var ponnyn lugn och väldigt fin. Men i slutet blev den ganska pigg o springig och även lite ofokuserad.
Men är ändå nöjd!! Den hästen jag rider är trots allt en liten ungponny! Jag o Elsa galopperade även lite på travbanan och det gick även bra!
Ganska kort inlägg men men.
Ha en bra dag!
~Nellie

Maroy får stå för bilden❤

Likes

Comments

Ju hur gick ridpasset igår?
Det gick väldigt bra tycker jag! Den ponnyn jag red var riktigt fin!
Vi värmde lite i skritt och trav och sedan gick jag ut och travade och galopperade med Nellie på travbanan! Så härligt att bara låta hästarna springa av sig!
Sedan gick vi in på banan igen och jag jobbade ganska mycket med att få den ökade galoppen samlad. Så att han inte skulle bli så lång utan gå kvar på tygeln när jag ökar. Han känns ganska stor för mig så det är lite klurigt men jag tyckte att det blev ganska bra i slutet.
I slutet flytta jag honom lite för sidorna i skritten och det ska vi jobba lite mer med!
Sedan travade jag av och skrittade av!
Han var riktigt fin igår som sagt så jag är väldigt nöjd över honom!<3

~Elsa

King får stå för bilden<3

Likes

Comments

Hej i lördags så red jag Zerona igen efter 4 veckors vila. Jag skulle bara skritta. Hon var väldigt pigg och taktade hela tiden. När jag hade ridit typ 50 m så kom en traktor bakom och hon tvärvände och jag flög av rätt i diket resten av uteritten så taktade hon och var fortfarande lika pigg.
Men jag var och red henne idag igen och jag red på banan. Hon var inte alls lika pigg för hon hade gått både i går och i söndags. Men hon var ju bara tvungen att testa mig lite också. När vi hade kommit till en kort sida så stegrade hon och vände då blev jag arg på henne och svängde tillbaka henne men det tyckte inte hon att vi skulle göra så hon stegrade engång till och försökte att få mig i obalans. När hon gav upp så jobbade jag volter med henne så att hon fick annat att tänka på. //Clara

Zerona💖💖

Likes

Comments