Ibland undrar jag verkligen om tiden kan gå långsammare, som idag till exempel. Att laga frukost tog inte så lång tid som det brukar och lika så med hela morgonrutinen. Eller så är det kanske en dag när jag är extra effektiv. Medan det andra dagar är så att tiden inte verkar räcka.


Jag känner mig som på bilden


Önskar dig en bra dag med samma tänk som jag


Du är bäst ...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att få en saccosäck perfekt är inte det lättaste men efter hårt arbete blir det bra.

Precis som för Teo är det arbete som gäller idag, tillbaka till verkligheten.
Önskar dig en härlig dag 😊

Likes

Comments

Så långt från det smutsiga stalljobbet som det bara går. Det är så roligt att en gång, fast det är egentligen två gånger eftersom vi har två konserter, om året få klä upp sig, fixa håret, sminka sig fint och kunna ha fina naglar som inte bryts av eller blir smutsiga.

Jag har alltid hållit på med musik, spelat flöjt eller sjungit. Idag är det min hobby, min stund i veckan när jag bara fokuserar på att spela och läsa noter, får egentid. Jag kan verkligen se likheten med en idrottare som går in i sin bubbla inför en tävling eller bara måste idrotta för att må bra- Så är det med musik också. I samband med en konsert går man in i bubblan, jag måste vara fokuserad på noterna och dirigenten-annars spelar jag fel.

Men nu har jag varit från stallet i 4 (!) dagar, börjar få abstinens. Tur att det är vardag imorgon så jag får åka dit igen. TACK Hanna för bilden du skickade.

Likes

Comments

Tror inte det kunde bli en vackrare vintermorgon. Himlen var alldeles rosa och allt var stilla, kanske för att det är -10 grader ute. Naturen verkar också ha tagit sovmorgon och vaknar sakta, sakta till liv.

Tillbringar min sista dag på ledigheten, på samma sätt som igår, med musik. Idag ska vi till Sunne kyrka och spela vår Trettondags konsert. Bra sätt att ladda upp inför kommande termin.

Önskar alla mina läsare en härlig vinterdag!

Likes

Comments

Så kul att även vårt lilla djur gillar att hoppa fast tunnlar är hans favorit. Efter flera veckors uppehåll har vi tränat lite igen.

För första gången har Teo testat slalom.

Likes

Comments

Att köpa häst är något av det bästa jag gjort samtidigt som det mest skrämmande (och dyraste). Jag försöker snappa upp kloka ord, sunda åsikter och smarta lösningar lite här och där. För att sedan omvandla det till mitt och Linnéas sätt att sköta vår häst. Hippson är en sajt som inspirerar både till hästhållning och ridövningar.

Nu kommer nya forskningsrön om belöning. Läs själv!

GODIS - Ska det vara

Jag tycker slutklämmen är bäst.

Ha en härlig dag.

Likes

Comments

Även fast jag är stalledig idag fick jag en hälsning från vår fina häst. Han ser väldigt nöjd ut i kylan, ordentligt påpälsad. Det är väl som med oss människor att har man bara rätt kläder på sig så är det helt ok att vara ute fast det är närmare -15 grader.

Jag vet inte hur du brukar göra för att skapa ett band och träna tilliten mellan dig och din häst. Med alla vära hästar har Linnéa tränat en del frihetsdressyr. Att som mamma stå och titta på när en 650 kg koloss springer bakom något av det bästa man har är lite läskigt. Men titta i slutet där är Calu mer som ett litet barn eller en hund som vill ha godis.

Har ny mobil men tyvärr kommer inte kameran och jag överens :(

Likes

Comments

Idag får denna lilla solstråle starta bolggdagen. Detta är Teo eller SheltieMeadow Teddybear, vår 2,5 år gamla shetland sheepdog. Bloggen handlar ju faktiskt en hel del om honom också. Jag vet ju att vissa som läser min blogg helst vill veta vad som händer Teo. Cissi, en bild till dina killar!

Ha en bra dag. Idag och flera dagar framöver är "ponnymamman" stalledig. Undra om jag kommer få abstinens?

Likes

Comments

Idag handlar inlägget om något helt annat än hästar och ridsport. Istället blir det två bilder på något jag aldrig sett förut.

Första bilden är från morgonpromenaden med Teo och regnbågen. Visst har jag sett regnbågar tidigare men inte i januari!!! Om du tittar noga på bilden så ser du den i mitten.

Andra bilden är från ett akvarellmuseum där dessa stora fossiler låg. Tidigare har jag bara sett små fossiler eller fossiler i stentrappor. Klinkerplattorna under är 60 gånger 60 cm. Visst var alla akvareller fantastiska med detta var lite häftigt.

Ett nytt namn har börjat formas. Det har lite med morgondagens första inlägg att göra.

Likes

Comments

Nu är det över ett år sedan jag slutade vara ponnymamma. Funderar på om

Bloggen ska byta namn. Men till vad?

Har du något bra förslag?

Ha en bra dag

Så roligt att titta igenom alla bilder i bloggen och få se hästarna som funnits i vårt liv. Utan de fyra i de små bilderna hade vi aldrig haft den stora vita vi har idag.

Likes

Comments