Hej, i detta inlägg tänkte jag visa er horzes julutbud. Jag vet att det kanske är lite tidigt men men man kan aldrig vara nog förberedd. Här hittar du hemsidan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla. Idag blir det en riktig hockey dag för min del. Först aja jag och en kompis och titta på j18s match vid kl 11. Efter det vid va 12:30 har mitt lag samling för då ska vi åka till Värmdö och spela match. Ska faktist bli riktigt kul.

Detta blev ett väldigt kort inlägg men det var iallafall en uppdatering här. 😊

OBS den sista bilden är från Leksands Hockeyläger. Texten stämmer inte.

Likes

Comments

Hej alla. Idag tänkte jag visa en outfit med produkter jag satt ihop ifrån denna hemsida. (Länk här) hoppas ni gillar den.

Likes

Comments

Tänkte sälja av mina gamla böcker. Majoriteten är från pollux och det är många olika serier. Kommentera eller maila mig om du skulle vara intresserad av någon bok. 15 kr/bok.

Likes

Comments

Hej alla, idag hade jag hockeyträning. Det var grymt kul. Vi tränade skridskoteknik och överlämningar. Något vi verkligen kommer ha nytta av. Så träningen var mycket givande.

Just nu sitter jag och kollar på kristallen. Det är vell sådär. Men men det är de bästa som går på tv just nu.

Imorgon ska jag inte göra något spesigellt. Det är typ bara skolan som ska göras.

Fler inlägg kommer imorgon. Kram🙌🏻

Juste det här var min middag idag. Jag kokade pasta sedan la jag ihop en färdig boulonese (stav) med ett gäng köttbullar. Sedan la jag på ärtor. Blev riktigt gott om jag får säga det själv.

Likes

Comments

Hej alla, i detta inlägg ska jag visa er ett outfit tips från Horze. All utrustning kommer från deras webbshop .

Likes

Comments

Hej alla. Igår var jag på kyrkornas second hand ute på färningsö och införskaffade mig lite böcker. Tipsar verkligen om denna affär då alt är helt och rent och dem har ett stort blandat utbud. Här kommer iallafall bilder på dem böcker jag köpte. Alla böcker kostade 10 kr utom ordboken som kostade 20 kr. Ruggigt billigt.

Dessa böcker längtar jag verkligen efter att få läsa. Det är även ett bra presenttips till någon som gillar böcker. Alla böcker är grymt fräscha och några ser helt nya ut. Dem säljer även tidningar, gamla som nya för 1 kr styck. Förra gången jag var där köpte jag typ 30 min häst tidningar.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera denna blogg. Det har legat lite nere dem senaste dagarna. Ska nu iallafall försöka skriva lite tidsinställda inlägg så ni får något att läsa 🙂

Likes

Comments

Här kommer några bilder på min packlista för hockeylägret 2016. Tänkte tipsa er om dem.

Likes

Comments

Här får ni se några av dem pannband jag designat på senaste. Dem alla är till salu. Dem kostar runt 150-200 kr/st. Maila mig på: thea.enstrom@hotmail.com om ni vill veta mer om dem. Kan kanske även inom en snar framtid kan ta emot beställningar med önskemål om färg. Skicka ett mail om önskemål om du vill så kommer jag med prisförslag på just ditt önskemål.

Kan göra fler olika modeller om så önskas. Kan även fraktas om ni vill.

Likes

Comments