Ärligt! Vad ska jag göra?? Zlatan mår skit, han e sjukt stressad varje gång någon öppnar buren och om någon går in så springer han och gömmer sig. Medans innan var han nästan aldrig stressad och kom fram till alla som gick in i buren. Vad har hänt? jag e jätteorolig för att något har hänt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

imon och på tisdag så har jag studiedagar! Imon så ska jag vara hemma och på tisdags så ska jag till stallet.
Idag har jag även beslutat att jag inte kommer hoppa Zlatan (min skötkanin) igen fören nästa vår. Jag ska istället försöka få han att inte vara så stressad när någon är i buren mm.
Hoppas att ni som läser får en bra vecka!

Likes

Comments

Idag red jag Trolle igen efter nästan 12veckor! Det gick så himla bra. Han var lite pigg men han höll sig ändå i skinnet. När vi kom till galoppsträckan så blev han lite galen men skärpte sig ändå ganska snabbt!
Likes

Comments

Äntligen så ska jag få rida Trolle igen efter snart 12veckor! På lördag ska jag nämligen rida ut med några kompisar och då ska jag rida Trolle! Det ska bli så himla kul. Hoppas ni har en bra dag!
  • 16 Readers

Likes

Comments

Hej! 

Jag heter Hanna och jag älskar hästar och kaniner. Jag är skötare på en häst som heter Trolle som är en galen 10åring. Denna bloggen kommer handla om hästar,kaniner och skolan. hoppas att ni vill läsa.

Likes

Comments