Hej på er, vill redan nu be om förlåtelse med uppdateringen men vill oxå ursäkta om detta inlägget blir så positivt.

Jag har kommit in i en period där jag känner mig dålig på att rida, inte rider ordentligt och inte bryr mig längre om ridningen, jag har dessa tankar lite då och då men det är oftast på vintern då jag tävlar och aldrig riktigt har kul. Jag är riktigt trött på att höra folk på läktaren stå och klaga över hur andra folk rider, ja visst man kan väll säga att "hon borde trampa ner hälen lite" eller något liknande men man behöver inte rabla upp en hel bok om vad ryttaren gör fel och vad hästen inte är bra på! Du känner inte min häst, du har förmodligen aldrig ridit min häst heller satt stå inte och snacka skit om den för du har inte en aning om hur hästen är även om den kanske inte ser svår ut. Men det är inte ok att stå där och prata på detta vis. När jag tävlar kanske en lite högre klass så kommer jag och anmäler mig när dom lägre starterna redan har börjat så hör man när man går på läktaren att folk står och pratar en massa skit om andra ekipage, detta är varför jag inte gillar att varken tävla eller träna när det finns folk på läktaren då jag inte vill att folk ska stå och klaga på mig. Ja, jag är inte bäst på att rida och det kommer jag kanske heller aldrig att bli men bara för det ska väll inte jag få dålig självskänsla när jag vill ha kul med att tävla och träna när folk står och tittar på mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så dog fina hästen Corona av kolik. Detta är jättehemskt för många i Sjuntorp. Kolik är verkligen inte roligt och det kommer det aldrig att vara! Önska att det inte fanns.

Och förlåt för att vi inte varit aktiva vi har inte varit i stallet men kommer upp inlägg på fredag, lördag & söndag enligt mig. Vet inte när Ella ska dit men det märker ni.

Hoppas ni har en bra vecka i skolan<33
//Janna

Likes

Comments

Hej på er, idag stod det hoppträning på schemat! Till en början startade bra men det hela sluta med ett samtal till 112, ok vi tar det från början! Vi hade gjort iordning hästarna och traskade iväg mot ridhuset, en av tjejerna som skulle rida en häst var för pigg satt dom fick longera henne och hon höll fof på att bocka och hålla på men efter ett tag så hoppade ryttaren up igen och blev då innan longeringen avkastad! Sedan hoppade hon hästen några skutt och det var inte mer med det lixom! Hon hoppar upp på den andra hästen som hon skulle hoppa och rider igång henne, när hon väl är igångsatt så börjar dom oxå skutta lite och hästen hoppar ena hindret men inte det andra och springer förbi hindret och då har ryttaren tappat stigbyglarna och hänger på sidan medans hästen ökar ökar galoppen mer och mer, och ryttaren flyger av!!! Hon ramlar av och det bara hörs ett högt ljud i hela ridhuset och det lät som om det var folk som sköt med en stor pistol så högt lät det och det var hennes hjälm som sprack! Hon låg på marken ett bra tag, sedan fick hon skjuts tillbaka till stallet och då ringde dom 112 och frågade efter ambulans, som tur var så var det inget mer en än hjärnskakning vad jag vet! Så hemskt när detta händer och jag tycker verkligen synd om ryttaren:( För min del gick det väll helt ok, inte bra men inte dåligt! Jobbade henne i skritt och trav och hoppade inget då det var typ 8 pers i ridhuset och en framställd bana så ja tyckte att det var bättre att jobba henne lite lätt och ha henne Lugn istället för att få henne stressad!

Likes

Comments

Idag så gick jag och Ofelia till ridhuset och tränade lite. Vi tränade i ca 1 timme. Vi körde massa tempoväxlingar på spåret och även tempoväxlingar på A och C volten. Hon var jätte taggad och pigg. Jag tyckte att vi hade väldigt bra kontakt idag och hon lyssnade jättebra. Och på slutet så gick vi en liten runda ute, det va lite halkigt men det gick jättebra. // Janna

Likes

Comments

Vi rider på försäljnings stallet Höjern som ligger i centrala Sjuntorp, med 5 minuters upplyst väg till både ridhus och paddock. Här kan du köpa och hyra alla olika slags hästar för ett rimligt pris. Du kan även köpa begagnade sadlar mm.

http://www.stallhojern.se/

Vi finns även på facebook : https://www.facebook.com/StallHojern/


Likes

Comments