• 45 readers

Likes

Comments

Denna ponny har varigt helt fantastisk och att få lära känna denna ponny i flera år men 2015 va det bästa året med honom in på 2016. Han har inte gjort det lätt man har inte fått allt serverat på silverfat utan mer motgångar en framgångar men allt slit lönar sej. Har kämpat för att vinna hans förtroende att han ska kunna gå i "form" inte för att han va bäst på d. Hahah. Men han kunde. Han var den som gjorde att det var roligt och komma till stallet och veta att det är kul, han kanske bockade ibland men det får man räkna med av ett lutet russ med mycket egen vilja. Efter en tävling med honom kände jag att allt klickade han lyssnade och var helt avslappnad även fast det bara var en maskerad hoppning kände jag att vi kommer igenom hela banan och det gjorde vi. Denna ponny e värld guld och ett bättre hen ön att stå på en ridskola. Och den 20/2-16 åkte sparris till ett nytt hen med mycket kärlek. Även fast jag saknar honom super duper mycket vet jag att han alltid finns och kommer alltid göra. Han är den mest fantastiska ponnyn son finns även fast jag inte träffar honom.

Den första e på sparris där han tog hen en första plats. Dock inte med mej. O den i mitten när han just skulle lastas för att åka till Uppsala och den sista bilden den jag gillar mest e när jag och han tävlade för första gången.<3 älskade häst<3

  • 52 readers

Likes

Comments

Snart är det sommarlov det e bara två skoldagar kvar innan vi får lov asså Gud vad jag längtat men lite såhär med en ny skola i 7:an blir svårt men e taggad. Jag har fått många nya vänner men tappat en hel del vänner också som har gjort det svårt men nu är det bara och blicka fram i sommar ska vi iallafall till Kroatien i år igen med bil då alltså vi bilar ner till Kroatien och bor på camping e faktiskt riktigt taggad på det men iallafall den 17 åker jag ner till Skåne för att hälsa på lite hästar och kompisar där nere det ska bli skit kul eftersom min dröm e o flytta till Skåne typ så och därför e jag jätte taggad på att åka dit. Vad ska jag göra mer i sommar? Jo såklart rida nästan hela sommaren vi börjar med att jag ska åka till Skåne och rida och säkert hos mina kompisar här i Stockholm rider jag säkert någon dag så rida står på schemat iallafall. Men detta med Kroatien vettni något ställe man skulle kunna åka påvägen då vi åker igenom Skåne Danmark Tyskland Österrike och lite mer land men vi ska nog åka och hälsa på några kompisar som e i Kroatien när vi e där så det ska vi oxå göra. Men vad ska ni göra i sommar??

Bild på debbie<3

  • 49 readers

Likes

Comments

Det finns såklart många fler men detta var det jag tänkte näst på nu till sommaren.

  • 51 readers

Likes

Comments