Snart är det sommarlov det e bara två skoldagar kvar innan vi får lov asså Gud vad jag längtat men lite såhär med en ny skola i 7:an blir svårt men e taggad. Jag har fått många nya vänner men tappat en hel del vänner också som har gjort det svårt men nu är det bara och blicka fram i sommar ska vi iallafall till Kroatien i år igen med bil då alltså vi bilar ner till Kroatien och bor på camping e faktiskt riktigt taggad på det men iallafall den 17 åker jag ner till Skåne för att hälsa på lite hästar och kompisar där nere det ska bli skit kul eftersom min dröm e o flytta till Skåne typ så och därför e jag jätte taggad på att åka dit. Vad ska jag göra mer i sommar? Jo såklart rida nästan hela sommaren vi börjar med att jag ska åka till Skåne och rida och säkert hos mina kompisar här i Stockholm rider jag säkert någon dag så rida står på schemat iallafall. Men detta med Kroatien vettni något ställe man skulle kunna åka påvägen då vi åker igenom Skåne Danmark Tyskland Österrike och lite mer land men vi ska nog åka och hälsa på några kompisar som e i Kroatien när vi e där så det ska vi oxå göra. Men vad ska ni göra i sommar??

Bild på debbie<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 55 Readers

Likes

Comments

Det finns såklart många fler men detta var det jag tänkte näst på nu till sommaren.

  • 57 Readers

Likes

Comments

Hej hej, det har varigt fullbokat hela veckan men typ så. Men lite mer om veckan. Det har varigt upp till 30c i veckan så jätte varmt men det e skönt när man bara e hemma+man får ju äta hur mycket glass man vill så inte jätte farligt med värmen hahha. Men i tisdags red jag princen det gick helt ok han va inte på hugget det var alldeles för varmt men vi hoppade iallafall inne i ridhuset han gick väll fram men lyssnade inte jätte bra, vi hoppade lite lätta hinder då det snart e sommarlov och hästarna ska ut på sommarbete och äta på lite under sommaren, i onsdags red jag toppe det gick oxå helt ok han va lite över taggad men vi red ute för i ridhuset va d 40c så det skulle ändå inte bli så bra för mej eller hästarna men vi red ut i sjöhagen han fick lite galopp bock och lite sommar känslor sedan hoppade vi lite stockar utanför hagen då fick han fart fram men det gick skit bra, i fredags alltså igår red jag Manilla gjorde ungefär samma sak som på toppe det gick bra hon hade ocå lite sommar känslor alltså blev det lite bock språng lite då och då men hon skötte sej skit bra i slutet, och till sist idag red jag debbie det gick oxå bra vi skrittade lite längst sjöhagen och lite trav och galopp i skogen hon lyssnade bra dock lite för mycket sommarkänsla så hon bara drog iväg några gånger men annars nöjd över henne i slutet hoppade vi lite stockar hon lyssnade men hon blev lite för taggad på hinderna så vi fick vända bort men annars e jag jätte nöjd över henne. Imorgon ska jag till stallet och hjälpa min kompis som ska tävla Manilla på måndag så ska vi bada henne så det blir stallet vid 12 ungefär och på måndag ska jag hjälpa henne med Manilla och hålla i Manilla när Emma ska hämta eller äta sen e jag filmare till Emma Melanie och Matilda så mycket film och så blir det. Det blev mycket häst denna vecka+nästa också det innebär mycket upd. Men puss så länge så hörs vi<3

Bilder på debbie Manilla och flora<3

  • 32 Readers

Likes

Comments

Nu var det ungefär en månad sedan jag bloggade så nu startar jag igen.
Det har varigt jätte svårt för mej o starta bloggen då mitt allt åkte för några månader sedan o han fortfarande inte ta in det att han inte finns hos mej mer..

Mer upd imorgon nu säger jag gonatt<3

  • 27 Readers

Likes

Comments