​Produktiv rast osv.

Likes

Comments

Likes

Comments

Omg 2 qv Allsvenskan gick på Färingsö. 0+4 fel i förklassen eftersom ryttarn blev så glad över att få rida omhoppning så hon glömde svänga xD Urvine var en stjärna och var inte i en enda bom :)
Lagklassen sen fick vi ett pet men slutade på 8 fel då någon tyckte vi ridit över starten en gång för mycket (?).Urvine är bääääst!!!


Likes

Comments

Idag åkte vi till Värmdö för att rida omg 1 av Allsvenskan div III. Det blev debuten för mig och Urvine lokalt :) Red en förklass (100 cm) som kändes lite halvtaskig. Ett stopp på en stor maxad oxer som han sedan rev. Så den rundan slutade på 9 fel. Till nästa klass kände jag mig mer säker och visste hur pass mycket jag behövde driva. Så lagklassen slutade vi nolla! :) Superkul verkligen! Kanske inte världens bästa känsla rakt igenom dock men mer tryck i honom nu :) Laget slutade på en tionde plats och hamnade nånstans i mitten av resultatlistan, sist kom vi inte i alla fall!


Likes

Comments

Debut på bortaplan, felfri i 70, två pet i 80 men med bättre bjudning, superduktig!


Likes

Comments

​Haha ignorera mig, kolla på hästen istället

Likes

Comments

Terrängbilder från veckans 5 dagarsläger som idag avslutades med en liten "träningstävling". Red LB:1 i dressyren som kändes väldigt mjuk och stabil, vet ju redan vad vi behöver öva på men med tanke på att han knappt gått nåt i sommar så får han klart en guldstjärna! Hoppningen gjorde vi på ca 90 cm och även där kändes han fin! Bjöd på framåt och ingen tvekan i han längre. Haha va så ycklig för han bytte galopp flera gånger (sällsynt för att va Skuggan,detta lever jag nog länge på). Terrängen hoppade vi P80 banan som ska va nästa helg, inte så mycket att berätta. Allt flöt på, låg i bra debutant tempo (480m/minut) och han hoppade allt utan att tveka, även trakhenern och nedhoppet i vattnet samt trappan. Han är så bäst min stjärna!!


Likes

Comments