Hej!

Idag har det varit en stressig dag med mycket att göra. Jag tänkte skriva om hur den har varit. Så enjoy it!

Jag började dagen med att åka till skolan ca kl 07:50. Jag slutade 14:20. När jag kom hem åt jag en macka och bytte sedan om till stallkläder. Jag mockade och fixade tills det var klart. När det var klart tog vi in hästarna och sedan bytte jag om till ridkläder. Jag tränsade och sadlade och åkte vid halv 5.

Nu är jag hemma och ska snart äta middag. Efter det måste jag plugga på tre stycken prov imorgon och i övermorgon. (Ämnena är engelska, idrott och kemi) Egentligen behöver jag fixa med en text också men vet inte om jag hinner.

Nu ska jag äta så vi ses! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag ska ni få veta vilka mina hästar är och vilken ras m.m så nu kör vi!

Lockenkils Ask: Han är en valack född 2008. Han är en tysk ridponny (C-ponny) Pappa: Top Nordpol Mamma: Sanne Morfar: Anjershof Rocky

Han är en sprallig liten kille med mycket talang i sig. Själv tycker jag vi utvecklas enormt hela tiden i både dressyr och hoppning. Vi tävlar i: dressyr, galopp, hoppning (och jättelite kadrilj nu).


Smedens Cheyenne: Ett sto född 2007. Är en shetlandsponny. Pappa: Golda Apache Mamma Smedens Starlet Morfar: Haodo. Är en riktig glädjespridare och är en queen (som hon själv säger). Hon är 96 cm hög i manken (vilket är ganska komiskt) men bestämmer ändå över storhästarna. Man kan säga att hon är den "kända" på gården.


Smedens Zlatan: Han är en valack född 2013. Är en shetlandsponny. Pappa: Maxmer Mamma: Gläntans Rosett Morfar: Gläntans Domino. Han har levt rövare och slängt mina föräldrar i diket och rakt upp i luften. Men i våras ville jag verkligen få till någonting av honom. Jag försökte arbeta med honom mentalt på marken tills jag vann hans förtroende. Innan det var han osäker och trodde vi människor skulle skada honom. Nu är han den mest gosiga häst man kan ha. Han försöker nästan ta hand om mig och är en riktig stjärna. Han kanske inte är så snabb ännu men det bryr jag mig inte om då han bara har tävlat i en säsong.


Emmeros Kanon: Han är en hingst född 2014. Han är en shetlandsponny. Pappa: Hamras Fridolf Mamma: Emmeros Nicole Morfar: Dirk Vd Achterdijk. Han är en riktig buse som kan om han vill. Han är en riktig mysig och social kille. När jag leker med honom t.ex i hagen eller i en paddock kan jag ha honom lös då han bara följer efter mig i viken gångart som helst. Vi köpte honom i våras.


Channing Wee: Han är en hingst född 2017. Är ett gotlandsruss. Pappa: Tyson II Mamma: Ljungens Razzia. Då jag inte riktigt känner honom än vet jag inte vad jag ska skriva om honom men han är från Finland och är en riktig buse.


Emily Wee: Hon är ett sto född 2013. Hon är ett gotlandsruss. Pappa: Gumino Mamma: Evita Morfar: Bond. Hon har varit hos några vi känner (för att jag är för ung för att köra russ än) som är riktigt duktiga på trav denna säsong och kammat hem en seger och många 2:a platser. Vi ska köra igång henne snart. Hon är lite som Cheyenne liksom en liten queen men det är ju många ston .

Ja, det var mina små hästar! Kram

Likes

Comments

Godmorgon på er och hoppas ni sovit gott!

Som jag skrev i fredags undrade jag om man ska ha veckan häst eller liknande vilket ni verkade gilla. Jag bestämde mig då för att tänka fram vem som var veckan häst v. 48. Det var ganska lätt då alla shettisarna har vintervila och det ena russet (Channing) är föl fortfarande. Emily (mitt andra russ) kommer vi att dra igång om ett tag. Då återstod bara Ask kvar (haha) som vinnare. Men jag tycker han verkligen är värd priset då vi ska rida kadrilj på en jubileumsshow vilket ska blir jättekul då vi inte har gjort något liknande innan.

Så Ask är veckans häst.

Om ni vill veta vad jag har för hästar kan ni kolla inlägget som kommer ut kl. 15:30 idag. Kram


Likes

Comments

Hej!

Idag fyller min mamma år och då tar jag en liten ledig dag från bloggandet men vi ses helt enkelt imorgon som vanligt.

Jag hoppas ni har en riktigt bra idag!! Kram

Likes

Comments

Snart är det dags för semifinal i Idol! Vem hejar ni på? Skriv här under!!! Kram

Likes

Comments

Hej!

Jag har äntligen fått mitt paket från Wish med en tröja där det står: Born to ride! (född för att rida).

Jag är jättenöjd med den! Jag tycker den är jättemysig och varm.

Den kostade 186kr tror jag och är verkligen värd priset för jag tycker den är perfekt på alla sätt och vis!

Ni ser en bild nedan. Kram❤️

Likes

Comments

Godmorgon!

Hästarna är ute och jag är redo för att åka till skolan.

Men jag undrar om jag ska skriva t.ex veckans häst eller liknande varje vecka för att få lite feeling till att skriva. Jag har feeling men det skulle vara kul då det blir lite variation från att bara skriva vad man gör. Men nu ska jag till skolan och ha SO hela dagen typ. Kram

Likes

Comments

Hej bästa ni! Som ni nu har sett har jag börjat att blogga!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva och göra så ni får skriva en massa förslag. Detta kommer bli jättekul och spännande då jag inte har bloggat någon gång innan. .

Men välkommen iallafall till min blogg och jag hoppas ni kommer se mina inlägg. Kram

Likes

Comments