hej, tänkte bara säga att det närmar sig till min första lokala tävling med lilla Molly. Jag ska till Sala om två veckor med div3 lagen och hoppar clear rounden innan. Jag tror att lagklassen gick i LD/70cm, har inte direkt nå bra kolla på det. Men om de är någon ska ska dit kan ni jätte gärna få ta kort och antingen kommentera här, skriva på kik eller på fb

Sen så är min första dressyrtävling i baståsen i Maj, då blir det en LC:1 och hoppas på så bra som möjligt. Har inte några planer nu när det är min första dressyrtävling. Eller självklart att jag får över 50%.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

... inte fortsätta att blogga längre.De är inte direkt min grej och hade knappt dit och ork heller.

Vem vet, det kanske blir att jag hittar på nå kul att skriva om och då kommer de kanske upp här på bloggen om den är kvar!

hejdå! Det kanske blir det sista hejdå, eller så blir det inte det sista!Likes

Comments

hej hej bloggen. Idag så har dagen varit helt okej. Började med idrott sen vanlig skoldag. Emma va sjuk annars va det helt okej. Imorgon har jag studiedag och det ska bli så jävla skönt. måste dock plugga lite men inte så mkt alls. Sen på kvällen så blir det ridlektion. hörs mer imorrn// sara :*

Likes

Comments

sitter just nu i soffan och kollar på tv, men ska snart gå och laga mat. Men efter det så ska jag vara med Elin, kanske ska sova också men det vet vi inte än. Annars vet jag väl inte vad jag ska göra.

Är ledig i morgon också, skönt! Men på kvällen så har jag jag ridlektion, hoppas att det kommer gå bra! 

Jag har anmält mig på min första tävling för i år, tror det var en LC:1 på bastäsen i maj någon gång, haha har inte sån bra koll :plilla Star

Likes

Comments

Jag är ledig onsdag och torsdag, fett skönt.
Hade hoppträning idag och red Flamman. Jag är ganska nöjd, kunde haft mer ytterskänkel menmen man lär sig av sina fel.
Jag orkar inte skriva nu så kommer antagligen blogga mera nu när jag kommer va ledig.
Juste, Molly och Flamman skulle slitmätas i år och Molly blev en maxad C-ponny och Flamman en maxad D-poony. Blev väldigt glad att dom blev maxade så dom inte blev en liten D eller en liten stor häst.
hoppas ni har haft det bra!


Likes

Comments

Hej hej bloggen. Idag så var skoldagen rätt så seg men de va kul att träffa dom andra. Orkar inte sitta här och låtsas som om allt är bra. Känns som om allt och alla är fel just nu och vad jag än gör så... Äh skit samma. Hejdå på ett tag bloggen och livet... Gå och dö.

Likes

CommentsLikes

Comments

Inorgon så är dagen ganska sp tajt så vet inte hur pass mycket jag kommet kunna blogga men ska försöka. Jag ska gå upp vid 11 och städa rummet. Sen fixa mig. Sen ska jag gå till mamma och käka lunch. Vid ett så åker jag till hallsta på linns danstävling. Ska bli himla kul att se henne tävla. Bloggar mer sen // Sara

Likes

Comments

Den här veckan har vi ju haft prao och jag tänkte berätta lite om det. Jag praoade på min syrras skola och på hennes fritids. Det var verkligen full fart hela tiden och alla barn ville typ sitta i knät och så skulle man rota teckningar till dom och spela fotboll och jag vet inte vad haha 😝 men det gillar jag, det ska hända lite grejer. Jag tyckte faktiskt att alla barn var super gulliga och inte alls så dryga som jag trodde dom skulle vara. Idag när jag satt på fritids med några av tjejerna från den klassen och Frida ( en annan tjej som praoar där ) och skulle knyta såna hära vänskaps armband haha så var dom SUPER söta!!! Dom skrev små brev och ritade teckningar i timmar till mig. Blev fan gråt färdig ett tag där haha. Nej men jag tycker veckan varit jätte bra och all personal är verkligen jätte trevlig!
Likes

Comments

lilla Molly! Du kan va en riktig bitch ibland men älskar dig endå!! du har en stor plats i mitt hjärta<>
Likes

Comments