Hejsan svejsan!
Idag när ja skulle hämta piraff i hagen så blödde hela hans ben (från knät och neråt). Försökte visa hur de såg ut, men bilden blev inte så bra. Vi skulle se om han var halt, och de va han inte. Tänkte rida ut, så ja red iväg. Sen efter en bit så skulle jag trava, och de var lite stenigt underlag. Och helt plötsligt började han halta jättemycket, asså verkligen jättemycket! Så vi fick vända tillbaka, och han halta hela vägen hem. Han hade antagligen gått emot någon gren och kommit på ngn Nerv, så han fick ont. Hoppas verkligen att de inte blir värre. Tog på lite emin salva, och back on track skydd.

Imon är de iaf sista skoldagen (yeey) och sen är de SOMMARLOV! och ja ska ha piraff jättemycket i sommar. Startar upp sommarlovet med att rida på islandshästar, ska bli sååååååå kul! Längtar! Sen ska ja på ridläger veckan efter, och sedan drar vi och campar, så när vi campar blir de inte så mkt upd.

Hoppas ni har de bra, hejdå<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Här kommer lite bilder ifrån onsdags!

Likes

Comments

Hejsan!
Idag hade jag piraff och min bästa vän Hanna följde med. Hon tog oxå med sin kamera, och fick några riiktigt bra bilder! Dom kommer komma ut imorgon :)
Piraff var iallafall jätteduktig och är supernöjd med dagens pass :)
Han fick också en ny grimma idag! Han var jättefin i den :)

Likes

Comments

Hejsan!
Nu är klockan 8:07, och jag ska iväg och hoppa piraff, ska bli jättekul!
Är dock väldigt trött! Men ja rider så här tidigt för att vi vill lixom vara själva!
Sedan kommer iaf min syster och vi ska iväg och shoppa!
Hoppas ni har de bra, hejdå :*

Likes

Comments

Hejsan! De blir Tyvärr ingen tävling på lördag :(
Den blev inställd pgv att de var för få anmälda. riktigt synd, som jag har längtat :(. Men ska iaf få hoppa piraff endå, fast inte tävla då. Så de ska endå bli kul ;) kommer bilder och så då!
Imon ska vi till Göteborg med klassen, och de ska bli riktigt kul!
Hejdå :*

Likes

Comments

Hejsan hejsan!
Pimpade till min luva idag! Blev faktiskt riktigt nöjd! De enda du behövde va lite diamanter och lim. Super enkelt!
Så den ska jag ha på nästa tävling ;)
Hoppas ni har en bra dag, så ses vi imon
Puss;*

Likes

Comments

Hejhej!
Middag är de verkligen sommarfeeling! Va 18grader i skuggan förut och typ 27 i solen. Helt sjukt!! Synd att man nt kunde ridit ut idag, men de blir ju fler fina dagar ;)
Men nästa helg blir de tävling på bästa piraff! Suuupertaggad! Älskar att tävla, haha!
Men hur har ni de? Är de bra?
Puss ;*

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag skött och ridit Tom i ett helt år! Asså fattar ni?!? ETT ÅR! Den 22maj 2k14 var den bästa dagen i mitt liv, för då kom min älskade tom och red dig för första gången. Vi hat gått igenom så sjukt mycket, de är helt sjukt. Älskar dej något sjukt tom!!!

Hoppas ni har en bra dag, min har iaf varit grym, bara massa mys med bästa tom<3<3

Likes

Comments

Hejsan!
Piraff var otroligt duktig idag. Han gick i form nästan hela tiden. Han är väldigt stel så han är rätt svår att få i form speciellt i galopp och trav. Hade ett litet mål med ridpasset idag, och de var att jag skulle försöka få han att gå i form ett helt varv i galopp och trav, och de lyckades jag med! Verkligen supernöjd med dagens ridpass! Så nästa helg blir de tävling på bästa piffen! :) kommer komma bilder på de då! Bara hoppat piffen 1ggn tidigare, då jag inte har varit medryttare på han så länge, så jag ska bara hoppa 60cm, eller de kanske inte är så bara, hahah. Men på nästa hopptävling ska jag vara med på Andorra, storhästen jag red igår, och då ska jag hoppa 70cm. Har ju bara ridit henne 2ggr så aa ;).
Men imon ska jag till stallet, så vi hörs imon!
Puss<3

Likes

Comments

Tjena tjena!
Nu så sticker jag till stallet, ska till piraff :)
Hoppningen igår på storhäst gick suuuuper. Red en häst som heter Andorra, och ska nog va med på nästa hopptävling med henne.
Men ha de så gött! Hejdå :*

Likes

Comments