Header

Det har gått ca 1 vecka sen senast jag skrev ett inlägg...detta med att ha en blogg är inte så mig grej! Mitt liv är allt för ointressant för att ens vara värt att skriva om :(
Men sånt händer!
Jobbar på ett lite minitråkigt jobb, inte något som gör att folk tappar hakan när jag berättar vart jobbar 😂

Men det gör mig ingenting!
Min vecka har i varjefall vart bra! Lever, mår bra, och inga deprimerande tankar som flyger fram eller så 😜
Allt flyter på för tillfället!

Peace ✌🏼

Likes

Comments

Godmorgon världen!

Ny dag, ny vecka, nya tag!
Nu kör vi, det är nu man ska tag i saker o ting. När man vaknar på ett helt okej humör i början på en ny vecka. Det är nu man är optimistisk och Tycker om den känslan man får i kroppen då.
Man får en ny syn på de mesta av livet. Det låter jätte cheesy men känslorna åker berg o dalbana och ibland får en sån rusch av bra känslor som gör att allt ser rosa o fluffigt ut.

Igår så sökte jag massa olika kurser/program på universitetet! Blev helt glad och bubblig bara av att söka dom! Haha, asså för roligt, vet inte ens om jag kommer in på någon uttav dom, men jag har sökt o hoppa, håller tummarna då jag vill göra något intellektuellt, jag vill sitta i skolbänken igen och lära mig saker! Jag vill göra research för uppsatser osv osv!

Min dröm! Ett av mina mål det här året är att faktiskt börja plugga! Ett av mina många mål!

Fortsättning följer, Peace!

Likes

Comments

Helt ärligt, kan någon säga mig vad meningen med livet är? Inte för att låta helt melodramatisk men det finns dagar då jag har lusten att ge upp. Hade jag haft makten över min egna hjärna då så hade jag gett upp och bara slutat andas…
Jag är inte en så speciell tjej men några problem eller så, jag har ett hyfsat okej liv. Har en fin familj, med små bråk då och då men vem har inte de? Jag har två otroligt bra bästa vänner, vi är soulsisters. Jag har fler vänner som är otroligt fina i själen! För tillfället har jag ett okej jobb med ett visst antal roliga och härliga kollegor.
Inget är så där riktigt fel just nu… MEN, jag är riktigt nere för tillfället..
Man kan ju undra hur en person som i sinnes har allt, jobb, familj, vänner, kollegor osv osv, har något att klaga på? Hur jag som har ett tak över huvudet, mat på bordet och vatten i en kran kan må dåligt? Ska jag vara ärlig så undrar jag med det ibland…
jag är 24 år gammal och arbetar för tillfället, inget alltför jobbigt arbete, utan ett helt okej arbete. Men är de tillräckligt? Nej…vet jag varför? Ja….gör jag något åt de? Njao…försöker, jag vill göra mer!
jag är fast just nu! Jag vill fram i livet! Jag känner mig ledsen konstant, helt tom och bara seg. Idag är en såndär dag då det är lite mer än andra dagar. Då kanske du tänker, ”ja men det är ju Söndag, alla får söndagsångest” ja det är sant, det finns många som får det, men JAG vet när det inte bara är aöndagsångest..utan jag är ledsen på mig själv och någonting mer men vet inte vad? Jag älskar psykologi och rättpsykologi, något jag faktiskt är rätt så passionerad över, något jag verkligen vill läsa på universitetet!! Så förhoppningsvis så kommer jag väl in snart! Jag vill lära mig mer om psyket för att först och främst ta reda på varför jag mår som jag mår…Jag vill faktiskt må bättre, jag vill göra allt för att jag ska må bättre så att jag kan hjälpa andra.
 
Oj, har skrivit en del nu, mitt första inlägg och jag behövde bara skriva av mig lite. Min blogg ska förbli anonym. Inga namn varken mitt eller andras kommer att skrivas ut. Jag vill ha någonstans att skriva av mig. Varsågod o läs eller inte, I don’t care!
jag tvingar dig inte till något, detta är mesta dels för mig!
ha de fint, peace!

Likes

Comments