Mest læste

Ciao Venner!

Berlin ist gut

Ja alle kender det hvor man bare ikke lige er i humør til at skrive og man ik lige har noget på hjertet som er sådan vildt spændende, sådan har jeg haft det det sidste stykke tid. Jeg har siddet ved min computer og tænkt at nu var det altså snart på tide at jeg fik skrevet noget, men hver gang jeg gik ind på det dokumentet for at skrive, kunne jeg simpelthen ikke finde på noget at skrive.

Sådan har det også med skolen lige nu. Jeg magter ik rigtig tage det seriøst og jeg bliver ved at fortælle mig selv at det sidste tid her er lige meget og jeg bare kan starte forfra efter sommerferien. Derudover er der kun en rigtig uge tilbage eller sådan noget, det er der hvertfald nogen som har fået regnet sig sammen til. Er det sidste tid så ikke også lidt lige meget? Og ikke nok med det, var der også lige klasse tur og så med nogle fridage efter, tror jeg virkelig jeg er kommet ud af skolerytmen. København var skide hyggeligt og alt det der og efterfølgende var jeg også lige et smut forbi Tversted. Tversted er nok lige pensionist byen over alle. Der sker ingenting og det eneste folk taler om når man snakker om Tversted er de tre ishus som er på række, hvor kun et er dem er godt, og det så gælder for turisterne at finde det rigtige. Vi kender efterhånden godt det rigtige ishus, som faktisk bare har helt almindelig præmieis, men åbenbart også en meget god guf, det uheldige er bare at jeg hader guf så jeg tager den med sprøjteklar flødeskum.. mmmm. 

Denne gang var Tversted dog ret hyggeligt, fordi jeg lige fik en barndomsveninde med og hele hendes familie. Vi fik også snakket om skole, men hun er helt anderledes end mig og får vilde karakter, men jeg tænker bare jeg får lavet om på det efter sommerferien, "ik".

Nu skal jeg ud i vesterhavet og bade, fordi shit det faktisk blevet pisse godt vejr i Danmark!

Knuser nuser strøm.Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jaer i dag nåede vejret op på 25 grader(Officielt sommer!!)

Det var næsten ligefør jeg ikke kunne genkende den, men nu er den her, solen. Og jeg husker den som var det igår.

Der sker bare noget når det bliver lækkert og lunt i vejret, man bliver sådan helt lun inden i og self. udenpå. Når solen skinner og folk flasher ben og solbriller kan man jo ikke andet end at crushe lidt på dem,(både mænd, men fandme ogs kvinder-nærmest mere kvinder end mænd. For selvom der ik findes noget bedre end en lækker fyr i hawaii skjorte, dickies pants, sneaks og solbriller så findes der altså heller ik særlig meget der er mere ucharmerende end en lidt for ikke velplejet mand i campinghabit og H20 klipper(Fordi vi er høflige, og ikke svin- selvom jeg lidt føler mig som en grillet flæskesteg i solen lige pt.)

Men ik` nok med at solen skinner og jeg meget nemmere bliver forelsket i folk og deres handlinger, så har jeg også fået det vildeste crush på badedragter.

(-Altså bikinier er sku ogs lækre, men det kræver bare lige noget ekstra af den der bære den. Og det ekstra vi snakker, har jeg slet ik lige nu,som jeg ligger her i min have, som en flæskesteg med min 4. mojito i hånden.)

Drikker jeg mojito på en torsdag? Jeps. Drak jeg øl i går? Ja. Skulle jeg begynde at passe lidt på min krop og ik holde weekend hver dag? Absolut, men ik i dag.

Tilbage til mit crush på svimsuits, tilbage på fashionmarkedet med swimsuits. Jeg elsker dem! I alle farver og former(Eller mest dem med high leg cut og rød, sådan lidt baywatch agtigt)

Alkoholen fra min 4 drinks er nok ved at fordampe, så jeg tror ikke jeg kan give den skylden for mine lidt (for) hotte tanker om swimsuits, og dem der bære disse vidnderlige beklædnings genstande....-måske kan jeg sige jeg har fået solstik, som undskyldning?hmmm...


Sommeren kom lidt som et chok, (troede ligesom vi ville få evig vinter)-så jeg har ikke fået købt en badedragt enddu, kun en bikini! (Det er slemt,rigtig, ritig slemt)-men nu det sommer så det flasker sig nok, som man siger...Eller jeg siger?

Håber lidt vi kan være fælles om at forelske os gennem sommeren, og med dette moodboard, så måske også få en fælles passion for badedragter, lækre solbriller og mojitos-hvad med mojitos som is?(Det er en opfindelse der kan ændre verdens historien,så  mojitos-is-opskriften vil jeg helt klart arbejde på.)

-Nyd det gode vejr, smukke!

Kyzzz og knuzzz Caro<3


Likes

Comments

Heeiiiijj

Sidste lektioner i zoo, med solskin og ”næsten” vindstille, er nu meget dejligt.

Her forleden var vi hele klassen lige i zoo med vores biologilærer og skulle derfor selvfølgelig høre om regnskoven. Det var meget fint, vi fik lidt nyt at vide om dyrene i zoo, selvom jeg muligvis har glemt det i dag.

Efter rundvisning af manden der skulle fortælle om regnskoven, gik vi lidt rundt og kiggede på alle dyrene , og besluttede os så for at købe en is, eller nogen gjorde, ik mig.

Men mens vi sad der på bænken i zoo, fik solen i øjnene og jeg spiste min venindes is og nød dagen, skulle vi da lige have vores fiskeprøver(FSA afgangsprøve i bio) tilbage, og den var der bestemt ikke noget at råbe hurra for. 04 i fiskeprøven, det sgu lidt træls, men okay når det nu var om fisk. Det blev man ikke i meget godt humør af, men så kiggede man op på solen(ahah), og blev mindet om at det er forår. Jeg elsker forår, vejret er ikke for varmt eller for koldt, det lige tilpas og så springer alle mælkebøtterne ud og alle de der andre biologiske blomster, og det jo også meget flot. Håber også i nyder foråret!

Knuser nuser Strøm

Likes

Comments

Shopper sparkedragter efter et stort menukort er tømt..

Vi starter lige dette indlæg med at undskylde, og fyre op for de (voldsomt) dårlige undskyldningerne.

Selvom vores liv ik ligefrem emmer med god ro og orden, så undskylder vi af den grund. Undskyld vi ikke har været aktive i et godt stykke tid, det vil vi straks ændre...

Og Nope, vi ligger ik bare nyder den længe ventede sol(Selvom vi fandme godt gad.) Vi arbejder og smeder på en masse ting, blandt andet er vi ved at grave os igennem alle Odenses nye spise-steder. I hjertet af Odense er der åbnet ret mange nye kaffebarè, kagehuse og salatsteder. (Et guide indlæg vil komme når vi har været samtlige menukort igennem.)


Det er nok den mest skod undskyldning du længe har hørt, Vi ved det.!

Den anden undskyldning er at vi har fået en ged og den har simpelthen spist alle vores papirer med vores indlæg......(Wow, den undskyld virkede bare heller ikke i de små klasser, når man ikke havde lavet lektier fordi ens hund havde spist dem)


Strøm og vores ged(Herman)

Alt imens vores ged spiser sig tyk i blogindlæg, og vi spiser os igennem Odenses spisesteder, tager vi billeder og drømmer.

Som nævnt har vi gang i en masse ting, vores nyeste passion er musikvideoer og billedskydningder.

Sidste weekend var der fest(Stemning) og der optog vi den sjoveste musikvideo med vores hotte og skønne veninde Chili(Damn !) og et par andre. /Nogle ting skal bare ikke deles eller hvad? Hmmm måske kommer videoen op en dag ...

Samtidig med de nye videoer følger også et par model billeder(AHA, så meget sexy model det nu engang er muligt)

-Jaja, nu er får du sikkert vulgære tanker, men tag lige en slapper, for vi er slet ikke så gode til hverken at lege model eller fotograf endnu.... Men når modellen ik er så mad fed længere, og lyset så gråt vil vi da gerne dele et par billeder her på pommes!<3 THIHI

Kort billede fra den nyeste musikvideo.

Vi vender snart tilbage!!(Med en stor guide til hvordan man undgår at blive fed, selvom man æder som et svin(Eller bare vores ged)

LIge inden vi slutter helt for denne gang, så får du lige et sommer-mad-tip.

- Macèn har startet deres kendte sommerchancen op igen(Et spil hvor du kan vinde gratis Mac mad!) Det er jo lækkert... SÅ hent appen/nyd solen og så ses vi jo snart.

Caro & Strrøm <3

Likes

Comments

Hvad gør man lige når livet gør lidt for ondt, og lægen ikke vil give en noget smertestillende?

Nogle gange glemmer jeg helt hvordan man smiler, eller bare tager et skridt. fremad. -Jeg kan sagtens gå, gå af mig selv og på egne ben, men sommetider føles det bare som om at jeg har en stor sten at trække efter mig, og så er det nemmere bare at gå tilbage, gå baglæns-tilbage til stenen.

Nu skal det ik lyde som om jeg er en mega deprimeret person, der lider af weekend-syge og stenskræk. For det er jeg ik(Eller? DET VIL JEG IKKE VÆRE)

I mandags tog Thea(Ogs kendt som Strøm) og jeg på jazz klub. Det er der egentlig ikke noget specielt i, det er nærmest blevet en tradition at tage til jazz jam på Dexter om mandagen, og det er skønt.

Det er svært at snakke med folk om så mange ting, måske fordi de ik fatter det, eller ogs fordi man ikke kan forklare det, men så er det godt at der er andre ting der kan hjælpe på ens tanker og andet rod.

Nu kunne jeg skrive et helt essay om hvor sød Strøm er, og hvor meget jeg elsker jazz klubben, dem der spiller der og de faste gæster-en dreng med dreadlocks der altid er der,(Mums) (Men det gør jeg ik(LIge nu).- Amen det er bare meget nemmere at snakke om ting når man kan sidde i halv mørke, drikke sin gude dansk vand og lytte til Bassens toner, som fortæller og forklarer at man er tæt på at ramme bunden. Bunden af hvad? Tja, bunden af min danskvand det er helt sikkert. Måske også bunden af orden i livet eller bunden af de ægte grin?.
Så begynder trommerne lige så stille at spille, og klaveret ligger et par akorder ind over. Det er når alt det bare spiller, at du også lige pludselig selv finder ud af, at dit liv godt kan komme op og spille igen. -Måske mangler du  lige et par medspillere, eller måske mangler du bare et sted at placere dit hold.

Men f*ck det! for lige nu er musikken så høj og god at du slet ikke kan mærke/ høre de tunge tanker.

Jeg ved ik hvor slemt du har det, om du overhovedet har brug for noget smertestillende eller eij?- uanset hvad så hjælper det at få et skud jazz i selvskab med en du holder af. (Eller en jazz fan:)


Knus Caro<3

Likes

Comments

Kigger op for at finde solen, men i stedet er der de her syv gutter

Hold da op, i denne uge har man skulle kigge meget og længe for at få et glimt af solen. (Den har jo været gemt helt væk under alt den hagl, ‘og sne… Arg!!! -En ting er at have en vinterdepression når man er i slutningen af januar og ens nye start alligevel ik blev helt så fed og "Perfekt" som man havde tænkt. Men en helt anden ting er at få en vinter(Vejr) depression når vi lige om lidt rammer Maj måned. Bemærk Min parentes om Vejr, for kan man kalde det vinter nu her. Og kan jeg overhovedet give vejret skylden for mine lidt triste og grå tanker?

Men når vejret nu ikke passer årstiden, og tankerne ikke vil være vildt glade. Så er det dejligt at der er andre der kan bringer lidt sommer og smil ind i min stue og ud af mine elskede højtalere.

Dem der bringer min kickstart-sommer er De danske hyrder.

Jeg har den sidste måneds tid skrålet med på deres nyeste album der hedder DDH (Hovsa, Genialt navn forresten!)

Det næste du læser med fed skrift skal du forestille dig at du høre live som til et rigtigt Award show, med flotte kjoler, fed musik og bla bla bla..Taler.

De danske hyrder vinder Award ens solstråle pris. Prisen går til de danske hyrder, fordi de er ret nye i musikbilledet, men også fordi de ligesom har skabt en form for tidlig sommer. Deres nye album er fantastisk, helt nøgent og umiddelbart og på samme tid så Humoristisk, og fiasko artigt underspillet!

Bandet/Gruppen består af syv drenge der alle synger om Øl, fakta, venner, fester og B*tches.

Som drenge selv sagde til Gaffa da de blev spurgt om ideen bag deres sange.

"Vi drak nok bare lidt mere end gennemsnittet og festede lidt mere end gennemsnittet"

Hver gang jeg sætter deres album på og skruer op for musikken bliver jeg næsten helt overfladisk forelsket dem og deres rap sange. De er blevet mine små sole. - Jo de rapper om de damn girls de scorede i byen og om deres øl bowling sejr, men de rapper ogs om den sødeste pige, om at mangle penge og mit personlige Y-tema nemlig Fakta. Jeps de laver musik om et supermarked, amen hvor Nice er det ik?

Man kan ik andet end at føle sig cool, sexet, og heldig når man lytter til deres musik.

Jeg vil helt sikkert slutte måneden af med at køre deres sange på repeat indtil den naturvidenskabelige sol vil titte lidt frem.

Knus Caro<3

BTW.... Her er lige de 5 mest bra sange med de danske hyrder.

5. Af de bedste

1.FAKTA!

https://www.youtube.com/watch?v=DMi-lGyUKyA

2. 15 år

https://www.youtube.com/watch?v=MO5WzIzr4D0

3.Jeg fuld hele tiden, og er pisse ligeglad

https://www.youtube.com/watch?v=u2Yi6hKRZFA

4. F****t mig op

https://www.youtube.com/watch?v=x8WjR9_TIGE

5.Billig bajer

https://www.youtube.com/watch?v=bUw7-eEaBlc

Likes

Comments

HEIJ!

Jaa så var man lige et smut forbi Berlin, skide fedt.

Altså jeg har været i Berlin et par gange nu, og jeg synes det er en pisse fed by. Sådan bygningerne, menneskerne, caféerne og historien, det bare lækkert. Jeg var afsted i fire dage med familie, jææ.

Når man er i Berlin er der jo masser af seværdigheder at se, og vi var bl.a. henne og se det jødiske museum, som er mest kendt for bygningen, og det kan jeg egentlig ogs godt forstå. For ja det var ret kedeligt. Det var lidt rodet, og så var det ik opstillet så spændende, men det var da en oplevelse og bygningen var pæn nok.

Berlin er en stor by, og der er langt til de forskellige steder og man tager jo som regel sporvognene, og det er ogs den nemmeste måde at komme rundt. så det gjorde vi også. Men u-banerne, der har jo været masser af terror og sådan noget, og så der lavet film hvor folk er døde inde i sådan en sporvogn under jorden, så jeg var reet bange, når vi kørte sådan i en proppet sporvogn, hvor man ik kunne komme ud. Hvorfor er jeg egentlig så fucking paranoid? Men ja jeg overlevede. Men det var sgu tæt på jeg fik en hjernerystelse alligevel. I kender nok mindestenene ved brandenburger Tore. Jeg skulle jo lige lege fange med min lillesøster og lillebror. Da jeg så løb ind i mellem de ting der, og ledte efter dem og lige løb lidt hurtigere når jeg fik et glimt af dem, kom der selvfølgelig en dame/pige, who knows jeg nåede aldrig se hendes ansigt. Men hun gik lige så stille rundt og så kom jeg jo løbende fra den anden side af hende og løb lige ind i hende, så hun tabte sin mobil og vi stødte hovederne sammen. Hva fanden altså. Det gjorde ret ondt i mit hoved bagefter. Så ik løb mellem mindestenene, det kan gå galt!

Men maden gjorde det hele godt igen for mmm, det er godt. Pisse lækker morgenmad på en lille hyggelig cafe. Frokost og aftensmad på hyggelige cafe'er med udenlandsk mad, bl.a. indonesisk, kinesisk og new yorker mad. Vi boede ved Prenzlauer Berg og vores hotel lå få gader fra de lækre spise steder, så det var meget lækkert.

Men udover at se seværdigheder og spise god mad, var vi selfølgelig også i Berlins mange parkerne. Parkerne er pisse hyggelige, især her til foråret, hvor der er ret flot. Men hele Berlin er flot og spændende og jeg glæder mig til at besøge byen igen en dag!

knuser nuser Strøm


Likes

Comments

DAMN! Et kors er et henrettelses redskab?! Hvilket minder mig om hvor meget mad (Specielt kød (Små kyllinger) jeg har spist i påsken.

Søndag er altid sådan en underlig dag, altså man har fri (Jubii for det) Men f*** hvor er den dag også bare træls fordi man ligesom ved at det er mandag i morgen. - Ja ja, i morgen er det jo 2. påske dag hvilket også betyder fri. Men af en eller anden årsag er søndag stadig træls. Jeg prøver altid at holde dagen ud, ved at arbejde så man også kan holde lidt fri mandag, sove tidligt tirsdag, og så ikke vågne igen, før det bliver fredag.

Okay- NU er det jo også påske og ved påsketid (Langfredag) blev Jesus også korsfæstet. Og så i dag, Påske dag steg han op fra sin grav... Det lyder da meget godt, det med at han genopstod? Man glemmer så bare at han forsvandt igen.

Lad os lige vende tilbage til der hvor Jesus døde- Det skal ik lyde som om jeg er monster religiøs-for det er jeg ik. Men jeg synes det er vigtigt at kende historien bag disse helligdage.(Bullsh*T) ​ Jeg er bare lidt sur, og render rundt med korslagte arme. ( Overvej lige ordspillet, omkring korset og mine arme)

1. symbol: KORSET

Et kors har da altid været et tegn på noget smukt, noget enkelt og noget kristent (Aha (sådan et hånagtigt grin) det er så lige forkert.) Et kors er et Fcking henrettelses/tortur redskab. -Så når jeg går rundt med mine korsøreringe, går jeg rundt med noget man brugte til at straffe folk med, langt tilbage i tiden. ?! Det er da ret så weird at tænke på. Og der fik ens konfirmations smykker lige en helt anden betydning.

2.Symbol: (Påske)kyllinger

Påskekyllinger har intet med Jesus at gøre. Og dog levede der mange kyllinger på hans tid- det gør der stadig. Jeg snakker ikke om de små, perfekte gule kyllinger min mor har stående på spisebordet under påskefrokosten. NEJ, jeg taler om det med at være en kylling. For hold nu op dem findes der mange af (Og jeg er ik en undtagelse, tværtimod) Da Jesus blev taget af nogle vagter, forrådte Judas ham (1. En af verdens historiens største kyllinger) Jeg er også en kylling. Her den anden dag skulle jeg ud og købe en kjole til en fest. Og jeg turde ikke vise min mor eller ekspedienten den, da jeg synes jeg så alt for tyk ud i den, og desuden ikke kunne lukke lynlåsen i den. Så, jeg råbte bare gennem prøverummet at den ikke var god i farven. (Hvorfor var jeg ikke bare ærlig?(Hold kæft en kylling jeg var,)Hvorfor bad jeg ik bare om den i en srørre størelse, den var jo så gude smuk?!)

3.Symbol: Mad

Det med at være for tyk, have en for flad røv, en skæv næse eller hva faèn. Det har vi alle prøvet at tænke. Men sådan helt ærligt så har jeg nok frådet hvad der svare til tre-mange kyllinger hver dag i påsken- Jeg er nået til et punkt hvor jeg ik engang kan passe mine ellers for store jogging bukser.

Påskeferie kan da være meget godt, men nu vil jeg bare spise en plade riter sport, glæde mig til sommerferien og se det første Afsnit SKAM sæson 4 https://www.dr.dk/tv/se/skam-iv/-/skam-iv-1-10

Knus Caro<3

Likes

Comments

Ciao!

Første indlæg her fra pommes. Vi er så pisse glade for at du læser med, og håber du bliver og følger os på vejen et godt stykke tid endnu.

Måske vi lige skulle starte med at forklare både navnet Pommes og navnet Caro & Strøm.

Pommes kommer fra Mac donalds fordi de er vores hovedsponsere og daglige levebrød. (Yaaer We wish) Generelt er vi bare glade for den lokale grillbar, sommeris og friture Pomfritter. Vi anbefaler stærkt her fra pomfritter med softice( Mac menu: LIlle pomfrit med sunday caramel.)

Caro & Strøm- Stammer fra vores indianske forfædre (Igen en ønskedrøm) Vores liv er lyserøde skyer som vi laver på vores candyfloss maskine fredag aften efter disneysjov. Men sådan helt ærligt kommer Caro fra Caroline og Strøm kommer fra Strømbæk (Et pænt sejt efternavn, sejere end fornavnet Thea.)

Billeder øverst er fra vores besøg på Brandts kunstmuseum(Odense C) Men det kan du læse om senere...I nærmeste fremtid.

-Caro & Strøm
Likes

Comments