1. Är det bara jag och Pandora som har märkt försvinnandet av sneakers på modescenen? Kom att tänka på det för en vecka sen på kontoret, fullt med fashionabla danskor, och inte en enda bar sneakers. Hur kommer detta sig, jag menar, för ett år sen var det inte en enda som inte bar sneakers? Pandora har skrivit en super text (surprise surprise) om fenomenet...

2. De här byxorna känns så jag. Vilket är super såklart. Står högst upp på min önskelista, tätt följt av ett par loafers. Tips är välkomna pga Gucci versionen känns lite outside of my budget! Hitta byxorna här!

3. Sist men inte minst, hur super härligt är det inte att Pernille Teisbaek äntligen (kändes som hon var höggravid i fem år) har fått sin lille bebe - en stor eloge till hennes stil under sin graviditet som inspirerar även oss ikke-gravida. Och grattis så klart, ska bli så spännande att få reda på vad B.B står för...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För ett par år sen brukade jag shoppa rätt mycket second hand. Vet inte om det var för att min stil var rätt mycket mer bohem-hippie, eller om det var för att jag hade mindre pengar då, eller om det helt enkelt var så att det var för att Emmaus låg bredvid min gymnasieskola. Hursomhelst, var jag och mamma en runda på just det Emmaus där jag brukade hänga och fyndade rätt rejält. Trenchcoat från ett finskt märke, sjal, 4 små espressomuggar (John tyckte dom var för stora men jag tyckte dom var helt rätt), och ett par randiga byxor. Härligt härligt!

Det känns ju bättre också, det här med second hand shopping. Kanske inte medveten konsumtion, men kanske hållbar konsumtion.

Likes

Comments

Herregud vilket underbart väder vi har haft idag! Känner mig äntligen levande igen. Det är nästan (understryker nästan) värt den eviga vintern för att upplevelsen av de första vårdagarna som idag. Sov länge, gjorde french toast med frukt. Ni vet, härlig söndagsgöra. Jag och mamma gjorde sen iordning oss snabbt för att åka och kolla retro möbler (som förövrigt var svindyra - besvikelsen) och det slutade med att vi åkte till Emmaus för medveten konsumtion. Visar mina fynd lite senare!

Idag är ju iallafall slutet på en rätt omtumlande vecka. Började min praktik, och trivs faktiskt. Det är mycket mode, mycket trendsnack, mycket av tre olika språk. Det är tidiga morgnar och sena kvällar - har nog aldrig känt mig så trött som jag gjort den här veckan (förhoppningsvis vänjer man sig), därav ingen ork för datortid förutom ett avsnitt av Modern Family vid läggdags. Men, imorrn kör vi igen, alltid spännande!

Hoppas ni får en mysig kväll darlings!

Likes

Comments

...tills jag börjar pendla till Köpenhamn och min nya praktikplats Spalt PR. Jag är så nervös att jag tror jag ska krevera. Känner mig mer vattenpöl än människa. Mest nervös är jag över hur jag ska klara av danskan. Inte så att jag inte förstår, men det är ändå ett annat språk och nu plötsligt i en professionell miljö! Duolingo, may you prepare me. Men än är det några timmar kvar och idag tänkte jag träna, pussa på min hårboll (som är lite sur på mig just nu, I dont know why), och se de nya avsnitten som släppts av Girls & Big Little Lies (min nya favvo, wow den är så bra).

Hoppas ni får en underbar dag!

Likes

Comments

Ända sen jag var liten har jag haft världens fascination för flygplatser och flygplan. Det kan ha att göra med flygplanslivet är ett stort samtalsämne i min familj, pga it's a choice of profession u guise for like a majority of people. Flygplatser är synonymt med äventyr och trygghet. Äventyr känns uppenbart, trygghet har två innebörder. Jag känner trygghet inför att komma hem, familjära platser och människor, samtidigt som jag känner trygghet över själva fenomenet (att sätta sig i en metallbur och åka högt över jorden).

Två rätt starka ord har blivit en av mina favoritplatser på jorden. Och hörrni, jag har en hemlighet. Är jag inte lycklig och nöjd i mitt yrkesliv när jag är 25, då tänker jag bli pilot.

Så det så. En dansande pilot, vad säger ni om det?

Likes

Comments

Ett återkommande inlägg som brukar uppskattas - 3 whatevers. 3 är ju ett bra och gyllene tal, tänker på treenigheten och whatnot.

1. "I tried fake nipples. Didn't hate it." Man kan alltid lita på Manrepeller när det kommer till att leverera groundbreaking journalism. Klicka här för att läsa!

2. Visste ni att man helst inte ska ladda sin mobil offentligt? Jag visste inte. Vill ni veta varför, läs här!

3. AAARGH! (Är det bara jag som blir helt rädd när jag ser Andrew Lincoln i något annat än som en zombiemördande badass hillbilly (a.k.a Rick). The Walking Dead really messed me up.

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund på en hård metallbänk på flygplatsen. Ge mig några timmar sen befinner jag mig på svensk mark igen. En konstig grej jag och John pratade om, som alltid bott några minuter från havet, är en märklig känsla av panik och obehag av att titta på kartan och inse att man är rätt långt bort från kusten. Verkligen mitt inne i landet liksom.

On another note, gick för att ta bort mina naglar. Det var ett av mina bästa beslut på länge. Så najs. Kan skriva ordentligt, och sätta på mig mina smycken själv. Never again fake nails - så inte min grej.

Likes

Comments