Header

INSPIRATION
prints and covers and stuff. Är lite extra förtjust i rosa toner och kontraster, och Lalehs En stund på jorden på grund av det ofantligt vackra nummer som ska dansas till just den låten på föreställningarna nästa vecka. Gråtfärdig blir man...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

EVERYDAY

Vackra citat med kärleksglimtar på grund av att jag saknar Johnnyboi något ofantligt nu. Bara en vecka kvar tills vi ses, men ja, sluttampen brukar vara den jobbigaste. Mötte upp Sofia för någon dag sen för kaffe och kanelbulle på Saluhallen för att babbla om livet, uppsatser och sånt man snackar om liksom. Jag bar en böljande kjol, röda sandaler och Johns för stora blåa skjorta som det blåste i ordentligt (gav skön ventilation liksom. Igår åkte jag ner till familjen i strandhuset för att kramas och sedan låg jag på stranden hela dagen, vilket var helt underbart. Mina yngsta systrar badade i det... så-kallt-så-det-gör-ont-i-fötterna-havet och var väldigt givmilda med blöta kramar efter det...

Tacos på kvällen och hemcykling till mamma där en lång lista med saker att ta itu med väntade, så det är planen för idag. Sol och sysslor.

Likes

Comments

EVERYDAY

Heeeej!

Förlåt för världens kassaste uppdatering! När dagarna gått in i varann varvat med uppsatsskrivning, barnomhändertagande, två genrep inför föreställningshelgen och sena kvällar av rehearsing så har bloggen glömts bort lite. Men nu är jag tillbaka med härligt lila bilder.

Föreställningarna kommer bli de längsta någonsin, men det är fullt med grymma nummer som vanligt och mina egna blev faktiskt rätt bra det här året med. Nu är dansarna lite lediga till nästa torsdag då det är generalrepetition på riktigt på Palladium följt av fem föreställningar (läs: danslärarna samlar energi och knarkar yoga dessa dagarna för att överleva helgen). Nej, det är faktiskt min favorit helg på hela året. Instängda i en underbart vacker lokal, omringade av ivriga och nervösa danselever i sina kostymer, accessoarer och scensmink.

Uppsatsen är näst intill färdigskriven och jag har precis kört igenom ett hopprepspass ute i trädgården omgiven av en svärm mygg. Känns som det blir en såndär mygg-fästing-geting sommar? No me gusta.

Nu: Revidera, äta choklad och titta på Versaille.

Likes

Comments

THE GOLDEN THREE

1. En resa till Toscana. Fortfarande den mest romantiska destinationen i min mening - vill köra runt i en gul Spyder med John bredvid mig iförd en röd sommarklänning, sandaler och en liten sjal knuten runt håret.

2. Äta lite smörig pasta med goda tillbehör, för när sitter pasta fel? Aldrig. Här finner ni receptet!

3. Oliven fick hem en underbar palett från Nyx i veckan i super vibranta färger. Så nu är jag också sugen på att sminka mig i gult, orange, rött och blått. Måste bara arbeta upp lite mod först, smink är inte riktigt mitt esse liksom.

Likes

Comments

STYLE OBSESSIONS

Metalltrenden verkar hålla i sig under sommaren. Först introducerad och reinkarnerad AW16, kändes det som en extrem trend - prålig och överdådig. Men i takt med att allt fler modehus ger sig in på spåret "more is more", känns metallic trenden nästan nödvändig.

Och även för den mest inbitna, svartklädda skandinav-minimalisten lockar all dessa nya färger, volymer, mönster och skärningar! Personligen älskar jag det - äntligen lite glädje av att vandra gatorna eller spana på sociala medier.

More is more med rätta.

Ovan visar Kenzo, Maison Margiela och Chanel en metallic finish, nedan Giorgio Armani, Gucci och Nina Ricci. Det sista kollaget visar Mulberry, Saint Laurent och Isabel Marant.

Likes

Comments

EVERYDAY

Vilken sjukt underbar dag jag hade igår. Gick upp tidigt för att skriva på min rapport, och la mig sedan ute i solen. Såklart resulterade det i att jag brände mig lite (hehe, will I ever learn?), men jag är minst lika glad för det. Ser ju lite levande ut liksom! Idag står samma sak på schemat, ska försöka klottra ner en sida till på rapporten och sedan njuta av solen. Kanske åka ner till stranden och äta glass. Det låter rätt bra?

Likes

Comments