Header

EVERYDAY, INSPIRATION

Jag delar in mina spellistor efter höst/vinter och vår/sommar. Samlar låtar jag känner för att fylla kommande månader med och sen brukar de vara de enda jag lyssnar på, med undantag för the current obsession (hint: min mest spelade låt var Hamilton obviously). Med inspiration från min favoritbok för tillfället, Call me by your name, tänker jag fylla spellistan med italiensk 80 och 90-tals pop och rock. Mycket Eros Ramazzotti med andra ord. Men även gamla dängor från Ratata, Phil Collins, Michael Bolton. Ja, ni förstår, det blir lite vintage. So excited!!

Om ni vill följa musikutvecklingen så hittar ni listan här!

Likes

Comments

EVERYDAY

Glad söndag på er! Och jag trodde knappt mina ögon när jag vaknade imorse till sol. Shit vilken skillnad i humör det ger en. Glad, energifylld, en känsla som säger "yes i can do it all". Resulterade i en snabb frukost och sen en lång promenad med Signe runt Pildammsparken med resten av Malmö. Helt underbart; mina lår är fortfarande kalla. Nu sitter jag och jobbar på kommunikationsstrategier och laddar inför examinationsmöten imorrn vilket innebär att jag snart är färdig med höstens kurs och det är dags för Campus Helsingborg yet one more spring! Men det är ok; det är den sista. Förhoppningsvis tar jag examen och kan leva livet!

Och just det, idag firar ett visst par två år tillsammans. Ja, ni gissade rätt. Det är John & jag. Chill va?

Likes

Comments

SELF DISCOVERY

3. Vad hade gjort mig lycklig just nu?

Ifall John inte hade behövt åka till Jönköping den här veckan. Såklart, sängen blir större och mer rymlig, men jag trivs med att bråka om utrymme och att avvärja hans vassa armbåge i natten.

Likes

Comments

SELF DISCOVERY

2. Vad behöver jag mer av i mitt liv?

Åh. Detta är en svår fråga att besvara. Det är så olika från dag till dag, från minut till minut, från stund till stund. Helt beroende av humör och känsla.

Men jag skulle nog, som många andra, behöva mer omväxling i mitt liv. Jag är rädd för att bli allt för bekväm i mina val, i vilka val jag gör. Omväxling i form av resande, människor, kanske till och med mat. Åsikter, influenser. Ni vet, det där vardagliga som kan bli allt för obehövligt. Och då behöver man nog något annat.

Kanske spontanitet är något jag behöver mer av i mitt liv. Men jag är spontan. Och den nivån av spontanitet jag inte är, fungerar inte med min person och hur jag annars fungerar. Och varför utsätta sig själv för den sortens ångest och "pushande" som den nivån av spontanitet jag talar om hade fört med sig. No thank you.

Jag skulle nog behöva mindre tid också. Som mamma sa till mig i bilen häromdagen, om mina stressnivåer och varför jag snart drar ut mitt hår av stress; Linnea, du har för mycket tid, det är därför du är stressad.

Jahapp. Ack så sant. Så jag kanske behöver lite mindre tid till att göra saker som gnager i mig. Så att de blir gjorda menar jag.

Summering: Jag behöver mer omväxling, spontanitet och mindre tid i mitt liv.

Likes

Comments

EVERYDAY

På min instagram har jag precis publicerat en liten årsresumé av det gångna året, och shit vilka härliga bilder jag hittade. Väldigt svårt att göra ett urval; det fanns mycket att visa helt enkelt!

Gör er redo för kommande del två! Soon, soon!

Likes

Comments

SELF DISCOVERY

Jag hittade en intressant lista på pinterest. 30 frågor för din anteckningsbok för att hitta dig själv. Jag känner inte nödvändigtvis att jag tappat bort mig själv, men det kan vara intressant. Mest för mig själv kanske. Men det är ju också min blogg.

Här kommer min första fråga.

1. Hur känner jag mig just nu?

Just nu känner jag mig lugn. Förväntansfull. Jag fryser lite grann om mina fötter, har rätt tunna strumpor på mig. Jag känner mig mätt, har precis ätit mat. Jag känner mig sömnig (på grund av enbart två dagar efter nyårsfirande) men inspirerad (kan ha att göra med att jag bestämt mig för att sluta skjuta upp saker, för att jag börjat jobba med min e-bok idag, för att jag skriver upp och organiserar tankarna). Jag känner mig förälskad och lycklig, och stark och lugn i mitt förhållande. Så känner jag mig just nu.

Likes

Comments