Tidigt imorse åkte jag till sjukhuset för att, rätt smärtsamt, avlägsna EKG provet från min kropp, och sen med en varm latte i handen och en macka från Gateau hoppade jag på ett tåg mot Köpenhamn och mitt praktikmöte. Herre vad nervös jag var. Som tur var hade jag lurat med mig Oliven som sällskap, som kunde peppa mig och gav mig cola för att lugna mina nerver.

Har ingen aning om hur mötet gick. Men jag håller alla tummar och tår, och jag hoppas att ni gör det med (<3).

Nu sitter vi på ett varmt och pajdoftande fik och försöker röja undan lite plugg innan tåget går hemåt. De kommande dagarna är det i princip: plugga, packa och plugga som gäller. Tenta på fredag och flyg mot Denver på lördag. Hetsigt värre. Hujedamig!

Likes

Comments

Idag hade jag helst av allt haft en härligt, lugn och mysig söndag. Vädret har ju varit helt underbart! Men idag var det jobbdag och nu sitter jag och pluggar budgetering. Fast, det kan ju vara mysigt det med, att lära sig nya saker och serva människor...

Tror bestämt att det är så.

Likes

Comments

Jag har hittat en grej som är rätt fräck, nämligen en smyckessida där man kan leka stylist. Hvisk.com (som förövrigt säljer riktigt fina och well-priced grejer!) har utvecklat ett system där man får signa upp sig som stylist (gratis) för att sedan visa stylings, göra kollage, eller handla smycken till väldigt förmånliga och rabatterade priser, allt för att samla poäng som man sedan kan byta mot produkter. Jag, som älskar att klistra och klippa, tycker det är rätt drömmigt och för varje gång någon klickar på länken till min stylistsida, får jag poäng. Så snälla, help a girl out, klicka på länken:

http://hvi.sk/r/74JW


Likes

Comments

1. Enda sen jag började lyssna på Legally Blonde musikal-soundtracket har jag varit lite obsessed med franchisen, och egentligen med alla sorters filmer och historier med roliga kvinnor. Här finns en lista med över 40 filmer med just "Funny ladies".

2. Tydligen är det inte bara jag (och Oliven) som är helt besatta av rosa just nu, även Leandra på Manrepeller Manrepeller är helt fast. Det som är intressant är nog egentligen att man själv varit en sån motståndare till just rosa för att det är en så traditionellt kvinnlig färg, en färg som associeras med att vara gullig, söt och mjuk. Avskydde allt sånt där när jag var liten, jag ville vara cool. Rött var min färg. Rött, blått och svart. Det körde jag på. Men när till och med de största modehusen visar rosa, blir det plötsligt en power färg, inte längre en tjejig flickfärg. Och det är ju roligt!

3. Alla tycker väl om att låta som om de vet vad de pratar om? Här finns en guide för hur man gör det i modesammanhang. Älskart!

Hittas här!

Likes

Comments

Godmorgon turturduvor! Snön ligger som ett dovt täcke över alla gator, träd och hus. Fick sån feeling igår när jag halkade omkring på gatorna på väg till John att jag var tvungen att lyssna på Peter Jöback (ja, hans julalbum). Det var så mysigt. Idag är det bara plugg som gäller, tror tyvärr inte jag vågar mig upp till Helsingborg för föreläsningen. Man vet hur Skånetrafiken fungerar när det är väder utöver det vanliga. Förseningar alltså. Palla.

Hursomhelst, tagga ekonomitenta om en snar framtid. Och innan dess, EKG prover, praktik intervjuer och "hejdå-john-polen-kallar".

Likes

Comments