Header

THE GOLDEN THREE

1. Min nya favorit brud, Matilda Djerf. Hon är så sjukt vacker och go, plus hennes hår är seriösa hårgoals. Får spara ut mitt lite till dock innan det jag ska färga och slinga det som hennes... Matildas blogg hittar ni här!

2. Vidare på temat misogyny och stereotypiska könsroller, har ni hört talas om Logan Paul? Jag hade inte heller förrän jag läste detta. Och nu är jag förbannad.

3. Har ni som jag slut på serier att sträckkolla på Netflix? Läs detta istället då...

Likes

Comments

I torsdags var både jag och John lediga, så efter min risketta utbildning åkte vi in till stan med min lillasyster för lite allmänt mys. John behövde lämna in sina solglasögon på lagning och ett par byxor till skräddaren, och jag och Alice ville nog mest titta på rean. Fikade på bästa Noir som vanligt, hade tur att få ett bord precis i utkanten där man kan göra den bästa folkspaningen. Är ni i Malmö, besök Noir som ligger på Engelbrektsgatan, bakom Lilla Torg.

kjol H&M, väska Chloé,

Likes

Comments

EVERYDAY

Godmorgon!

Stora och långa frukostar är nog en av de bästa sakerna jag vet. Idag kaffe, grekisk yoghurt och vattenmelon! Mums!

Igår satt jag 3 timmar på riskettan som utlovat. Det var intressant och crucial information, men jag kunde inte hjälpa att förvånas av hur sexistisk och stereotypiskt gjord, inriktad på traditionella könsroller och normer, Mårtenssons powerpoint (som används över hela Sverige inför ungdomar och vuxna), var. Skitstörigt! Absolut att statistik oftast förs på människor som identifierar sig själva som kvinnor och män och att det är nödvändigt för att föra forskning och bevis, men, alltså.

Blev så glad då när jag imorse fick ett härligt sms med en utvärderingslänk - ni kan tro att jag gick loss.

Idag ska jag iallafall packa vidare, plugga körkortsteori och ha en allmänt mysig dag.


bild tagen på OlssonGerthel i Malmö

Likes

Comments

EVERYDAY

Tänkte att det ibland är mysigt att läsa om andras veckor och hur andra planerar och så...och den här veckan är lite crazy! Vad ska ni göra i veckan?

måndag

Upp tidigt i ottan för att jobba, både öppnar och stänger. Som tur är stänger vi redan vid fyra så det är inga super långa dagar. Man hinner med både promenader och hundmys.

 tisdag

Tisdagen kommer bli som tre block. Först en körlektion tidigt på morgonen, följt av snabb frukost med John och sen börjar jag jobba vid tio. Hade tänkt försöka klämma in ett träningspass också, kanske combat:a! Får se om hjärnan orkar med lite packning inför flytten eller teoripluggning...

onsdag

Åh, en timmes sovmorgon väntar på onsdag, sen jobbar jag igen. Härligt det här med jobb och att tjäna pengar. Anywho, ska försöka klämma in en timmes träning efter med Johnnyboi, om träningsvärken tillåter. Ska även hinna med att skicka en väska och ett par skor jag sålt! Älskar att rensa!

torsdag

Riskettan i ottan. Härligt. Ingen ro ingen rast liksom. Sen tänkte jag och John ta vara på vår gemensamma dag, en utflykt kanske? Har ni något tips på vad man kan göra en regnig dag?

 fredag

Ledig även på fredag, här måste jag nog lägga tid på att plugga teori och packa färdigt mina kläder inför flytt. Det är kaos det här med flytt...

Likes

Comments

EVERYDAY

Hej fina!
Står i skrivande stund på jobb, med en sinande rad människor eager to eat so to speak! Flytten pågår fortfarande och hela huset är snart nedpackat, grejer säljs och jag är typ stammis på anslagstavlorna.

Ovan är bilder från den enda sommardagen den här helgen där John och jag körde ner till hamnen och tog ett, iskallt, dopp. Baddräkten är från &Other Stories.

Likes

Comments

INSPIRATION

Det är säkert många som sitter inne den här sommaren. Tvingas vara inomhus för att de jobbar. Vilket är rätt logiskt, men ack så ångestbringande, speciellt för mig. Nu har jag haft turen att kunna slänga mig i solstolen de dagar jag inte jobbat och även att jag snabbt blir brun...men för er som inte har den turen och kletar med BUS eller spraytannar, här har ni världens bästa tips för hur man gör när det inte riktigt blir som man tänkt sig...

Likes

Comments

Nya inlägg