Ett dagisbarn ska aldrig och får aldrig utsättas för någon form av sexuella övergrepp i förskolan, ett litet minderårigt barn ska aldrig och får aldrig användas som ett sexuellt njutningsobjekt i porrfilmer, en ung kille eller tjej ska aldrig få bli utnyttjad på nätet utav vidriga och äckliga pedofiler. - Barn ska få utforska sex i sin egen takt och framförallt när de själva är redo för det och det är samhällets förbannade plikt att skydda dem från pedofiler och sjuka sexualförbrytare som försöker ta den rätten i från dem.


Om det finns något som får mig att må illa och bli riktigt förbannad så är det när barn - sårbara och försvarslösa små liv blir utnyttjade sexuellt utav vuxna - de människor som är satta i samhället för att skydda dem. Jag har under den senaste tiden läst artiklar - om människor som anställts på dagis och som blivit påkomna med att ha filmat när de begått sexuella övergrepp mot barnen, om människor som laddat ner porrfilmer där barn våldtas - och haft mage att njuta till det, om människor som lurar barn att skicka nakenbilder och sedan vänder det emot dem och deras familjer.

I varje klass finns det åtminstone tre elever som blir utnyttjade sexuellt och en hel del fall om sexuella övergrepp mot barn läggs ner i brist på bevis.Samhället måste skydda barnen, till vilket pris som helst - kosta vad det kosta vill.


- Förskolor och andra verksamheter där det finns små barn måste införa kameraövervakning på alla ytor och man ska inte få lämna en stor grupp barn till en ensam anställd och speciellt inte med en person som inte har en riktig utbildning.

- Alla straff för sexuella övergrepp och utnyttjande utav barn måste höjas och de personer som begår brotten måste kunna dömmas till livstid - fick jag bestämma så skulle alla som begått sexuella övergrepp mot barn sättas bakom lås och bom på livstid.

- Sexualundervisning i skolan måste handla om att barnen får lära sig vilka delar som är deras privata samt vad andra personer får och inte får göra mot dem.

- Sociala medier måste bli betydligt strängare vad gäller resning utav fakekonton och stoppa profiler (framförallt på barnsidor) där man inte kan identifiera den som äger kontot och garantera att personen inte utnyttjar andra.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments