Upptadering ang gossen: Jag är inte intresserad av honom längre.

Tjingeling / Qlariz

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vill bara påminna er alla om att jag hade namnsdag igår.

Stay safb /PussiCatClariz

Likes

Comments

Okej jag är back on track!!(ja jag vet att det rent grammatiskt sätt är fel att ha två utropstecken men jag är en rebell)

Jag är då kanske inte så seriös av mig som människa men jag skall försöka.
Sanningen är den att i livet mitt har pojkarna kommit och gått som smör på ströbröd och just nu så finns det en special gosse jag diggar men som är så jävla oklar och det gör mig väldigt frustrerad för han ska inte vara det.

Han vet åtminstone om att han är det men det ger mig ångest för han har så sjukt många tjejkompisar och för att göra honom lite sotis hade jag tänkt samla alla mina killkompisar halvnakna för att göra honom avundsjuk, aja får se hur det går med det.

Jag har tänkt att ge honom totalt 5 veckor för att komma över flickvännen, som han skaffade medan vi var på g, och just nu är jag inne på 3 tror jag så den 24 så skriver jag till honom eller så tar jag mina vänner tips och bara låter det rinna ut ur sanden men jag vill nog ha ett ordentligt avslut på det hela. Gtg nu ska baka knäckebröd puss på er!!

(Stay away from boys= safb)

Stay safb // PussikattClara

Likes

Comments

Tjenis Penis!

Ja jag hade då tänkt att skaffa mig en blogg men till skillnad från alla andra Svensson-bloggar så är den här bloggen lite finare & lite bättre då den är liiite mer originell.

Hursomhelst så är det första inlägget ett litet intro till grabbvärlden för pojkar, flickor & icke-binära, håll i er nu!

Pojkar är jobbiga

Det vi alla. De är gnälliga äckliga och små parasiter. Men kuken den, den är anledningen till att folk är sugna på gossarna. Men varför denna ständiga fuckboy-galopp?

Jag blir
ledsen & sårad. Det smärtar i mitt hjärta,det är inte okej...

Aja nu blev jag trött mer kommer, tro mig, (förstår att ni inte bärga er till nästa inlägg) pussy på er<3

En bild på en början på äppelpaj (dvs havregryn (glutenfria) smör (mjölkfritt) & en massa (tyvärr vitt för det passade bättre in i denna onyttiga blandning) oekologiskt socker

Jag glufsade då i mig denna och det var supergott och jag gillart

Likes

Comments