Ja då var det måndag då och vi har fått oktober månad nu. Utanför fönstret så regnar det just nu men det började med hagel. Larmet gick runt 7 som det brukar göra här men magen ville något annat idag.

Gossen min fick i sig frukost men var så blek och mådde inte bra han heller. Gissar på att det var den kyckling salladen vi delade på var inte riktigt ok. Den var väl God så men det fanns ju räkor också och den kombo var inte gott.

Så vi är hemma båda två idag bara det släpper under dagen så vi kan komma iväg imorgon på våra viktiga ställen och möten hit o dit.

Hela mitt eller vårt hem e väldigt rörigt just nu men e ju så när vi började med ett projekt i sovrummetBlir nog riktigt bra när det är klart kunde inte ta någon före bild för jag hade inte något batteri i telefon.

Men skall försöka göra lite ordning här tills torsdag då vi skall fortsätta här igen. Skall fortsätta med att dricka mitt kaffe sedan sätta lite fart här.

kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja vill inte att hösten skall vara mörk och kall. Visst lite kyla har väl ingen dött av men just mörkt nja det går väl an när man kan sitta inne och mysa på kvällarna med tända ljus.

Men tänker mer på färgen mörk nja..jag vill gärna ha lite färg ändå. Har älskat rosa sedan jag var liten men det är nog de flesta små tjejernas favorit färg. Men allt behöver ju inte bara vara ljus rosa finns ju olika nyanser av den med.

Dessa hittade jag på H&M  och jag kan tänka mig att köpa detta. Vill ju prova något nytt om och om igen. Lagom mycket rosa med kul när man kan kolla i appen och trycka på filter om man vill kolla just bara en färg. Men blev lite besviken när jag valde grön färg då kom de inte lika mycket fint som i rosa det gick mer åt brun/grön färg. Det var riktigt mossgrönt som ser ut mögel eller nä ni får bedöma ja gillade inte många. Jag vet vilken grön jag är ute efter och jag kan visa den annan gång.

Ett annat collage som ja har gjort som jag också gillar är...

Det är denna och den gillar jag också och för mig är det också höst färger för mig. Fick frågan på jobbträning platsen vad jag gillar med hösten och då sa jag just färgerna. Jag vill se färg i höst vill inte bara se alla mörka färger.

Eftersom jag är på en textil avdelning där det är dukar,handukar, gardiner mm så när. Jag är i en secondhand butik också så man får ju kolla vad folk skänker och så gör man det bästa av situationen. Och eftersom jag sa färger så ville man ju se vad de andra tyckte också så jag besökte butiken på en helg då de var öppet. Jag är nämligen bara där när det är stängt och visst färgerna var framme men tyvärr av en färg bara så jag kände att det var redan påsk.

Ja det var gult i olika toner så jag kände att det var mycket påsk för mig. Tur att vi alla är olika...

nu skall vi äta strax här

kram på er 🌻

läs och kommentera gärna

Likes

Comments

Ja som alla vet så är det september månad nu och hösten börjar komma. Men det är inte kallt än som tur är visserligen har jag inte vart ute innan 10 än så jag vet inte.

Jag känner mig pigg än peppar peppar men sonen var väldigt krasslig i helgen. Dock då ingen feber men jobbig torrhosta,hes och ont i halsen och huvudvärk som kom och gick.

Här hemma behövs det att dammsugas lite men annars e det väl ordning här men det blir ju att man plockar lite varje dag ändå.

Fick ju sådan energi i förra veckan då jag putsade mina fönster i sovrummen och i vardagsrummet. Och så bytte ja gardiner i vardagsrummet och mitt sovrum. Lämnade kvar i köket så jag behöver inte allt på samma gång.

Vad fick ja för det?

Jo en stor fågel skiter på mitt sovrums fönster igen..

Tack!!

Bara börja om igen då...

men inte nu..

kram på er

Likes

Comments

Ja då var det onsdag kväll och jag har totalt glömt bort att kolla på min serie som började kl 21.00 ikväll.

Grejen blev att hjälpa sonen med engelska läxan sedan blev det att kolla på Facebook lite sedan försvann tiden bara.

Är super trött också vilade lite innan maten idag men man blir ju alltid trött efter man har ätit. Trots det så gick jag en långpromenad med lilla vovven. Det var rätt skönt att gå i regnet det öste ju inte ner men man blev ju lagom blöt ändå.

Snart blir det nog att lägga sig i sängen och se om man hinner läsa något innan man slocknar direkt.

Våra rutiner börjar komma igång nu men det skall bli mer nu.

Kram på er 🌸

Likes

Comments

Denna vecka har gått väldigt fort det är redan fredag. Nu har gossen gått i skolan en vecka efter haft sitt sommarlov.

Allt har gått bra och det känns bra för oss båda. Min vecka började väl inte så bra var sjuk mån till onsdag men nu känner jag mig bättre.

Sätta oss ner med de nya rutinerna som skall ske nu under hösten mm. Måste bli bättre på detta samt så skall jag komma iväg till gymmet för att komma igång med träningen.

För att jag skall kunna orka mer och så skall det bli bättre inom matväg också. Vill prova nya recept nya vanor nya tips.

Helst skulle man vilja laga maten tillsammans med H samt om vi kunde haft en färdig mat kasse igen. För då blir det annorlunda men jag får börja kolla mer på nätet.

Har en del tvätt som jag skall vika också sedan

Men nu njuta av att det är helg

puss och kram 🌸

Likes

Comments

Har börjat att gilla att pyssla med mitt hår. Vågar utmana med nya färger och former.

Jag är ju egentligen blond från början men efter man blev mamma så provade jag att mörka mitt hår och mer och mer gillade jag det mörka.

Så då fick det bli så jag blev evigt mörk hårig. Men jag gillar ljust hår hår också men jag gillar det jag har gjort nu så man är lite blandning för jag vill inte se för blek ut bara.

Men så är det samma med smink man kan inte har för ljust för då syns det inte,e det för mörkt så blir man blek. Jag gillar blått och lila men har man för mycket så kan det se ut som man vart lite i bråk och det vill man ju inte se ut som.

Men ja kan bjuda på dessa förändringar ja har gjort under en vecka i mitt hår. Var lite trött under bild nr 3 så det var inte så bra men ni ser skillnaden

puss och kram 🌸

Likes

Comments

Finns mycket fint som man skulle vilja köpa till hemmet.
Men jag har nog allt vad vi behöver och mer än det tyvärr. Men blir väl så ibland tyvärr att man köper för mycket och då är det bättre att byta ut något hemma.

Det tar tid att rensa i genom allt för varje liten sak har ju någon betydelse för en.Så egentligen skall man ju inte öppna dessa kataloger som kommer hem till en.

Men jag kan känna så ibland att det är inte bara inredning och kläder som får mig dåligt samvete när de kommer i brevlådan utan även mat reklamen. Även om det är nu bra i skåpen så känner man att just den maträtten har jag inte hemma. Och så får man pengar veckan efter eller 2 veckor efter men då är det ju inget extra pris på det.

Jag är nog inte ensam om detta

Sedan här hemma känns det som en liten kaos. Tvättade en halv maskin tvätt nyss känns lite onödigt men känns bra efteråt för att slippa se högen växa.

Diskmaskinen e inte ens halvfull så den får vänta lite. Dammsugningen gjorde jag bara för 2 dagar sedan så det behövs nog inte men det blir nog ändå lite sedan.

Städningen är inte min starka sida men blir glad att få det gjort sedan. Gjorde ordning på min balkong här om dan så den e ju klar tycker jag. Sedan är det förrådet 😳

Ett annat projekt längre fram men måste göras innan sommaren är slut för då skall ju balkong möblerna in där också. Sedan skall det vara lätt att få fram julsakerna sedan i december. Gillar ju att kunna sätta upp min ljus slinga över balkongen som lyser så fint på kvällarna sedan.

puss o kram

Likes

Comments

Klickade in en hemsida som jag är medlem i på den sidan kan man ansöka om att prova olika saker. Till exempel appar,juice,barnmat,djur mat mm

Och denna gång kom jag med i en man skulle testa appen bonus way det fanns ju en hel del butiker där som man ville självklart testa. Men det är ju plånboken som bestämmer också

puss och kram 🌸

Likes

Comments

Funderar på om jag och gossen skall in till stan idag och kolla på lite sommarkläder. E ju bara 4 dagar kvar till hans skolavslutning.

Skolans terminer springer bara iväg men jag är nog inte ensam om att kännas så. Vaknade först vid 8.15 idag så typiskt att vakna så tidigt när man kom hem sent inatt.

Var iväg igår kväll till några kompisar och grillade och hade väldigt trevligt. Sedan in på natten så åkte vi vidare hem igen. Möttes av en glad tjej som kom rusade ner för trappan och mötte mig.

Tvättmaskinen är igång här och sedan bör jag tag i resten av hemmet också samt att reklamen skall ut idag. Bara hoppas att vädret blir bättre sedan förra helgen var ju inte så kul när det bara regnade hela tiden.

puss kram

Likes

Comments

Nu så...
Medlemskortet e klart och idag var jag på en rundvandring på gymmet fick lära mig några av maskinerna fungerar.

Nu har jag gjort första steget till det bättre förhoppningsvis i alla fall. Jag har haft viljan så länge att få börja träna på gym igen. Visserligen cyklar jag två gånger i veckan nu och promenerar varje dag med Molly men det skall bli ännu mer nu.

Min kropp orkar inte lika mycket och då blir det ju att man får den dumma grejen för sig att börja gå och små äta igen. Kan inte gå och lägga mig små hungrig för då går jag upp minst 2-3 gånger och äter något kan vara från choklad,lite godis om jag hittar något. Kex med färskost mm och dricka lite cola men nu är det slut på detta. Mår ju bara dåligt dagen efter i stället.

Har mina stränga regler mot mig själv e jag törstig får jag dricka mer vatten i stället. Promenaderna måste variera varann en lång och varann kortare det tror jag att det blir bra för både mig och Molly.

Samt att försöka komma iväg själv på en promenad utan Molly också. För på gymmet kan jag ju inte ha med henne tex.

Maten är väl inte så mycket att göra åt e bara att jag skall lägga till fler grönsaker och inte jätte stora portioner bättre att ta små och ta mer i stället. Och framförallt inte slänga isig utan att bara ta det lugnt och njuta tillsammans.

Gymmet i början kommer bli 2 gånger på veckan och någon gång på helgen och sedan öka eftersom.Kanske även där skriva upp hur mycket jag rör på mig som ett kvitto efter en månad så man kan se någon skillnad.

nu sova i morgon blir det jobbträning

puss och kram 🌸

Likes

Comments