Klickade in en hemsida som jag är medlem i på den sidan kan man ansöka om att prova olika saker. Till exempel appar,juice,barnmat,djur mat mm

Och denna gång kom jag med i en man skulle testa appen bonus way det fanns ju en hel del butiker där som man ville självklart testa. Men det är ju plånboken som bestämmer också

puss och kram 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Funderar på om jag och gossen skall in till stan idag och kolla på lite sommarkläder. E ju bara 4 dagar kvar till hans skolavslutning.

Skolans terminer springer bara iväg men jag är nog inte ensam om att kännas så. Vaknade först vid 8.15 idag så typiskt att vakna så tidigt när man kom hem sent inatt.

Var iväg igår kväll till några kompisar och grillade och hade väldigt trevligt. Sedan in på natten så åkte vi vidare hem igen. Möttes av en glad tjej som kom rusade ner för trappan och mötte mig.

Tvättmaskinen är igång här och sedan bör jag tag i resten av hemmet också samt att reklamen skall ut idag. Bara hoppas att vädret blir bättre sedan förra helgen var ju inte så kul när det bara regnade hela tiden.

puss kram

Likes

Comments

Nu så...
Medlemskortet e klart och idag var jag på en rundvandring på gymmet fick lära mig några av maskinerna fungerar.

Nu har jag gjort första steget till det bättre förhoppningsvis i alla fall. Jag har haft viljan så länge att få börja träna på gym igen. Visserligen cyklar jag två gånger i veckan nu och promenerar varje dag med Molly men det skall bli ännu mer nu.

Min kropp orkar inte lika mycket och då blir det ju att man får den dumma grejen för sig att börja gå och små äta igen. Kan inte gå och lägga mig små hungrig för då går jag upp minst 2-3 gånger och äter något kan vara från choklad,lite godis om jag hittar något. Kex med färskost mm och dricka lite cola men nu är det slut på detta. Mår ju bara dåligt dagen efter i stället.

Har mina stränga regler mot mig själv e jag törstig får jag dricka mer vatten i stället. Promenaderna måste variera varann en lång och varann kortare det tror jag att det blir bra för både mig och Molly.

Samt att försöka komma iväg själv på en promenad utan Molly också. För på gymmet kan jag ju inte ha med henne tex.

Maten är väl inte så mycket att göra åt e bara att jag skall lägga till fler grönsaker och inte jätte stora portioner bättre att ta små och ta mer i stället. Och framförallt inte slänga isig utan att bara ta det lugnt och njuta tillsammans.

Gymmet i början kommer bli 2 gånger på veckan och någon gång på helgen och sedan öka eftersom.Kanske även där skriva upp hur mycket jag rör på mig som ett kvitto efter en månad så man kan se någon skillnad.

nu sova i morgon blir det jobbträning

puss och kram 🌸

Likes

Comments

Ja då var det dags för att sätta sig på bussen igen väg till sin arbetsträning. Se vad som blir idag man skall baka för något och se om det är något som skall handlas in.Är kul att man får vara med lite och påverka saker och ting.

Dagarna springer iväg så man inte hinner med riktigt. Nu är vi i Maj månad också och till helgen blir det att man åker till en marknad och kollar lite. Var på en nu o helgen och det var kul och gå runt och titta på lite olika saker.

puss kram på er

Likes

Comments

Detta får bli min mamma tid just nu en kopp kaffe och sedan en inköpslista som jag skriver lite på. Saknar dock lite sällskap som man kan prata lite med och planera in måltider tillsammans med och sedan åka och handla tillsammans.

Ibland får man ju med sig sonen men ju äldre han blir så får man mer och mer åka själv. Visst kan det vara skönt det med för jag tycker det är inge kul och springa igenom affären. Man vill ju titta på lite mer saker än bara en massa mat,men en sak som jag alltid tänker på och det är att jag skall ta med mig en egen kasse. För nu har vi massor till sopor och sedan sätter man sig på bussen för att åka iväg.

Och så kommer du till ICA och skall scanna in första varan och ser då i korgen du har inte med dig egna kasse ändå. Men inköpslistan är med ett pluspoäng i allafall.

Känns som man får göra allt här hemma nu,frågade sonen om han kunde hjälpa till lite. Men nu är han en liten typiskt tonåring LAT

puss och kram 🌸

Likes

Comments

Mobbning finns precis överallt inte bara i skolorna runt omkring i Sverige och runt om hela världen också.

Men visst kan det bli på en arbetsplats där de vuxna jobbar. Svårt att förstå då vuxna människor ger sig på en annan.

Siffrorna är höga på de som tar sitt egna liv för att de orkar inte stå ut med alla onda ord,blickar,knuffar listan kan bli lång. Ett liv är mycket värt för alla ovansett om du är barn eller gammal.

Jag kollade på Morgan A igår kväll för något år sedan så gjorde han ett program med just temat mobbning bland ungdomar en klass där det fanns 15 åringar som har eller blivit eller är mobbade av varandra. Men med mycket arbete,stöd till varandra så blev det en riktigt bra klass till slut.

Nu är han tillbaka i tv igen och nu är han bland de vuxna han kommer att besöka olika arbetsplatser runt omkring i Sverige. Och har samma motivation till att det skall fungera även bättre där.

Blir så ledsen när jag ser familjer som blir drabbade att deras anhöriga försvinner från dem pga mobbning. Och det behöver ju inte bara vara medarbetarna som mobbar utan att det kan vara chefen som är elak.

Finner inga ord mobbning kommer nog finnas där även vi är många som säger "STOP DETTA ÄR INTE OKEJ"

Men vi kan hjälpas åt att hindra fler att bli drabbade för det skall inte behöva sluta så här bland stora och små människor.

ta hand om er 🌸

Likes

Comments

Hej på er

Då var det söndag igen då och så går vi in i vecka nummer 6. En vecka till sedan är det sportlov här känns som de började ju skolan nyss och nu är det snart lov i en vecka. Synd att det inte kunde vart v.8 i stället för då har man ju fått barnbidraget i allafall så man kan hitta på något tillsammans.

Men hepp när lovet är slut så kommer pengarna in. Men skall se om vi kan komma iväg på något tillsammans. Nu har jag ätit lite frukost och tänkte ge mig ut på promenad med hunden här och sedan se om jag skall vika tvätten och börja tvätta igen sedan.

Skall ut med reklamen också bara hoppas att solen kan titta fram lite e så grått o trist just nu. Och igår när ja hade vart och handlade lite medan ha väntade på bussen började det att snöa. Lite mindre kul men det var ju små flingor så de smälte ju med en gång.

Denna vecka är det några möten inbokade så det e att se pigg ut så man inte somnar..

puss kram

Likes

Comments

Ja då var det lördag då och detta blir mitt första inlägg i 2017. Tiden bara springer iväg så fort man hinner ju inte med.

Jag har laddat första maskin med tvätt och mer blir det sedan och måste ta och städa upp här hemma. Men ibland förvinner orken och då blir man stillasittande en lååång stund.

Men idag när jag vaknade var jag lite piggare än igår. Synd att man inte kunde åka och handla idag så var allt gjort men det får väl vänta någon vecka till är bara att bita ihop.

Känner mig lite duktig igår kväll skickade jag in mitt cv till 3st arbetsgivare 2st var av samma kedja. Men det var olika tjänster så det skulle vara intressant se om någon av dem svarar. Skulle vilja få in foten på något jobb nu så man kan planera in dagarna bättre.

Lördag idag då det snöade en del här igår kväll så nu vet jag att vår lilla tjej(hund) kommer bli glad för hon bara älskar snö. Springa och rulla runt så all snö fastnar i pälsen. Se om man kan klippa henne också idag.

puss kram

Likes

Comments

Hej
Det var ett tag sedan man skrev här nu och idag känns det inte alls bra. Vaknade i morse som vanligt innan klockan ringde och låg kvar och väntade lite.

Sedan blev det att väcka sonen eftersom det var skolan igen. Han åt lite yoghurt och vi kollade på tv.n ihop sedan efter att han gick till bussen så väntade jag på att klockan skulle bli 8.00 så jag kunde börja ringa runt lite.

Sedan la mig i sängen en stund och sedan tog jag mig en promenad med våran lilla hund som fyller 4 år idag. Väl inne sedan blev det en kopp kaffe sedan vet jag inte vart tiden tog vägen.

Har kännt en liten oro i kroppen hela dan och känner mig inte alls så pigg. Har molande värk i kroppen också. På eftermiddagen åkte jag iväg till en grupp som ja träffar en gång i veckan och så gör vi avslappningsövningar ihop. Och allt känns bra tills vi får en övning då vi skall läggas på golvet. Och sedan slappna av och lägga händerna ovanför huvudet men det känns som någon sitter på min bröstkorg så jag kan inte röra mig knappt.

Tårarna rinner lätt från kinderna o jag kan inte göra mer övningar för allt gör för ont överallt.

Mår fortfarande inte bra när jag sitter på bussen och skriver detta.

puss kram

Likes

Comments

Ja då var det söndag då veckorna rullar på nu. Och denna vecka är det höstlov en plan vi har för imorgon och det har vi bokat in sedan länge och det är att åka till Ullared.

Eftersom jag inte har körkort så är det väldigt smidigt att åka på bussresor som kan ta en dit och det kostar ju inte massor heller. Och allt i den resan ingår tur o retur till Gekås och när du är där får du 4-5timmar på dig och shoppa.

Synd bara att både jag sonen har vart så sjuka denna veckan innan bara men förhoppningsvis så e det bättre snart. Skrivit en lista på vad vi behöver så det skall inte bli allt för mycket små saker.

Som sagt som rubriken säger städa,vi har som sagt inte mått så bra så då är hemmet kaos känner jag i allafall.
Tvättmaskinen e igång i allafall man får ju ta en storladdning en gång varje dag för mer får det inte plats på torkställningen.

Diskmaskinen skall tömmas och sedan skall det plockas i igen. Göra iordning på bordet och bänkarna här. Damma lite samt dammsuga golvet sedan är väl köket klart,skall ju inte ta sådan lång tid men det tar lite tid ändå för det e jobbigt att komma igång.

Men väl när man kommer igång så är man överallt i stället. Jag försöker hålla mig till ett rum i taget men det blir ju alltid att man går dit till för man skall bara lämna något där och då blir man fast i det rummet och sedan kommer man ju på att man började ju i något annat rum först. Sedan kan det bli att du går igenom ett annat rum för att komma till det första rummet. Och då stannar man där....

Jag e nog inte ensam om detta

GLÖM EJ ATT STÄLLA OM KLOCKAN IDAG

puss kram

Likes

Comments