Hej på er

Då var det söndag igen då och så går vi in i vecka nummer 6. En vecka till sedan är det sportlov här känns som de började ju skolan nyss och nu är det snart lov i en vecka. Synd att det inte kunde vart v.8 i stället för då har man ju fått barnbidraget i allafall så man kan hitta på något tillsammans.

Men hepp när lovet är slut så kommer pengarna in. Men skall se om vi kan komma iväg på något tillsammans. Nu har jag ätit lite frukost och tänkte ge mig ut på promenad med hunden här och sedan se om jag skall vika tvätten och börja tvätta igen sedan.

Skall ut med reklamen också bara hoppas att solen kan titta fram lite e så grått o trist just nu. Och igår när ja hade vart och handlade lite medan ha väntade på bussen började det att snöa. Lite mindre kul men det var ju små flingor så de smälte ju med en gång.

Denna vecka är det några möten inbokade så det e att se pigg ut så man inte somnar..

puss kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja då var det lördag då och detta blir mitt första inlägg i 2017. Tiden bara springer iväg så fort man hinner ju inte med.

Jag har laddat första maskin med tvätt och mer blir det sedan och måste ta och städa upp här hemma. Men ibland förvinner orken och då blir man stillasittande en lååång stund.

Men idag när jag vaknade var jag lite piggare än igår. Synd att man inte kunde åka och handla idag så var allt gjort men det får väl vänta någon vecka till är bara att bita ihop.

Känner mig lite duktig igår kväll skickade jag in mitt cv till 3st arbetsgivare 2st var av samma kedja. Men det var olika tjänster så det skulle vara intressant se om någon av dem svarar. Skulle vilja få in foten på något jobb nu så man kan planera in dagarna bättre.

Lördag idag då det snöade en del här igår kväll så nu vet jag att vår lilla tjej(hund) kommer bli glad för hon bara älskar snö. Springa och rulla runt så all snö fastnar i pälsen. Se om man kan klippa henne också idag.

puss kram

Likes

Comments

Hej
Det var ett tag sedan man skrev här nu och idag känns det inte alls bra. Vaknade i morse som vanligt innan klockan ringde och låg kvar och väntade lite.

Sedan blev det att väcka sonen eftersom det var skolan igen. Han åt lite yoghurt och vi kollade på tv.n ihop sedan efter att han gick till bussen så väntade jag på att klockan skulle bli 8.00 så jag kunde börja ringa runt lite.

Sedan la mig i sängen en stund och sedan tog jag mig en promenad med våran lilla hund som fyller 4 år idag. Väl inne sedan blev det en kopp kaffe sedan vet jag inte vart tiden tog vägen.

Har kännt en liten oro i kroppen hela dan och känner mig inte alls så pigg. Har molande värk i kroppen också. På eftermiddagen åkte jag iväg till en grupp som ja träffar en gång i veckan och så gör vi avslappningsövningar ihop. Och allt känns bra tills vi får en övning då vi skall läggas på golvet. Och sedan slappna av och lägga händerna ovanför huvudet men det känns som någon sitter på min bröstkorg så jag kan inte röra mig knappt.

Tårarna rinner lätt från kinderna o jag kan inte göra mer övningar för allt gör för ont överallt.

Mår fortfarande inte bra när jag sitter på bussen och skriver detta.

puss kram

Likes

Comments

Ja då var det söndag då veckorna rullar på nu. Och denna vecka är det höstlov en plan vi har för imorgon och det har vi bokat in sedan länge och det är att åka till Ullared.

Eftersom jag inte har körkort så är det väldigt smidigt att åka på bussresor som kan ta en dit och det kostar ju inte massor heller. Och allt i den resan ingår tur o retur till Gekås och när du är där får du 4-5timmar på dig och shoppa.

Synd bara att både jag sonen har vart så sjuka denna veckan innan bara men förhoppningsvis så e det bättre snart. Skrivit en lista på vad vi behöver så det skall inte bli allt för mycket små saker.

Som sagt som rubriken säger städa,vi har som sagt inte mått så bra så då är hemmet kaos känner jag i allafall.
Tvättmaskinen e igång i allafall man får ju ta en storladdning en gång varje dag för mer får det inte plats på torkställningen.

Diskmaskinen skall tömmas och sedan skall det plockas i igen. Göra iordning på bordet och bänkarna här. Damma lite samt dammsuga golvet sedan är väl köket klart,skall ju inte ta sådan lång tid men det tar lite tid ändå för det e jobbigt att komma igång.

Men väl när man kommer igång så är man överallt i stället. Jag försöker hålla mig till ett rum i taget men det blir ju alltid att man går dit till för man skall bara lämna något där och då blir man fast i det rummet och sedan kommer man ju på att man började ju i något annat rum först. Sedan kan det bli att du går igenom ett annat rum för att komma till det första rummet. Och då stannar man där....

Jag e nog inte ensam om detta

GLÖM EJ ATT STÄLLA OM KLOCKAN IDAG

puss kram

Likes

Comments

Hej hej

Nu har väl den riktiga hösten kommit nu kommer alla regnperioder. Så imorgon blir det nog inge kul att gå ut men har man liten vovve så måste man ju.

Samt så måste jag ut med veckans reklam och det trista blir då ju att jag får ge mig två gånger för jag vill inte att det skall bli för tungt för då gör det så ont i kroppen.

nej ja e inte svag

utan att det värker när jag i och det sitter i bröstkorgen. Det är jobbigt varje gång jag tar i och srdan cykla två ojämna uppförsbackar blir mindre roliga.

Måste röja här hemma också har tagit för lång tid i mellan. Tänkt att kort på saker som skall säljas och se om man hitta någon köpare till de saker ja sälja så man kan hitta på något kul när det blir drt sommaren.

go natt puss och kram på er

Likes

Comments

Sitter på balkongen just nu har precis tagit mig en liten paus. Inne håller jag på att städa lite tänkte att jag skulle kunna slippa att göra det i helgen.

I helgen blir nog lugn och lite reklamutdelning men bara ta det lugnt planera in för kommande vecka mat mm

I kväll är det höstterminens första föräldramöte med den nya klassen inne i stan. I morgon blir det att inköpa ett hänglås till sonens skåp i skolan och ett möte med kommunen.

Fredag blir det en jobbintervju de ringde idag från ett ställe om jag kunde jobba imorgon och fredag men det blir lite svårt när dessa möten går före tycker jag. Sedan så har jag aldrig jobbat för denna person förut så jag vet inte denna är.

Dessa dagar har jag ringt runt till några arbetsgivare och pratat om jobb men ingen napp än. Men förhoppningsvis så kanske man kan få ihop några timmar/dagar någonstans. Hoppas ju på dagar eller bara några timmar varje dag så man ha ett busskort som passar överallt...

puss kram

Likes

Comments

Bara för att jag gillar att lyssna på lite hårdare musik i mellan åt väljer jag ändå inte gå helt svart klädd.

Men önskade i mellan åt att jag inte hade lite tuffare klädstil när jag gick i skolan. Men det var väl att man var så osäker på sig själv. Men har alltid ofta haft en bild av mig själv inom mig själv och sedan när jag har sett mig själv i spegeln så stämmer den inte alls.

Skulle jag ha de på mig de kläderna nu så skulle man se ut som en EMO som de kallar dem. Jag gillar svart men likaså som rosa eller alla färger kan man säga.

Vet att jag skulle vilja testa någon gång och ha svart hår och bära svarta kläder bara för att se. Man ville ju att alla skulle vända sig om en extra gång och fråga sig själva "var det hon"

Men än så länge har alla känt igen mig även om det går flera år så ändras ja inte så mycket och jag som vill ändras i mellan åt.

Men jag e nöjd med livet ändå ja e mamma åt världens goaste unge även om vi kan bli osams men det hör till..sedan har jag mina fina vänner o familj

puss och kram

Likes

Comments

Självklart vill man ju handla nu när rean är i full gång överallt. Men e det fullt i skåpen så måste man välja bort lite innan också

Men det e ju svårt att välja bort något om man vill ha det mesta kvar. Men det e bra att rensa iväg lite imellan åt med.

Men även också att man måste ju ha pengar om man skall köpa nytt. Det e ju inte bara att handla och tänka sedan att det ordnar sig nog sedan.

Man saknar den ekonomiska tryggheten man vill ju jobba och man söker jobb varje dag och det skickas iväg runt 1-2st intresseanmälningar/jobbmejl till olika arbetsgivare lite varstans. Det är olika arbeten varje gång man har ju sina drömmar om vad man vill jobba med men man söker väldigt brett område.

Och jag ger aldrig upp

puss o kram

Likes

Comments

Hej
Jag känner inom mig att jag har en stark vilja kunna ha ett arbete. Med en fast inkomst känner jag att man sover bättre om natten. Då man kan slappna av mer och känner sig utvilad mer.

Och ett bra arbete gör att man trivs och trivs man blir bara det roligare och komma iväg.

Då jag har mesta dels haft inringsjobb eller små vikariat över sommaren så känns den fasta arbetet långt borta just nu.

Då dock har jag aldrig känt att jag har blivit utnyttjad för gratis arbetskraft. De senaste stället jag har vart på var ett nystartsjobb men då dock inte akassa grundläggande.

Jag vill så gärna ha ett jobb så man kan slappna av mer och slippa oron som finns i kroppen varje dag.

Varje dag blir en kamp till slut men det jag vet att det kommer bli bra..

Puss kram

Likes

Comments

Hej

Frågan jag ställer mig ibland kommer jag finna kärleken igen?

Jag har min son och jag har min hund men jag känner inom mig att det fattas en eller två eller tre stycken i mitt liv.

För snart 14 års sedan tog jag av mig min förlovningsring. Och jag tog aldrig på mig den igen det var slut. Tiden stog stilla jag gillade den personen ett år efter ändå han som hade burit mitt namn i sin ring.

Dagarna,veckorna,månaderna gick men ringen låg kvar i sin ask.

Nu är båda ringarna nersmält och det finns inget kvar av dem men jag minns ändå hur de såg ut.

Nu vill jag gärna hitta en man,en riktig man som inte vill leka med mina känslor som de senaste har gjort som jag har träffat.

Men tycker det e svårt att lita på någon och finner knappt inga ord längre till två andra nu som jag pratar lite med.

Jag vill finna någon som jag känner trygghet med en gång till..

vart e du?

puss och kram

Likes

Comments