Hämtade min pappas cykel åt pojken så han kan ta sig någonstans. Innan jag hämtade den så säger han. De är väl bara att ta en cykel från gården. Öh nä för de är någon som äger den och skulle bli ledsen om den försvann. Frågade om han skulle tycka om om någon snodde hans dator. Nä de tyckte han inte.

Jag säger att de är viktigt att han låser cykeln för om min pappas cykel försvinner så blir de inte roligt för mig.

Han låser den varje gång så duktig.

Väcker honom och säger åt honom att ta frukost. Då kommer han med en stor tallrik med glass. Tittar på honom och frågar. På riktigt äter du glass till frukost? Ja säger han och skrattar. Samt säger att han inte brukar äta frukost. Säger att bara så du vet så är de frukost lunch o middag som gäller här. Så du kommer inte få gå o ta mackor för att du blir hungrig el sugen. Han försökte flera ggr o ta mackor innan lunch men inser nu att de är bra att äta på morgonen så man slipper gå hungrig;)). Samt att han numer tar bort tallrikar från bordet utan att man behöver säga till.

Räkna med att de är mycket negativt från början. Men de kommer vända. Tråkigt att dock måste börja vid ßå låg nivå. Ta tex borsta tänderna. De lär sig barn vid 3 års ålder. Han har inte ens med sig en tandborte.

Vi tar bilen o åker mot Sof. Han släpper en dödarfis igen i bilen o de bara brinner i mitt huvud. Då brukar min blick va rätt läskig. Vänder mig om o säger att : lyssna väldigt noga nu. Släpper du en fis till . O de gäller inte bara idag. En till och jag vänder o kör hem. Sen kommer jag inte åka någonstans med dig mer. Vi kommer bara vara i Stöcke. Testa gärna. För jag lovar att jag menar allvar och då har du valt att du vill vara i Stöcke hela tiden . Ingen har tvingat dig att fisa igen. Behöver du fisa så säg till så stannar jag så du kan gå ut. Han har inte fisit efter de;)

Vi åker på kina restaurang o äter lunch. Han fyller en hel tallrik o äter bra. Sen hittar han kakorna o fyller på sockerbehovet. Han blir klar före oss o blir less. Slänger upp skorna på fönster bordet o lägger sig. Jag säger ta ner fötterna o sitt som vanligt folk. Han undrar Varför då? Jag säger dels för att man inte lägger sina fötter där o de är en restaurang inget ställe man sover.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi står och inväntar planet. Jag får tårar i ögonen. Vet inte varför. Så landar planet och efter ett ta så kommer han. Jättelång och smal. Går förbi K och hör hur han frågar. Var ä A då? Jag kommer bakom och fäller ut armarna för att få en kram. Hahhah nope han går och säger var är eran bil. Vi åker till Max o ser till att han får i sig lunch. Lyxshake o chickenvings. Första påfyllningen av sockerkicken. Sen åker vi till en loppis. Pojken hittar en sprayflaska o sprayar på väggen. Jag säger va gör du? Du kan inte spraya på väggen! Pojken svarar. Måste ju kolla om den funkar. Sen så hittar han köksknivar o tar fram värsta köttkniven. Nästa rum hittar han en batong. Han bär verkligen dessa saker som om han på riktigt tror att han ska få köpa dom. Jag o K hittar lite saker. Vi betalar och går till bilen. ( inga av hans saker köptes;) vart fall. När vi står vid bilen så tar han fram 2 medaljer. 2 hjärtan i metall. Jag frågar var han fått tag i dom. Han sa där inne men glömde att jag hade dom i fickan. Jag sa skojar du nu? Han skrattar och tror han är rolig. Jag sa att nu kommer du med . Vi ska gå in och du ska säga att du "glömde" betala dessa saker. Pojken säger. Nä aldrig. Du kan gå. Jag svarar. Den här bilen kommer inte åka härifrån förrän du har gått in och betalat. Så till slut så gick han in och betalade.

Vi sätter oss och åker iväg. Vi stannar till vid Umeå älven. De finns en ruchbana där som vi inte förstod hur man använder. Pojken går upp och ställer sig och pinkar på banan. Jag skriker rakt ut. Så han avbryter och går ner och pinkar klart mot ett träd. Vi frågar hur han tänkte. Han skrattar och tycker att han är rolig.

Sen bär de iväg på nästa loppis och pojken ber oss ringa mamma så hon kan skicka 300 kr. Vi säger att du ska inte ha egna pengar. Vi ger honom 100 kr. Han köper glass o godis för 80 kr. Sockerkick igen. Efter affären så åker vi till sista loppisen. Till saken hör att sen han hoppat in i bilen så har han fisit dödar fisar och vi har sagt åt honom att sluta. Men han bara skrattar. När vi kommer till sista loppisen så fiser han inne i huset. Jag säger åt honom att släpper han en till och jag kommer tala om för alla att de är du som fisit. Jomen han trodde inte på mig och fiser igen och jag talar högt och tydligt om för alla att de va pojken där som fisit. Efter de gick han ut och fes. Sen hittar han ett liftgevär och kommer och visar. Samtidigt siktar han mot folk. Jag sliter av honom geväret och går tillbaka med de. Han följer efter och tänker ta de igen. Jag hade trodde jag varot väldigt tydlig att han inte kommer få köpa de. Samt att man aldrig siktar mot folk. Men han tar de och jag säger ställ tillbaka och han säger nä jag ska fråga va de kostar. Jag säger igen. Ställ ner de. Du kan fråga va de kostar ändå men du rör de inte.

Sen åkte vi hem. Köpte pizza o såg på tv. Läggdag. När vi lägger oss så ska han lägga sig. Men han trodde nog att han skulle få se mer tv. Efter ha sagt till 7 ggr att han skulle lägga sig. Blev man tvungen att bli mer bestämd. Jag sa. Den dagen du upptäcker att de är bättre för dig själv och göra som man säger för här är de så att om jag säger att du ska lägga dig så äre så. 

Dag 1 avklarad. Å herregud. Jag blir ledsen. Så vilse och så liten kille.​

Likes

Comments

Denna blogg kommer att handla om en pojke på 14 år och mina tankar kring dessa dagar vi får äran att rå om honom.

Jag kommer vara helt uppriktig om min tankar och funderingar. De behöver inte vara rätt eller fel. Men ibland så kanske jag sårar någon. De är dock absolut inte min mening om de sker. Jag är dålig på svenska o meningsbyggnader. Så läs som en dyslexiker.

Likes

Comments