Header


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej bitches!

Izabella är hos sin farmor i helgen så hon 

har inget internet just nu så jag tänkte att 

jag kunde göra ett inlägg åt henne så ni vet att hon

leeever haha 😄

Men hon och jag önskar er iallafall en glad midsommar 💙


Puss 💗

Likes

Comments

Vem fan behöver pojkvän när man har sina bästa vänner?
Likes

Comments

Tjenis fucking penis! Nu jävlar är det sommar! Så gött så det finns inte! Idag händer nå inget speciellt. Kanske sola eller liknande? Nu när det är så fint väder så finns det inte på kartan att jag ska sitta inomhus, GLÖM DET! 😊

Likes

Comments

Jag kan inte vara din skyddsängel mer. Du måste växa upp, släppa taget om mig och se dig omkring. Jag kan inte hålla dig i handen genom verkligheten. Jag kan inte säga åt dig att blunda och påstå att dina problem försvinner. Du är svag på dina vingliga ben, jag vet men jag kan inte hjälpa dig att inse fakta. Du är vuxen nu. Du behöver inte min hjälp mer. Mitt uppdrag är komplett. Jag höll dig vid liv i 13 år. Du höll dig själv i liv i 1 år. När dina sorgsna ögon stirrar rakt in i min själ vet jag inte vad jag ska säga mer än att jag älskar dig och jag vet att du kan ta tillbaka kontrollen över ditt liv. Du är inte en liten flicka längre och det måste du förstå. Alva, dagarna går, veckorna, månaderna och åren går utan dig. Du är inte död. Du sover bara. Du sover för att kunna vila upp dig, för att kunna ställa dig upp och säga I'm back! Better than before, better than yesterday.

Likes

Comments

Jag fick en bild av mamma på min nya kisse Skrållan. Den är såååååååå söööööt! På riktigt, jag dör. 

Anyways. Imorse vaknade jag(02.00) av extrem smärta i magen så jag kunde inte sova. Vid halv 4 började jag kräkas. Fyfan säger jag bara! Jag har ingen ork till nånting. 

Likes

Comments

Tjo broes & hoes! Det var ett litet tag sen jag bloggade så aa nu kör vi!! 😅 Denna dagen var väl helt okay? Alltså den kunde vara sämre fast den kunde DEFINITIVT vara BÄTTRE! Jag vill bara komma bort från slaveriskolan. Jag ryser när jag tänker på att jag ska dit imorgon igen, blä! Men hur ska man göra? Låta skiten vara och vänta i 4 år? Knappast! Usch denna dagen har verkligen tagit alla mina krafter.

Likes

Comments

Du och dina vänner kan ta era åsikter och köra upp de i röven because.. Well.. NOONE gives a fuck about you.Likes

Comments

Dagen har varit väldigt stressig och därför har jag inte hunnit blogga förrän nu. Förlåt! MEN tack vare min baby så blev den ändå uppdaterad. Love ya!

Likes

Comments

Det är jag verkligen! Jag pressade kroppen idag på gymmet och det känns så BRA! Även med bruten arm så funkade det helt okay. Anyways jag funderar på att byta portal och sedan bli mer aktiv där, ha snyggare header, design osv men jag är inte så säker så vi får se!

Likes

Comments