Fuck your fears, är en jättebra bok jag fick i julklapp av min far. Jag har läst några kapitel och jag älskar den. Boken handlar mycket om att man ska leva i nuet och våga möta sina rädslor som t.ex våga prata med den söta tjejen du varit kär i länge. Från att ha läst det lilla jag har gjort har gett mej inspiration till min bok. Jag fick lite ideer hur jag ska skriva boken och hur upplägget kan vara.

"Just do it"

Likes

Comments

I eftermiddag har vi varit på dollarstore och biltema. Jag köpte ljusslinga som jag gjorde en ring light av. Perfekt för video och foto. Jag har länge velat ha en ring light men för min budget kostar de aldeles för mycket så då betämde jag mej för att tillverka en egen. Mycket material fanns redan hemma. Ljusslingan kostar 89kr

Material som behövs:

Ljusslinga
Aluminiumfolie
Kartong
Bakplåtspapper
Tejt/ buntband

Likes

Comments

Har precis varit ute på en promenad med hundarna. Nu sitte jag och inväntar alla som ska komma på visningen. Efter visningen ska vi åka till dollarstore och köpa godis.

Likes

Comments

Helgen är här. Det är lördag och idag kl 14 är det visning av lägenheten. Helst vill jag att alla bara tittar in och sen lämnar. Vi har spenderat fredagen med att städa och packat. Vi har kört lnågra flyttlådor till huset redan. Nästa helg är det dags för den stora flytten med släp. Det är väldigt spännande. Vi ska flytta ihop till ett hus. Kanske vårat framtida hus om allt går bra.

Dagens highlight:
Jag låg och sov och blev väckt av dörrklockan. Jag gick och öppnade dörren och det var en trevlig postgubbe som hade ett efterlängtat paket till mej. Det var min kamera adapter! Yay! Äntligen kan jag använda objektiven jag fick av min syster i julklapp med min Olympus systemkamera. Det ska bli så roligt att fota nya boendet sen.

Likes

Comments

Jag har ätit medicin i många veckor nu och har helt tappat räkningen på vilken vecka jag är på. Men jag tänkte ge dej en uppdatering om hur det har gått.

Första veckorna med medicin var jobbigt som en berg och dalbana. Men efter vecka 4 så lättade det och jag mådde bättre och bättre för varje vecka som gick.

Idag mår jag bra. Jag kan känna mej lite nedstämd ibland men det löser jag på egen hand och mår bra i slutändan. Jag är fortfarande väldig trött och gäspar ofta. Jag känner fortfarande lite ångestkänsla i magen när jag gäspar men det är inget som jag bryr mej om.

Jag har tagit tag i mina problem m.m och börjar sakta bli bättre på sådant jag verkligen är dålig på.

Likes

Comments

Jag har träffat min nya handläggare idag på arbetsförmedlingen. Det visade sej att jag haft honom innan 😜 Imorgon ska jag tillbaka och träffa honom för att lära mej hur jag ska skriva bättre CV. Jag är bra på skriva men absolut inte duktig på att skriva ett CV! 😁

Vi har idag börjat att packa ner porslin och sådant. Min sambo har för mycket porslin! Jag kommer strax att börja packa ner mina nördsaker. På lördag har vi visning på lägenheten så då måste vi städa fint här lite.

Likes

Comments

Stora och små drömmar

När jag var liten drömde jag om att bli en forskare och gräva upp dinosaurier. Jag ville bli som Dr Grant i Jurassic Park.

Min största dröm var att bli en musiker. Jag började på en musikskola och tog gitarrlektioner och sånglektioner. Detta skulle vara min start till en musikkarriär... trodde jag.

Men jag fick passion för andra saker. Jag ville inte bli en musiker längre. Nu var stora drömmen att bli arkitekt och få designa mitt eget hus. Jag designade många hus på The Sims. Att designa och bygga hus var verkligen det bästa jag visste. Jag kunde spendera flera timmar framför datorn och bygga hus efter hus.

Men livet blir aldrig som man hade tänkt sej. Det kommer oväntade hinder som man inte alls hade tänkt sej.


Än idag drömmer jag om att utbilda mej till arkitekt och få designa byggnader över hela världen och få resa runt.
Än är jag ung och fortsätter att drömma och planerar i framtiden att fullfölja min dröm om att bli en framgångsrik arkitekt!Stula aldrig drömma!

Likes

Comments

Mitt Liv år 2012-2014

Varför känner jag mej inte älskad längre. Vad hände med vårat förhållande. Jag är för tjock, kanske är han inte attraherad av mej längre. Jag är trött. Jag är trött på mitt liv. Det hjälper inte längre att skära mej med en kniv. Jag orkar snart inte längre att planera hur jag ska ta mitt liv. Min pojkvän bryr sej inte alls om att jag mår dåligt och vill ta mitt liv. Varför ska jag då leva vidare. Jag känner mej så rädd när han blir arg. Jag vill bara gömma mej någonstans där ingen kan hitta mej. Jag är rädd för att jag ska bli upptryckt mot väggen med hans armar tryckt mot min hals igen. Att göra slut hjälper inte längre. Jag är fast med ett monster. Det som kan rädda mej nu är självmord. Jag gråter mej tills sömns och önskar att jag inte ska vakna mer. Det finns piller i medicinskåpet, ska jag ta en överdos? Ska jag ta bilen och köra av vägen, eller ska jag hoppas framför en bil? Jag vill resa världen runt och utbilda mej till arkitekt. Hur mycket jag än vill göra saker så får jag inte det för att jag är fasst med ett monster. Demonerna i mitt huvud säger till mej att skada mej själv mer. Vad ska jag göra?

Snälla låt mej somna om och aldrig vakna igen... snälla.

Likes

Comments

Är du lycklig? Om du svarar Nej, varför?

Tankarna sprider runt i hjärnan och man undrar om man faktiskt är lycklig. I många år har jag varit olycklig pga allt som faktiskt hänt mej.

Men är jag lycklig nu?......

Ja, det är jag! Vägen till till att jag ska må bra och känna mej lycklig har varit kämpigt men här står jag idag. Jag är sambo med en fantastiskt människa som jag vill dela mitt liv med utan att ens tveka.

Jag är lycklig för att...

Jag känner mej älskad på riktig

Jag är nöjd med mej själv

Jag kan leva mitt liv nu

Jag har börjat att hitta mej själv

Jag har de bästa vännerna jag någonsin kunde få

Jag har en familj som älskar mej


Vad gör dej lycklig? Har du funderat på det?

Likes

Comments