Nu var det ju ett tag sedan jag uppdaterade. Men det har hänt mycket sen sist. Jag har fått två jobb på olika ställen. Jobb 1 jobbar jag inom hemtjänsten. Jobb 2 jobbar jag på förskola. Jag har haft ganska fullt upp på hemtjänsten med bredvidgång och jobb. Jag jobba ikväll på hemtjänsten. Idag har jag köpt ett nytt objektiv på netonnet. Så fort jag vaknade idag åkte jag till öppningen kl 10. Jag har länge velat ha ett nytt objektiv så nu tog jag chansen då jag sålde min gamla mobil igår. Jag har testat att fota lite grann men kommer att testa även mer imorgon.

Just nu går det bra för mej då jag är så glad att jag fått två jobb och kommer att få jobba ganska mycket. Min psykiska hälsa är inte på topp men heller inte på botten. Jag har börjat att få psykoser igen men inte så kraftiga. I övrigt så mår jag bra.
Igår var jag och sambon + hundarna på ett litet äventyr på vandringsrundan. Jag vart sugen på att fota så vi tog en liten runda.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vaknade idag och var ledsen. Jag har haft svårt att sova under natten. Jag har haft samma hemska mardrömmar. Fick ångest. Hela förmiddagen låg jag i sängen och bara ville "dö". Det bästa när jag mår såhär dåligt är att Våran stora hund Oskar känner av det och lägger sej alltid och kramar och tröstar mej. Detta hjälper mej jättemycket att bli lugn.

Dagen blev bättre på eftermiddagen. Jag har fått ett jobb till! Yay me! ☺️ Jag är nu timvik inom förskola och hemtjänsten. Känner mej så stolt över mej själv att jag har fått två jobb på en vecka så snabbt ☺️ Detta ska jag fira med restaurang mat ikväll!

Likes

Comments

När jag mådde som värst var min värld helt förstörd. Ingenting kunde få mej att må bra. Min dåvarande pojkvän brydde sej inte om att jag grät mej tills söms varje dag. Han brydde sej inte om vad han gjorde eller hur han behandlade mej. Han brydde sej inte att jag var självmordsbenägen. Självmord... vi pratar inte om det... vi läser om det i tidningarna men vi pratar inte med varandra om det. Jag önskar att jag hade någon som kunde prata med mej om det. Jag önskar jag hade någon vid min sida som hjälpte mej upp på fötterna.

Självmord... ja, jag försökte med självmord och misslyckades. Minnerna finns kvar av allt, inget är glömt. Man lär sej bara att leva med det. Jag levde med självmordstankar varje dag i flera år efter det. Än idag finns det kvar men inte varje dag som innan. Men människor som inte har en aning om hur det är att må dåligt får mej att må dåligt. Jag är trött fysiskt och mentalt varje dag. Jag orkar sällan göra någonting för att jag är så trött. Varje dag tänker jag på den tiden då självmord var det enda utvägen för mej. Vad hade hänt?

Likes

Comments

Du tror att du förstår hur jag mår och har mått, men det gör du inte! Jag är arg och så trött på människor som tror sej veta hur det är att ha mått dåligt i 12 år! Jag är trött på de som tror att jag mår bra bara för att jag mår bra idag! Bara för att jag mår bättre idag betyder det inte att jag kommer att må bra imorgon! Jag vill inte nämna några namn. Men jag har fått höra att jag måste se saker och ting realistiskt.

Den här människan vet att jag mår dåligt och hur mycket jag har fått gå igenom i mitt liv i 12 år. Men ändå ska jag se saker och ting på ett realistiskt sätt! Vadå? Ska jag se min framtid som att jag kan vänta mej jag kommer att bli våldtagen igen för att det finns för många idioter där ute! Ska jag vara rädd min mina barns liv för att de ska behöva gå igenom samma otur dom jag fick! Detta är realistiskt! Ingen går säkert någonstans, inte ens i sitt egna hem! Någon kan komma och misshandla min familj i hemmet, det är realistiskt! Vad menar du att jag ska saker och ting realistiskt!?? Menar du att jag ska acceptera att en dag kommer kanske aldrig att må bra igen och att detta kommer bli mitt framtida liv?

Jag blir så arg när någon tro sej förstå mitt liv men egentligen har du inte en blekaste aning! Jag lever mitt liv dag efter dag! Jag vet inte vad som kommer att hända imorgon, men jag ska vara realistiskt och tänka att någon kan ju faktiskt bryta sej in i vårt hem och våldta och misshandla mej! Det är realistiskt!

Nu när jag äntligen har kämpat igenom många år och äntligen fått ett jobb som jag faktiskt trivs med så är jag fortfarande rädd att jag en dag ska trilla ihop och hamna i samma helvette som jag kämpat mej ur. Den här människan som tyckte att det var okej att jag hoppade av skolan i Jönköping för att mitt ex var otrogen mot mej i ett år (jag flyttade hem), men det var inte okej att jag mådde ännu sämre och inte hade fixat ett jobb efteråt! Jag är arg! Jag mådde så dåligt att jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv, allt jag ville var att ta mitt liv och bara lämna att bakom mej. Men jag hade ju inget jobb så det var synd, enligt den här människan!!

Jag hoppas att du läser detta och inser vilket helvette du har gett mej i några månader för att du sa att jag måste se det realistiskt! Imorgon kanske jag bryter ihop och tar livet av mej för att det är såhär det är att må dåligt!!

Likes

Comments

Jag har fixat och målat klart min hobby hörna i spelrummet i källaren. Det är självklart super mario tema ☺️ jag blev jättenöjd. Jag planerar att i framtiden måla mer i skåpet. Idag har jag mest tagit det lugnt på på altanen. Där är det 27 grader varmt. Jag lagade pasta och baconsås till sambon kom hem från jobbet. Idag har jag planerat att ta ett bad och ta det lugnt för mej själv. Imorgon ska jag åka till jobbet och skriva ett test för delegering. Och förhoppningsvis fixar jag det och kan börja jobba självständigt ☺️ Det är faktiskt rätt jobbigt att inte ha nycklar för att ens komma in någonstans.

Likes

Comments

Jag fyllde år 22 Mars. 24 år är jag nu 😋
Jag fick inga presenter på min födelsedag men jag fick många tidiga presenter av sambon för att han jättegärna ville köpa det till mej.

Detta fick jag;
Tusch vattenfärger 12 st Winsor & Newton
Vattenfärgspennor Panduro
Micron pigma fineliners 9st
Ett ritblock (mörka blad) framsidan har jag ritat.

Tusch vattenfärgerna blev jag extra glad för, föratt jag hade aldrig hört talats om vattenfärg i tusch format. De är väldig speciella att arbeta med men har väldig fin färgpigment.
Men jag blev såklart glad för allt jag fick. Allt som har med rita & måla går alltid hem hos mej ☺️

Likes

Comments

Nu har jag tagit helg. Jag har jobbat mitt första pass idag, det gick bra. Det är lite svårt när jag inte har egna nycklar än. När jag kom hem gick jag direkt till duschen. Tror det eller ej men jag halkade såklart i duschen. Jag landade på ett konstigt vis med händerna och stukade fingret. Jag har lindat in fingret med filt och maskeringstejp eftersom vi har slut på bandage. Men filt funkar det med. Sen tog jag en powernap innan vi beställde pizza för att fira lite att jag fått jobb ☺️ Nu halvligger jag i soffan men Oskar i knät och gosar.

Likes

Comments

Dagen började tidigt för mej idag. Vips så är andra dagen av bredvidgång avklarad. Trots att jag har ont i typ hela kroppen så känner jag mej glad att äntligen ha fått ett jobb, och på ett ställe som jag faktiskt trivs på bra. Jag behöver dock definitivt nya skor. Redan efter halva dagen gått så hade jag ont i båda fötterna. Det är nog dags att lägga ner lite mer pengar för bra skor. Imorgon har jag bredvidgång på kvällen.

Likes

Comments