Idag har jag varit ganska nere och ledsen. Men det blev lite nĂ€r jag Ă„kte ivĂ€g med min bĂ€sta kompis en runda till staden. Vi tittade i djurbutikerna och Clas Ohlsson. Jag köpte ett mĂ„larblock för vattenfĂ€rg. NĂ€r jag kom hem lagade jag nudlar med seafood och sen satte jag igĂ„ng med min terapi. Jag testade det nya pappret. Det var billigt papper, inte det bĂ€sta men det skrynklade iallafall inte ihop som det andra pappret. Nu har sambon varit hĂ€r och gjort mej glad. Och nu Ă€r hundarna hos mej, och jag Ă€r lite gladare och mindre ensam nu. Men jag kĂ€nner en klump i magen Ă€ndĂ„. För resten av kvĂ€llen ska jag ha myskvĂ€ll med hundarna med spel och filmer â˜ș

Likes

Comments

Det hĂ€r med att vara ifrĂ„n nĂ„gon man Ă€lskar... det Ă€r inget bra för mej. I fyra dagar har jag bott i pappas hus och jag mĂ„r sĂ€mre av det. Jag Ă€r verkligen en hemma mĂ€nniska, jag trivs bĂ€st hemma. Även om jag Ă€r uppvĂ€xt i detta hus sĂ„ Ă€r hemma Ă€ndĂ„ dĂ€r min sambo och hundarna Ă€r. Jag fĂ„r otrolig hemlĂ€ngtan och blir faktiskt nedstĂ€md. Det lĂ„ter kanske konstigt men jag fĂ„r ont i magen och vill pĂ„ nĂ„got sĂ€tt bara grĂ„ta. Ibland fĂ„r jag sĂ„n hemlĂ€ngtan nĂ€r jag bara Ă„ker för att göra ett Ă€rende i staden. Det kanske lĂ„ter ganska barnslig men utan " hemma" kĂ€nslan mĂ„r jag sĂ€mre. Utan min sambo kĂ€nner jag inte mej hemma alls.

Jag har försökt att vara vÀldig sysselsatt för att hÄlla mitt humör uppe. Jag har börjat att rita och mÄla varje dag. Jag kÀnner nu att jag vill satsa pÄ att bli bÀttre varje dag och öva olika teknik. Idag har jag övat pÄ att rita ansikte, form, ögon, mun och hÀnder. Jag Àr inte duktig men jag blir bÀttre och bÀttre.

Likes

Comments

Jag Àlskar att jag har börjat att vara kreativ och testat pÄ att mÄla med vattenfÀrg. Bilderna nedanför Àr dagens arbete. Jag Àr jÀttenöjd med blandningen av fÀrgerna och hur bra fÀrgerna dunkar med varandra.
Bilden pĂ„ Buddhan Ă€r en present till en kompis 🙂

Jag Àr nu hos pappa och kommer att bo hÀr i 2v och ta hand om huset och hjÀlpa farfar, pappa Àr bortrest i 2v nu.

Likes

Comments

Flygplanet landade felfritt i Dublin. Och för första gÄngen i mitt liv var jag inte Äksjuk pÄ planet. WOW tÀnkte jag nÀr jag satt pÄ planet och faktiskt mÄdde bra. Jag tog turistbussen till Dublin centrum. Vi skulle ttÀffas pÄ samma stÀlle fasst denna gÄngen skulle jag gÄ till Mcdonald som lÄg pÄ andra sidan sÄ att jag kunde anvÀnda Wifi. Jag gick till Mcdonald, satte mej innanför och vÀntade pÄ killen. Klockan var 12, det var mycket mÀnniskor ute nu som skulle Àta. Timmarna gick och han hade inte kommit Àn. Killen började att brÄka med mej och anklagade mej för att jag lurat honom. Han sa att hag inte ens Àr i Dublin, vilket jag var. Det började bli mörkare och vi skulle istÀllet trÀffas pÄ hotellet eftersom vi inte kunde hitta varandra. Det var kvÀll och mörkt. Jag var ensam med ett stort bagage som jag slÀpade runt pÄ. Jag följe en karta jag hade pÄ min surfplatta. Klockan blev alldeles för mycket för att en tjej ska gÄ ute ensam. Jag var vÀldig rÀdd för att nÄgon skulle hoppa pÄ mej. Mot midnatt började jag att ge upp för att jag var vilse och inga mÀnniskor syntes till.

Helt plötsligt sÄg jag en kyrka som jag faktiskt kÀnde igen. Och samtidigt sÄg jag tvÄ tjejer gÄ pÄ samma trottoar som jag sÄ jag stannade de och frÄgade om hjÀlp. Tjejerna var sÄÄ himla snÀlla mot mej. De gick med mej till rÀtt gata och sa till mej att vara rÀdd om mej sÄ sent pÄ natten. Jag kom tillslut till hotellet. En stor tygnd slÀpptes frÄn mitt bröst. Men hÀr slutade inte problemen. Killen som skulle vÀnta pÄ mej var inte hÀr. Han skickade ett meddelande och sa att han var pÄvÀg dÄ jag satte mej i lobbyn och vÀntade... och vÀntade... han dök aldrig upp. Han ringde mej pÄ min mobil, han anklagade mej för samma saker. Att jag lurat honom osv. I receptionen fanns heller ingen bokning för oss som killen skulle fixa. Jag var hjÀlplös. Jag bokade ett rum bara för mej. Tjejen i receptionen visste att nÄgon hade lurat mej sÄ hon gav mej ett rum billigt. Jag sov ingenting pÄ hela natten. Jag satt uppe och pratade med en kompis och var vÀldig ledsen över det som hÀnt mej.

Dagen efter fick jag byta rum till ett finare rum. Tjejen i receptionen var sÄ snÀll mot mej. Samma morgon hade killen skickat meddelande till mej och anklagat mej igen och Àven blockerat mej pÄ alla sociala medier sÄ att jag inte kunde skriva tillbaka. Jag var sjÀlv i mitt hotellrum. Jag vÄgade absolut inte att gÄ ut nÄgonstans. Jag var rÀdd. Jag pratade samtidigt med min kompis som hjÀlpe mej igenom dagarna i Dublin och höll mej sÀllskap. Jag bestÀmde mej för att göra det bÀsta av situationen. Jag bestÀmde mej för att vÄga gÄ utanför hotellet. Jag gick pÄ samma dida som hotellet lÄg pÄ sÄ att jag kunde hitta tillbaka. Jag gick in pÄ en lokalbutik som sÄlde fÀrska frukter och varor. Jag köpte lite frukter, godis och bröd. PÄ andra sidan gatan fanns en restaurang precis som KFC. Utan tvekan gick jag dit och bestÀllde mat för att ta med mej tillbaka till hotellet. Helt plötsligt blev min resa mycket roligare. Men lÀngre Àn sÄ vÄgade jag inte att gÄ. I mitt hotellrum Ät jag mina kyckling klubbor och pommes. Jag öppnade Vodka flaskan och hade kul sjÀlv med min kompis pÄ skype. Jag hoppade i sÀngen, dansade och tittade pÄ irlÀndsk TV.

Även om jag blivit lurad av en kille sĂ„ lĂ€t jag ingen förstöra mina 3 dagar ensam i Dublin. Jag Ă€r sĂ„ tacksam över att receptionisten hjĂ€lpte mej och att min kompis var vid min seda hela tiden.

Men hÀr slutar inte min resa...

FortsÀttning följer i del 3

Likes

Comments

NÀr man Àr ung, kan vissa beslut vara ganska dumt. I mitt fall var det ett idiotisk beslut som jag gjorde. Jag hade trÀffat en kille pÄ nÀtet och vi spelade tillsammans hela tiden. Vi skypeade sÄ fort vi fick chansen. Vi pratades i nÄgra mÄnader innan vi bestÀmde oss för att trÀffas. Den hÀr killen bodde i Dublin. SÄ pÄ hösten bokade jag flygbiljetter tur & retur. Resan dit var inte sÄ roligt dÄ jag var Äksjuk och spydde hela vÀgen till Dublin. Jag tog en turist buss frÄn Dublin flygplats och dÀr kunde jag koppla upp mej pÄ gratis Wifi pÄ bussen. Killen sa vart vi skulle mötas upp. Jag hoppade av bussen pÄ ett frÀmmande stÀlle. Killen var inte hÀr. Och jag fick meddelande ftÄn honom dÀr han frÄgade vart jag var. Jag hade hoppat av för tidigt, sÄ jag gick mot centrum enligt hans beskrivning. Efter 2h hittade vi Àntligen varandra. Jag hade gÄtt vilse mÄnga gator fel. Detta var första gÄngen vi trÀffades. Allt var bra och killen var jÀttesnÀll och trevlig. Jag var i Dublin i 3 nÀtter sen Äkte jag tillbaka till Sverige.

NÄgra mÄnader gick och vi bestÀmde oss för att trÀffas Àn en gÄng. För mej var detta jÀttespÀnnande dÄ första gÄngen var trevligt. SÄ jag sÄg fram emot Ànnu en lyckad resa. Killen hade bokat hotell för oss. Han bokade samma hotell som förra gÄngen. Resan började pÄ tÄget upp till Arlanda dÀr min lillasyster jobbar. Jag sov pÄ Arlanda och mitt syster stannade dÀr med mej sÄ att jag inte skulle vara ensam. PÄ förmiddagen var det dags för avfÀrd mot köpenhamn för mellanlandning. DÀr köpte jag 2 l vodka som en present till killen. Jag och killen skulle trÀffas pÄ samma stÀlle fasst denna gÄngen skulle jag försöka hoppa av bussen pÄ rÀtt stÀlle.

Hoppade jag av bussen pÄ rÀtt stÀlle?
FortsÀttning följer i del 2

Likes

Comments

Visste du? Jag har passion för konst. Jag Àlskar att teckna och mÄla. Och pÄ senaste tiden har den passionen kommit tillbaka. Jag har haft mÄnga projekt ideer som jag vill göra. Idad har jag ritar vÀldigt lite och har gjort min bullet journal dÀr jag planerar min vecka. Eftersom jag tillbringat 98% av min tid hemma sÄ Àr det viktigt för mej att jah hÄller mej sysselsatt.

Likes

Comments

En varm sommardag 2012, samma sommar jag tog studenten. Det skulle bli den bÀsta sommaren nÄgonsin eller? Jag hade fÄtt sommarjobb pÄ en kamping. PÄ kampingen fixade jag trÀdgÄrden, stÀdade i badhusstugan m.m

Och eftersom att jag och min (ex) pojkvÀn jobbade bÄda pÄ kampingen sÄ fick vi bada gratis i poolen. En eftermiddag ville pojkvÀnnen Äka och bada dÀr med sina kompisar. Jag ville inte riktigt det. Jag ville hellre stanna hemma. Men jag kÀnde mej tvungen att följa med ÀndÄ.

Vi kom till badet och hans kompisar var redan dÀr. Alla hade kul förutom jag. Jag kÀnde mej obekvÀm och hille bara hem. Efter att vi hade badat och spelat lite boll gick jag och pojkvÀnnen för att byta om i badrummet tillsammans. NÀr jag hade klÀtt av mej mina blöta badklÀder frÄgade pojkvÀnnen om vi skulle ha sex. Jag sa Nej att jag inte ville. Han frÄgade igen och jag sa nej. Efter sista nej tog han tag i min nacke och teyckte ner det mot toalettstolen och stoppade in hans penis i mej. Jag var jÀtte obekvÀm och ledsen. NÀr han var klart med sitt klÀdde jag snabbt pÄ mej och sprang ut grÄtandes. Jag torkade bort mina tÄrar och gick fram och satte mej i grÀset med hans kompisar och lÄtsades som att inget hade hÀnt.

Jag har inga ord för detta som har hÀnt förutom att det gjorde mej fruktansvÀrd ledsen. Var detta vÄldtÀkt? Eller vad var detta? Jag vet inte!Disclamer!!!!
PojkvÀn som nÀms hÀr Àr inte min nuvarande sambo!


Har du rÄkat ut för samma? Ring polisen! VÀnta inte som jag gjorde!

Likes

Comments

Idag har jag varit pÄ möte emd min handlÀggare och en psykolog. Det var lite konstigt men ÀndÄ kÀndes det bra. Jag blev lite tÄrögd men jag försökte hÄlla allt inne. Att ÄterberÀtta allt som hÀnt mej igen face to face Àr inte lika lÀtt som att blogga om det.

#fortsÀttkÀmpa

Likes

Comments

Hej alla blogglĂ€sare â˜ș Jag hoppas du har haft en bra start pĂ„ veckan.
Sjölv har jag det sĂ„dĂ€r. De senaste veckor och dagar har jag mĂ„tt sĂ„dĂ€r. Jag tror jag behöver höja dosen pĂ„ min medicinering. Jag kĂ€nner att jag börjar mĂ„ som jag gjorde innan jag började med medicinen. Jag kommer att kontakta min lĂ€kare och prata med honom. Jag har mĂ„tt sĂ„ bra efter att medicinen börjat vĂ€rka och det skulle inte vara bra för mej om allt skulle gĂ„ nerför igen. 😞 Jag har tappat motivation och lust för att göra nĂ„got alls. Jag Ă€r trött hela tiden. Jag har ingen mat lust lĂ€ngre och heller orkar jag inte trĂ€na mer. #fortsĂ€ttkĂ€mpa

Jag har mĂ€rkt att lĂ€sarna gillar mina Storytime sĂ„ jag kommer att sjĂ€lvklart att fortsĂ€tta med det 😁 Det kĂ€nns bra att kunna hjĂ€lpa andra.

Likes

Comments

Min existens finns inte. Min existens finns bara nÀr det gÀller sex. I mitt 5 Är lÄnga förhÄllande existerade jag bara nÀr han ville ha sex. I början var detta okey för min del. En morgon vaknade jag av hÀnder som rörde vid mej dÀr nere. En gÄng var okey men nÀr det skedde gÄng pÄ gÄng dÄ kÀnde jag mej vÀldig Àcklad och utnyttjad. I hans ögon var jag bara ett sexobjekt och hans hemmafru. Jag gjorde allt för honom dÄ jag var arbetslös. Missade jag att stÀda eller att laga middag sÄ blev han alltid förbannad pÄ mej. Jag blev behandlad som ett objekt. För varje gÄng blev det vÀrre och vÀrre. Jag syntes mindre och mindre i hans ögon. Mer och mer visade han intresse för andra tjejer. Jag blev vÀldig sÄrad men jag hade accepterat att detta var mitt liv nu. Jag konfronterade honom en gÄng om hans intresse för andra tjejer, men mina ord hade ingen betydelse för att hans bÀsta kompis tyckte att det var inget fel att han visade intresse för andra tjejer. Jag kunde inte komma ifrÄn detta förhÄllande. Jag var bunden, Àven efter mÄnga försök till att lÀmna honom.

Likes

Comments