Nu är min försäljning uppe på tradera. Jag har tillverkat många smycken i helgen. Jag tycker att det är så avslappnande och det hjälper mej på andra tankar. Och jag har också kommit igång med att rita mycket på min ipad pro. Jag har även börjat med digital planning. Det är så skönt att slippa ha många böcker med i väskan. Istället så har jag allt i min ipad pro ☺️ Jag ska försöka komma igång med att rita design på egna smycken. Det ska bli roligt att försöka själv tillverka det jag designat.

Likes

Comments

Häromdagen fick jag ett samtal från jobbet. Jag blev erbjuden en tjänst på 75%. Självklart tackade jag Ja ☺️
Idag har vi gått på en vandringsrunda, jag , sambon & Mr Pool. Jag älskar våra fotorundor tillsammans. Även om det bara finns skog runt omkring oss så finns det alltid nya saker att fota. Rundan tog ca 2h. Efter vandringen åkte vi en sväng till staden. Det blev lite naturgodis och monster. Nu är jag jättetrött och tänker vila en stund så att jag orkar med kvällen. Jag har järnbrist men glömmer att ta medicinen hela tiden.

Likes

Comments

Jag har snart i en vecka varit sjuk. Feber från och till, förkylning, illamående och ont i magen. ( Inte gravid) Jag vet inte vad detta ska betyda då jag väkdig sällan blir sjuk. Och blir jag sjuk så är jag aldrig sjuk mer än tre dagar. Jag har spenderat den mesta tiden i viloläge (i sängen/ soffan) om jag har orkat så har jag ritat på iPaden.

Bild ovan TBT Öland med hundarna

Likes

Comments

Jag har designat några bakgrundsbilder som jag är nöjd med. Nedan kan du ladda ner de helt Gratis

https://www.dropbox.com/sh/u4irzc6gufp50qm/AADpFcAmgTB_QlL-pi5HX2HGa?dl=0

Likes

Comments

Efter lång väntan har jag äntligen köpt mej en Ipad och en Adonit jot dash 2 stylus, för att jag ska kunna göra konst vart och när jag vill. Jag har velat fram och tillbaka ett tag om vilken stylus jag ska köpa. Men det blev en Adonit Jot dash 2, jag ville köpa en annan med denna var det enda som fanns i staden. Jag är jättenöjd med iPaden och lite mindre nöjd med stylusen för att laddafen som medföljde är sönder. Och jag måste vänta några dagar så jag kan byta in och få en ny laddare.


(Fotograf Min älskade sambo)

iPad 9,7 2017; MediaMarkt
Adonit Jot Dash 2- Kjell&Company

Likes

Comments

Jag har på senaste tiden haft väldigt svårt att förklara hur jag mår... Hur jag egentligen mår innerst inne. Nu när jag jobbar på två ställen och jobbar ganska mycket. Jag själv tycker att det är alldeles för mycket jobb för mej. Min mentala hälsa klarar inte riktigt av det och jag orkar inte alltid att kämpa emot. Hur förklarar jag hur jag mår för någon som inte förstår?

Jag koncetrationssvårigheter när jag kör bil hem efter jobbet. Min hjärna hänger inte riktigt med. Ibland får jag blackout och har ingen aning om vad jag håller på med. Vilket utsätter en fara för mej och andra i trafiken. Igår jobbade jag från kl 8.30 - 22.00 vilket gjorde mej helt borta. Jag har börjat sova dåligt igen på nätterna. Psykoser har återvänt. Varje dag kämpar jag emot min mentala hälsa.

Likes

Comments

Helgens uppgift: Barnvakt (mina syskon)

Igår gick vi på en skogsvandring. I ryggsäcken tog vi med fika som bestod utav saft, godis, bullar och vindruvor. Det fanns inte många Pokémon i skogen men vi hade roligt ändå. På fikapaus kunde vi släppa hundarna fria så de fick springa och ha kul. Mina syskon fick låna min kamera och fota själva, vilket de tyckte det var jätteroligt.

Efter skogsrundan åkte vi till svärmor. Vi fick låna en gammal VW Jetta som sambon kan ha till jobbet. Efter ett kort besök åkte vi vidare till staden för att äta på Burger King. Sen eftermiddag fick barnen tillverka egna nyckelringar av lera. På kvällen har vi badat och spelat smash bros.

Idag väntas nya utmaningar och äventyr

Likes

Comments

Nu var det ju ett tag sedan jag uppdaterade. Men det har hänt mycket sen sist. Jag har fått två jobb på olika ställen. Jobb 1 jobbar jag inom hemtjänsten. Jobb 2 jobbar jag på förskola. Jag har haft ganska fullt upp på hemtjänsten med bredvidgång och jobb. Jag jobba ikväll på hemtjänsten. Idag har jag köpt ett nytt objektiv på netonnet. Så fort jag vaknade idag åkte jag till öppningen kl 10. Jag har länge velat ha ett nytt objektiv så nu tog jag chansen då jag sålde min gamla mobil igår. Jag har testat att fota lite grann men kommer att testa även mer imorgon.

Just nu går det bra för mej då jag är så glad att jag fått två jobb och kommer att få jobba ganska mycket. Min psykiska hälsa är inte på topp men heller inte på botten. Jag har börjat att få psykoser igen men inte så kraftiga. I övrigt så mår jag bra.
Igår var jag och sambon + hundarna på ett litet äventyr på vandringsrundan. Jag vart sugen på att fota så vi tog en liten runda.

Likes

Comments