Steg upp direkt när klockan ringde idag. Tvättade mej och fräshade upp mej lite med smink. Hundarna låg kvar i sängen under täcket. En stund senare kommer Tyke och sätter sej på badrumsgolvet och tittar på mej med trötta ögon och gäspar.

När jag hade sminkat mej klart låg fortfarande Oskar kvar i sängen så jag fick gå växka honom. Jag ropade på hans namn och en svart nos tittade ut under täcket.
Jag sa att det är dags för mat då hoppade Oskar till och hoppade ber från sängen.
Efter matentog vi en liten kiss och bajs promenad.

Sen gick jag till bussen som avgår kl 7.
Lektionen börjar inte förens kl 13. Det blev att jag bara satt och diskuterade frågorna med kompisarna. Klockan 10 gick vi ut på stan. Jag skulle köpa busskort. Nu sitter jag på skolan och ska äta min lunch. Jag glömde min diet pulver idag så jag köpte pirog och panpizza.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God kväll 🙂
Min kväll kommer att bestå av att göra instuderingsfrågor.

Om jag hinner så vill jag spela lite 🙂

Kvällsmat- Potatis bollar med stekt fläskytterfilé och currysås


Igår kväll fick jag ett oväntad meddelande från en av mina bästa kompisar. Han skrev att han älskade mitt senaste blogg där jag skrev om varför jag bloggar. Det gjorde verkligen min kväll 🙂 Jag är glad att kunna hjälpa någon!

Likes

Comments

Som du märkt så är jag inget mode freak 😅 Men tänkte göra annorlunda idag och säga vad jag hade på mej idag till skolan.

Hår- lockigt flätor över natten
Överdel - svart tshirt, svart world pf warcraft alliance sweater, navy blue kappa
Underdel - blåa jeggings, svarta strumpor
Assesoarer - samsung smartwatch gear s2, buddha silver halsband, svart halsduk, everki ryggsäck.

Likes

Comments

Sitte nu på skolan och gör egentligen absolut ingenting. Vi har haft uppcheckning och läraren har startat psykologi kursen. Jag har fått instuderingsfrågor som vi får göra om vi ville. Sen sa läraren hejdå och vi ses imorgon. Vi får egentligen inte gå hem än men vad gör man då?
Jag vill åka hem så det blir väll att jag åker hem och pluggar hemma istället.

Likes

Comments

Varför bloggar jag?

Vill jag ha uppmärksamhet?

Vill jag bli omtyckt?

Vad vill jag med bloggen?

Om du har följt min blogg så vet du att jag mår psykisk dåligt. Hela sommaren har jag mått jättedåligt. Jag mår bättre idag men med min bakgrund så kan det gå upp och ner. Jag bloggar för att jag behöver skriva av mej. Att blogga är som att prata med någon. Det är lite som att skriva en dagbok.

NEJ jag bloggar inte för att få uppmärksamhet.
NEJ jag bloggar inte för att bli omtyckt.

Jag bloggar för mej och för min framtida jag.

Jag mår bra av att få skriva om mitt liv.

Psykisk ohälsa är ett stort problem idag men många vet inte om att man har det.

Jag har mått dåligt i sedan jag var 12 år men har varit omedveten om det. När jag blev äldre började jag undra varför mår jag såhär, ska jag må såhär, är det något fel på mej?

Vid en punkt i livet blev jag tjock. I mina ögon var jag tjock och överviktig. I mina ögon passade inte mina kläder längre.
När jag fick höra från människor som stod nära mej att jag var tjock, trodde jag på de. För att i spegeln framför mej var jag tjock.

Jag pratade med skolsystern om att jag hade ingen matlust längre. Skolsystern mätte mej och vägde mej. Jag var 157 cm och vägde 57 kg. Skolsystern sa att det var normalt att väga så mycket. Men jag var ju bara tjock i mina ögon.

Jag slutade att äta. Mat var inte gott längre. Jag åt kanske en frukt om dagen. Men ändå så var jag tjock.

Jag började att träna boxning. Och jag hade då vid den tiden hittat min hobby, att träna. Jag tränade boxning 1 gång i veckan och tränade själv hemma varje dag i 2h. Då förstod jag inte hur jag skulle träna eller hur jag ska gå ner i vikt. Jag ville då bara se ut som modellen på framsidan av tonårstidningen. Hon hade perfekt hy och en smal midja.

När jag började gymnasiet träffade jag en kille som då jag tyckte var helt perfekt för mej. Men jag var omedveten om att i 5 år mådde jag psykisk dåligt. Jag var aldrig nöjd med hur jag såg ut så länge jag var med honom. I hans ögon kände jag mej aldrig fin, eller tillräcklig. Jag blev behandlad som om jag inte betydde någonting. Om jag var ledsen så fanns han inte där för mej. TILLSLUT tog förhållande slut! EFTER 5 år var jag äntligen fri.

Jag kunde nu göra saker jag ville utan att känna mej rvingad till. Och jag kunde äntligen börja hitta mej själv, jag kunde se mej i spegeln och verkligen se att JAG ÄR VACKER. Jag lärde mej att älska mej själv!

Idag är jag lycklig och vacker på mitt egna sätt. Jag tycker inte att jag är tjock längre. Jag är som jag är. Så som andra ser på mej är inte så som jag ser på mej. Om andra tycker att jag är tjock eller ful så är det de som har problem och behöver hjälp! Det är inte mej det är fel på. Det är inget fel på att gå upp 2kg, man är lika vacker för det. 

Sluta dömma människor!

Sluta att jämföra dej själv med andra! 

DU är dej och du är unik! 

Du är en limited person som ingen annan! 

Vet du vad? Jag är vacker... för att jag är det 🙂 Likes

Comments

Jag har spenderat en stund nu till att klippa sönder våra gamla fleece filtar till remsor. sen har jag satt ihop alla remsor till en enda lång. Jag virkade alllt med handen till en hundkorg/hundbädd. Hundbödden passar både Tyke och Oskar. Just nu ligger Tyke i den. Den är Tyke godkänd ! 🐶

Det behövdes 2 filtar.
Remsa ca 5cm.

Likes

Comments

God dag mina vänner 🙂 Idag vaknade jag alldeles för sent igen 😅 Andreas släppte in hundarna när han hörde att jag hade vaknat. Sen låg jag och gosade med Tyke lite. Tyke somnade i mina armar. Tilö frukost gjorde jag en hallon smoothie och frukost kex.
Imorgon börjar skolan och under dagen kommer jag att göra mej iordning för det. Jag ska planera en väska jag ska ha som skolväska och packa ner lite pennor mm.

Likes

Comments

Jag tänkte att du ska få lära känna mej mer. Jag är inte bara en tjej som tycker om hundar och att fota. Jag är också en stor nörd! Jag älskar filmer och serier. Jag är en nörd för dinosarier och fantasier. Och jag är en nörd för teknik! Jag gillar att samla på nörd saker som Pop figurer. En film som jag ej visat är alla Marvel hjältar filmerna, som jag verkligen tycker om mycket. Men favorit film trigoly är självklart Jurassic Park! :) Jag önskar att jag hade varit vuxen på den tiden då Jurassic park visades på bio^^ Jag hade suttit där med stora ögon och stirrat som ett barn på julafton. JAG älskar också Star Wars, Jag har dock ej sätt alla gamla än. Men jag älskar den senaste. Den såg jag på bio och jag var fasst vid den! Stora ögon, och släppte aldrig blicken från filmduken!


Likes

Comments

Här är en video på min dag med hundarna från i fredags! :) Det hände mycket igår så att jag inte riktigt hann lägga upp videon. Hundarna och jag har busat och vi har gått på pomenader med Tyke och Oskar. I början av videon smyger jag mej på Tyke som sitter i buren och leker med en toarulle. Jag hörde något som skramlade från köket och visste inte vad det var så jag smög mej fram och där satt Tyke med en toarulle som han har själv tagit från badrummet :) 

Ha en fortsatt trevlig Lördag :)

Likes

Comments

Vi har haft besök och är nyss hemkomna från godis shopping på hemmakväll. Här får du se mina favorit godis! Blev så glad när jag såg att de hade kinder bueno och kinder mini 🙂 Nu ska vi ta ett bad och titta på en serie.

Likes

Comments

Instagram @pixelzgame