Elin Göth

Gott nytt år allihop! Ett underbart nyårsfirande med fantastiska människor som jag lärt känna genom året. Började kvällen med familjen.

Fortsätter kvällen och firade in tolvslaget med resten av gänget.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

PM Girls

2017 närmar sig sitt slut. Haft ett bra möte med massor av inspiration och idéer som kommer startas upp till nya året.

Likes

Comments

Elin Göth

Haft en fantastisk lugn och skön helg med julfirande och 2års firande för min son Josef tillsammans med familj och släkt. Hoppas att ni alla har haft en härlig jul!

Likes

Comments

PM Girls

Hej!!
Ramona heter jag och just nu är jag i Madrid och firar jul med min syster. Under 2017 i mars startade min PM resa som Jenny öppnade upp för mig och visade vägen och det förändrade allt. Förut under många år var jag i en väldigt jobbig situation som kändes som ett fängelse med rädsla i mitt liv. Idag kan jag stolt säga att jag älskar mitt liv och kommer alltid vara tacksam till tjejerna som hjälpte mig ur det gamla livet. Jag älskar PM, så himla bra.


Likes

Comments

Är så fantastiskt stolt över mig själv och vad jag har lyckats uppnå. Utmanat mig själv vid tuffa situationer men hela tiden lyssna in på min känsla och fortsatt.

Att hitta och lära känna starka kvinnor omkring mig som har drömmar och mål är så inspirerande. Och tänk att vi bara har varit ett team sedan maj månad och detta är bara början.

Likes

Comments

Elin Göth

Oavsett vilka motgångar jag har fått och kommer stöta på i framtiden genom denna resa så vet jag att jag ska lyckas och kommer att lyckas med mina mål. Motgångar är livets resa och det hör till. Den absolut viktigaste lärdomen jag fått med mig är tron på mig själv. Jag har alltid lagt väldigt mycket vikt över hur människor runt omkring ser och pratar om mig. Har alltid tagit onödig energi för att jag tillåtit mig att bli påverkad av negativa åsikter som inte leder någonstans. Vet att det är lättare sagt än gjort men att stänga av det negativa och istället visualisera mina mål och känslan när jag lyckats är underbart.

För mig handlar det om att stanna upp och lyssna in på min känsla och sen kommer jag hitta en väg fram till mitt drömliv. Vägen kommer vara krokig men jag kommer framåt. Och det kommer vara värt det, varenda motgång. Tålamod.Likes

Comments

Elin Göth

15e maj 2016 för mig och det var då jag slukades in i en värld där min vision tog över helt. Efter tre timmar på ett Business Academy var jag fast besluten att göra en resa som skulle innebära en totalförändring i mitt liv. Även om den kvällen var för 1,5 år sedan minns jag känslan så himla väl. Sitter på stolen och slukas av en kvinna som berättar sin successstory och det enda jag tänkte där och då var: kan hon göra detta, kan jag göra detta! Jag visste inte hur jag skulle gå tillväga men jag visste varför!

Jag hade drygt ett halvår kvar att njuta av livet med min son innan jag skulle tillbaka till jobbet. Till verkligheten jag pausat från och inte ville tillbaka till. Tanken att bli klar med min förskollärarutbildning gav mig inte den minsta glädje. Att vara i ett yrke som inte kunde uppfylla mina drömmar i livet kändes hopplöst, tidsslukande och energikrävande. Men det visste jag om, när jag började högskolan men tillät mig inte att drömma då. Det var viktigare att ha en säkerhet i framtiden i ett yrke som det alltid fanns gott om jobb i.

Men när jag satt i Ängelholm den kvällen och tillät mig känna efter vad JAG ville i livet blev allt så klart. Jag var inte ensam om att känna så. Alla människor i den salen omkring mig var också där i livet och de ville mer. Jag såg inga hinder utan bara möjligheter.

Jag är evigt tacksam åt de människor som påverkat mig som resulterat att jag valde att gå dit den kvällen. Där och då startade något storslaget i mitt liv.

Likes

Comments

Följ med på vår otroliga resa.

Detta är en blogg som kommer att drivas av Elin och Jenny. Här kommer vi att dela med oss av allt möjligt - medgångar så som motgångar.

Vi vill dela med oss av vår resa som vi har gjort, våra insikter inom personlig utveckling och våra visioner och drömmar.

Vår livsanda är kärlek, glädje, positivitet - och att leda oss själva till att leda andra - att våga drömma och bli våra bästa jag.

Massor med kärlek, Jenny och Elin.

Likes

Comments

Instagram@pmgirls4life