Ligger sömnlös och orolig tänker för mycket. Jag vet inte hur jag ska lyckas hitta balans. Just nu är jag så trött och kommer knappt ur soffan pga utmattning möjligtvis förkylning/blodpropp 😤 tankarna snurrar över allt så här får ni några av mina.

Det slår mig hur livet alltid kämpar emot oss människor och hur vi alla har demoner som vägrar att lämna oss. Varför? Får vi nog aldrig veta, det enda vi ska göra är att leva.
Lättare sagt än gjort girighet,avund och andra vidriga saker styr så många och kan aldrig se bortom någon annans yttre. Alla ska bara ha och känner lycka i andras misslyckanden. Jag fattar inte hur trångsynt och vidriga människor kan vara och ser aldrig längre än vad näsan räcker, dömmer vid första ögon kastet.

Varför kan inte alla bara VA och glädjas .... hjälpas åt ibland utan vinning!

Vi lever istället med mottot varje man för sig själv.

Jag syftar inte på nån slags kumbaya vid läger elden eller att alla ska dela lika.. ha lite jävla medmänsklighet och tänk lite längre detta skapar vi själva.

Älta älta älta älta älta fan va man ska ÄLTA ALLT! Vrida och suga ur detaljer hur faan orkar vi!

Jag säger bara döm aldrig en människa innan du gett den en chans.
(finns ju gränser förstås, våldtäksmän,mördare,djurplågare m.m)

Men oxå rättvisa! Let the punisment fit the crime både svagt som hårt!

Tänk om alla bara tittade två gånger innan dom fördömer nån! Och slutar gotta sig i andras misslyckanden!

Vi lever i en så sjuk värld idag och jag kan knappt titta på Bolibompa nytt! True storie!

Now i am going to the land of dreams och twinkle with My farie wond and dance on the moon 🤓💩

God night fr.o.m. A crayzi PMDS Woman 👠

TRUE ☝️

Likes

Comments

Pga självmords försöket har jag fått kontakt med mobila teamet och va där på besök idag det va ganska hårt men väl behövt dock...

mycket handlade om att jag måste lära mig balans 😓 jag är en såndär som antingen kör i 250 kmh eller -0 kmh oftast 250 tyvärr så jag märker inte själv när väggen är där..

Vet inte hur jag ska lyckas varva ner och göra minde måsten och mer av vad jag tycker är kul, asså jag vet inte ens vad jag gillar längre 😤 jag har vart i en ond spiral så sjuuuuk länge😤

Och hur städar man bara ett rum , men samma är ju när jag ligger på -0 då ligger jag bara och gör absolut inget!

BALANS lättare sagt än gjort 😱 när man alltid kört allt eller inget i så många år, förmodligen hamnar jag väl på -0 pga 250 farten 😤 åh detta kommer ta tid och jag vill ju helst bara trycka på en knapp!

Hoppas hoppas hoppas att behandlingen mot PMDS en hjälper mig att hitta en balans nu 🏃🏼‍♀️🚶🏼‍♀️💃🏼💋

Likes

Comments

Info PMDS/PMDD

Fy fan haft huvudvärk,illamående ont m.m så jag bestämde mig för att googla och hitta detta 😓förklarar ju endel iaf hoppas det går över snart.

Annars börjar jag bli bättre och hoppas kroppen låter mig fortsätta i positiv anda framåt nu. Jag antar att jag blir piggare snart 😓

Jag blir så rädd och ledsen när jag tänker på att jag kanske inte hade vart här nu om inte person 1 hade rusar in genom dörren pga en känning 😭 blir mörkrädd och får ont fysiskt i kroppen när jag blickar bakåt. Det kommer ta tid att smälta och jag hoppas verkligen att jag slipper dippa igen 😰🤕😵

Likes

Comments

Info PMDS/PMDD

Jag är fortfarande hemma och har det bra det enda är att jag är sååååå trött!!! Minsta ansträngning och jag blir sovandes, betyder väl att jag ska ta det lugnt till en början antar jag.

Men det är svårt att stänga av men mina små busungar 😂

Ska bli väldigt intressant om jag kommer att dippa nu när det är dax för ägglossning nästa gång 🙈 jag håller alla tummar och tår nu 👍🏻

Likes

Comments

Info PMDS/PMDD, Sjukhus tiden.

Har varit hemma i några dagar nu och jag känner mig otroligt trött men efter allt som kroppen har kämpat med nu under lång tid så är väl det förståeligt att det kommer ta en tid att landa. PMDS skiten hoppas jag verkligen att jag får kontroll över nu med rätt medicinering och låta mig själv ta tid att läka. Trodde aldrig att jag skulle hamna där jag hamnade, för jag vill leva mitt liv men PMDSen vred om hela hjärnan tills jag hjälplöst försökte försvinna för att rädda mina nära från mig. Helt sjuk! Blir yr när jag tänker på det 😣

Hemma har jag så mycket kärlek att jag nästan druknar och hoppas att dom känner min kärlek tillbax 😍

Likes

Comments

Maskrosbarn, Sjukhus tiden.

tillbaks i medvetandet slås jag idag av allt som hänt och hur länge jag har krigat mot mig själv. Inte bara med PMDS utan oxå barndomsår som sitter djupt.

Jag är ändå ganska imponerad av att jag har kommit så här långt jag hade kunnat ge upp många år innan jag fick barn egentligen, drats in i drogernas värld eller bara stuckigt under svåra stunder. Men som Magdalena Graaf skriver i sin bok att det är lönlöst att rymma ifrån rädslan, och tack vare min mamma har oxå jag vågat stå upp för mig själv och kämpar en dag i taget.

MAN GER INTE UPP!

Det har funnits många räddande änglar längs vägen som gett mig trygghet och visat hur man kan ha det. Ända sen liten bontös har jag hittat vänner som vars föräldrar förmodligen förstått vad som pågår innanför dörrarna. Dom har välkomnat mig och jag har nästan alltid övernattat helger hos mina vänner ända från förskoleålder till tonåring jag vet att ni vet vilka ni är och jag vet att ni vet innebörden av den kärlek ni alla visat mig ❤

Jag har oxå tack vare en högstadie lärare och en gymnasie lärare klarat att ta studenten 🎓 utan dom hade jag aldrig orkat. Jag förstår idag inte HUR jag orkade. Jag va i perioder så kraftigt nerbruten av den psykiska misshandeln att jag inte kom upp ur sängen.

Vi har alla i min familj haft det svårt men jag vet att tack vare morsan och hjälpande händer har alla en innre glöd som ALDRIG slocknar! Vi har nog alla helt olika historier dessutom fast än vi växt upp under samma tak.

#aldrigensam

Likes

Comments

Info PMDS/PMDD, Sjukhus tiden.

har fikat med mina nära och kära 😍 känslan när folk säger att man ser ut som sig själv igen är rätt skrämmande, att man pga HORMONER tappar hela sitt egna jag i 14 dagar är ju helt sjukt, PMDS ör inget skämt sök hjälp och kräv den om du tror att du har det!

tillslut orkar man inte längre och då blir det farligt. #aldrigensam, man får så bra hjälp om man KRÄVER den och visar att man VILL ha den! STÅ PÅ ER! det är verkligen livshotande tillslut, hjärnan vrids sönder och kroppen ger upp. NI MÅSTE STÅ PÅ ER!

Annars mår jag fiint nu lugn,stabil och känner den där livsglädjen strålar i hela kroppen JAG ÄLSKAR MENS! 🙌 och förhoppningsvis blir det inga med krascher nu när jag börjat med p.piller och premalex (ssssjukt dyra btw!)

KÄMPA PÅ! vad ni än kämpar med ❤

Likes

Comments

Info PMDS/PMDD, Sjukhus tiden.

äntligen mensen är här det förklarar ju ett och annat 😂 så jävla sjukt å tvärvända hela tiden!

Mensen kom igår eftermiddag och när man tänker efter så började positivitet fylla mig redan vi blogginlägget DANS börjar längta å se fram emot saker. Igår va en svår dag blev yr och dåsig så fort någon prata med mig och jag är så sjukt trött 😪 duscha första gången på typ 3 dagar igår jag duschar vanligtvis varje dag annars. (stackars personal 🙅💩😆)

Detta ör ju det konstiga med PMDS så fort mensen kommit så tömmer sig skallen på negativitet dirr men kroppen hänger inte med denna gången förmodligen pga allt som har hänt och min dåliga cirkel som jag kört runt i i alla år. Så jag är nu helt tömd på enegi men känner mig inte deppig alls längre och ser positivt på framtiden och hoppas så innihelvete på p-pillret YAZ nu!!

Jag önskar jag får stabilitet nu annars får dom operera ut äggstockarna!!

Jag ska stanna nån natt och vila ut mig lite på sjukhuset för att sen åka hem på riktigt och stannna hemma 🏠 ❤ inte köra impuls nu 😉

tack för allt stöd av ALLA ni ör dom riktiga hjältarna 💎

Likes

Comments

HEJ DETTA ÄR JAG

När jag gick i 8 an upptäckte jag dans jag började på en salsa kurs på ungdomsgården av en annan jämnårig och OMG varför hade ingen visat mig dans innan nu hade jag nått att brinna för..

när jag dansade försvann allt varrenda jävla spänning eller oro, allt bara försvann och jag levde jag kunde vara någon annan för en kort stund eller fick jag lov att vara mig själv? Eufori!

Jag har ju alltid haft problem i skolan så nu visste jag att jag kunde dansa på gymnasiet men jag måste klara matten fort. Det fanns en eldsjäl som trodde på mig hon satt med mig efter skolan och jag fick beskedet att fixar du matten är du välkommen att börja! Jag har aldrig försökt så innihelvete nån gång innan detta folk ville ha MIG jag skulle kunna få göra det jag brann för och upptäckt 💃 jag hade upptäckt frihet och jag kom in på estetiska programmet i skara 💎


näst längst ut till vänster blonda lilla jag men syns inte i bild i början. Slutproduktion i 3an bluestar jag brann dör detta.

Likes

Comments

Sjukhus tiden., HEJ DETTA ÄR JAG

Three doors down - inside of me

Jag har alltid lyssnat på massa musik min allra första skiva va greenday och jag va så stolt över den 🎧 annars lånde jag på biblan det va mycket no doubt ett tag sen kom the sounds och in vandrade även three doors down det är nog dom 4 banden som präglat mig mest och alltid finns där i olika perioder. Jag och min sambo åkte på massor konserter och spelningar kan nog inte ens komma ihåg alla band men alltid rock,punk,metal, a ni fattar ingen Brittta sjut lover direkt 😉

men en minns jag som den vore igår BANDIT ROCK AWARD 2012 och three doors down spelade rakt framför näsan på mig, det finns inget bättre än små spelningar dom blir så jävla personliga.

Jag måste börja gå på spelningar igen, man känner livet rusa i hela kroppen och pulsen kan ingen stoppa man följer med i flowet och bara låter sig försvinna ur tid och rum. Du är där och inga bekymmer i världen kan ta det ifrån dig. Det finns inget bättre än att känna med bandet och suga in hela deras närvaro,sorg,glädje eller kraft.

Likes

Comments