Header

-för att alltid vara utvilad,
pigg & taggad
-lite brun i alla fall, liksom lakanvit klär mig inte🙈
(Dvs. skulle inte banga mer solsemester🙌🏻 löser båda!)

-mer tid att träffa mina sköna bönor
-talang för att prioritera
-någon aning om vad jag 💯 vill med mitt liv
-snygga gummistövlar för att överleva hösten
-foam rollers hemma
-en bok skriven av mig
-ständigt snygga naglar & bra hårdagar
-immunitet mot sjukdomar för både mig och mina gosisar
-en inplanerad resa (minst!!)

Varför inte skriva en liten höstönskelista liksom?💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hösten kanske inte är något att fira direkt men. Det känns rätt så mysigt ändå. Tagga sköna mysiga tröjor, att kunna ha mysdag deluxe utan att få dåligt samvete/bli stressad av att va inne, sätta ihop höst-outfits och kunna träna på Friskis utan att löka sönder av värmeslag innan passet ens börjat... Nu ska Pluttis bara bli frisk också så är det all in atumn-love🙆🍃🍂🍁😍

Likes

Comments

Har nu vinkat hejdå till paradisön Skiathos som bjussade på en helhärlig vecka! Småsegt att det avslutades med en strulig flygresa, inte SAS mest timade flygning precis... Men så värt att mötas av en taxichaffisutklädd vän till babe med skylten "Krister & Jonna" hahah!

Känner att jag laddat upp nu genom att ha levt livet lite deluxe i några dagar, badat, solat, turistat, druckit drinkar & ätit sjukt god mat. Värt att vi la typ mer pengar på resturang än på hotellet haha, food lovers! Allt handlar om prioriteringar! Finns dock inte så mycket bättre än att först steka runt på en strand i saltvattenstrassligt hår och bikini för att sedan duscha bort sanden fixa sig och dra in till stan för middag och drinkar/vin. Det är bara så mycket semester som det blir❤️

Stränderna vi hängde på var alltifrån vår egen Kanapitsa Beach (inget speciellt till skillnad från resten men 1 min från hotellet så passade på) till Banana Beach, Agida Eleni & Koukonaries - kan tipsa om alla! Också på den sagolikt vackra stranden Lalaria med stenstrand som bara nås med båt! Paradisön Tsougria är också alldeles för fin att missa om du reser dit! Stannade till vid flera ställen men det är de som fastande mest i minnet...🌞👙

Skulle inte tacka nej till att ha en ny resa inplanerad snart... Så mysigt att ha något att se fram emot! Får se vad som händer, är i alla fall taggad och laddad för nya tag nu! Tur det för nu är det snart back to work och till att ta saker lite seriöst igen som gäller. Ska försöka prioritera lite annorlunda ändå, bättre än innan hoppas jag! Känna efter och ge hundraprocent🙆

Loggar ut och tackar för mig, rätt så nöjd med att vara hemma i Svedala ändå. Laddad med vitaminer och taggad på livet.

Take care!

Likes

Comments

Morgonutsikten är mer än ok som ni ser på första kortet, hotellet mer än ok och ön d r ö m - ö n! Så himla fint. Och sen att va på resa med min älskling gör det inte mindre drömmen.

Igår var en heldag på Banana Beach som typical turister med flipp flopp & luftmadrasser. Sen har vi hängt i Skiathos stad om kvällarna, åkt båtbuss och njutit av livet. Var serri alldeles för länge sen jag slappnade av såhär mycket och var såhär lycklig. Idag är vi uppe tidigt för att dra på mini-båtluff runt några olika öar/stränder, taggar!

Take care! 💋

Likes

Comments

​Hur kan livet ena sekunden vara alldeles för bra och i nästa sekund kännas helt åt helvete och meningslöst?

Det är helt sjukt hur en person kan påverka en så mycket, hur en person kan få en att känna som att man flyger på rosa moln av lycka och för att sedan försvinna och få en att känna sig på botten av alla sju världshaven. 

Man tror att man vet hur den andra känner men plötsligt kan allt ändras på några sekunder. De rosa molnen blir till mörka åskmoln och det känns som hela livet kan gå och ta sig. Jag HATAR hur en person kan ha denna effekten på en.  För pågrund av denna anledning har mitt humör varit åt helvete hela veckan. Ibland känns det som att jag har hela livet framför mig, vad gör det att personen gjorde som den gjorde, men i andra sekunden känns det som stigen jag står på nått fram till sitt slut och framför mig öppnar sig ett stort bottenslöst stup. Känslor är så konstiga, man vet aldrig vart man har dem eller när de slutar att finnas där för någon. Dem kan också ta sig, ibland HATAR jag känslor. Även om jag vet att det är dem som får en att känna, att i vissa stunder känna att livet faktiskt är värt att leva. För det är dessa stunder som man faktiskt svävar på rosa moln som man lever för, and i guess om de inte vorre för dem gråare stunderna så skulle vi kanske inte uppskatta de bästa stunderna på samma sätt. 

Och det är när man kommit till den punkt när man omringas av grå moln man inser vilka som verkligen finns där för en, det är då man inser vilka som får en att hitta tillbaka till rätt stig igen, en stig som leder en framåt. Framåt mot nya möjligheter och nya upplevelser och minnen. 

Likes

Comments

Kände precis såhär imorse - waking up for vacay, ååh!😍

Firade in semestern med favvobrudarna igår på Josefinas. Mojito, pizza & girlitime fick livet att kännas lite on fleek för första gången på ett tag. Nu taggar jag ledighet fullt ut och glassar runt i bikini och försöker packa aka solar på gräsmattan. Ska ta resväskan under armen och dra mig mot my Love senare ikväll när packningen är avklarad, innan vi finally rullar mot Arlanda! Hatar att packa men älskar att resa💁

Min gosepluttis har haft en händelserik vecka både upp och ner och sliter vidare på serveringen idag i yogapants haha, henne hör ni kanske något ifrån senare☺️

Växlar mellan att vilja flytta typ till California och tycka att Sthlm bara är för galet fint. Svårt att tycka annat ex. en kväll som gårdagen!

Puuuss

Likes

Comments

Vill så mycket och mina planer gör inte plats för att bli sjuk, nobody got time for that!

Har fightats med en liten förkylning fram och tillbaka, no biggi och fokuserat hundra på att knarka strepsils och te för att kunna springa Midnattsloppet på lördag! Kände mig typ repad och taggade att hinna med ett gympass sen jobb, lopp och dra på efterlängtad solsemester. Helt plötsligt slår jordens huvudvärk till när jag står på jobbet och jag är fortfarande osäker på hur jag lyckades ta mig hem. Så jävla obehagligt att sitta på tuben med ett huvud som känns som att det ska sprängas... Migrän?

Självklart hade jag planer för samma kväll och tog en mini-nap innan jag fick skjuts till hästen. Är nu typ back on track men lite småsvag. Får nog spola loppet och fullt tagga att kunna spola hostan innan resan. Hatar att ställa in saker jag sett fram emot men men, måste lära mig att prioritera det viktigaste när allt inte funkar!

Puss! /Pinglan

Likes

Comments

När Sverige äntligen levererar är det bara att njuta och carpa på 🙌🏻🙌🏻

För bra dagar är det helt galet jävla fint här!​ Dagar när det inte går att göra annat än älska livet och som får mig att vilja göra planer, dra ihop kräftis osv.

Likes

Comments

Kikar tillbaka på instagram från förra sommaren och för ett ögonblick vill jag bara tillbaka. Tillbaka till åh-jag-är-äntligen-fri & inget-mer-plugg-tvång-glädjen! För livet såg fan så mycket härligare ut då på bilder! Men sedan kommer jag på hur nöjd jag är med det jag faktiskt gjort sedan då (var ju inte ens länge sen). Och att backa tillbaka är ju egentligen det sista jag vill.

Likes

Comments