Haul , Hund, Jenny

Hello. It's me 😇
vad har hänt under veckan som va? köpt ny handväska, nya skor, två nya bikins sets, besökt min mormors grav. varit hos Jannice myst med min valp och badat i havet fredag, lördag och söndag

nya skor, köpa på kullens skor i Falkenberg, klackar från duffy, och converse. handväskan är även den köpt på kullens skor.

över delarna är köpta på HM, under delarna på åhlens i Halmstad.

besökte även min mormors grav då hon skulle fyllt 77 i år

hade även mys med min lilla valp xelda i helgen

och det var väll allt som hänt i veckan 😇 chaio ✌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jannice, Jannice, Jannice

Så ni har fått en presentation av Jenny. Så tänkte presentera mig. Jag heter som sagt Jannice men dom flesta kallar mig Jancen eller Gabbie. Lite udda smeknamn men dom har fastnat.

Jag fyller 19 i augusti och bor i Tvååker/Unnaryd. Precis som Jenny pluggar jag på Trainee skillnaden är att jag börjar 3:an och går inriktning hund. Flera av er lär känna igen mig då jag är föridetta sexbloggerska men la ner min blogg när jag börja i Unnaryd.

Favorit färg?
- Gul

Diagnoser?
- Social fobi/Dyslexi/Ångest.

Längd?
- 169cm

Status?
- Förhållande sen över 2 år tillbaka.

Kroppsform?
- TJOCKIS ヽ(*⌒∇⌒*)ノ

Vill ni veta mer? Fråga isf! lovar att inte bitas. Svarar ärligt på allt i mitt nästa inlägg!

Likes

Comments

Jannice, Tjejtråden, Tips

Jag tror många tjejer är som jag...Choklad beroende. Blir lätt svettig och bär smink vilket resulterar i finnar. Mitt hår är torrt och ohälsosamt. Men hittat 3 Produkter som funkar. En ansiktsskrubb, en ansiktsmask och kokosolja.

Ville hitta på något med min lillasyster så bestämde att vi skulle ha tjejdag. Så nu har vi kokosolja i håret, gröna i ansiktet. Ska duscha och sedan blir det måla naglarna!

Rekommenderar verkligen att alla i alla fall en gång i månaden unnar sig en timme eller två till att ta hand om sig själv. Kram 😏

Likes

Comments

Jenny, Jenny, Tips

När jag färgade mitt hår rött gjorde jag första gång sista dagen innan jag slutade 9an. Efter det så har jag hållit hårt under röda i ca 3 års tid. Efter ca 2 och ett halvt år som rödhårig började jag tröttna på det röda.
-det håller sig fint i max 3 veckor utan att det börjar se fult ut. Efter att färgen börjar släppa får man morots rött/oranget hår. vilket jag inte tycker är fint.
så jag började leta efter en frisyr att ändra håret till ville inte ha classic blond eller brunett då jag är blondin från början och har varit brunett. Svart kommer inte i närheten av mig då det är ännu svårare att få bort än rött.

Här är jag i mitt röda på student dagen. på choker halsbandet häger det en deadly hallows replica. HP fan här ✌
På bilden så har jag nyfärgat hår. ca en vecka tillbaka. Närmare bestämd 4juni då jag även hade balen.

Här börjar min förvandling. den 27 juni så börjar jag med C-vitamin metoden, vilket är c-vitamin brus tabbleter och schampo. Denna metod funkar som av färgning, inte blekning av håret. I tre omgångar under en vecka körde jag denna.
När jag körde denna fick jag lära mig den hårda vägen med att inte köra mer blandningen i hårbotten. Det gör ont. Man marker inte någon större skillnad på håret första om gången, men andra och tredje så gör man det. Emellan omgångarna så hade jag i kokosolja för c-vitamin metoden torkar ut håret något fruktansvärt.

det är är efter att jag blekt håret. då var jag blond i ca 12-14 timmar. första gången jag var blond sen jag va 8-9 år gammal.

det jag använde var 3 förpackningar ca mood 105 ultrablond x-tra och jag hade i det i ca 1h till 1,5h

Här är då min förvandling. Dom färgerna jag använde mig av var Live XXL i lila rosa turkosa och blå färg. vi hade i alla färger i en mörkare nyans och en ljusare nyans, så 8 olika färger typ.

Och här är slut resultatet. Är så nöjd med hur det blev. Tack till Jannice som ville hjälpa mig och tack till hennes lilla syster Jennifer som hjälpte till även hon.

Någon som vill fråga något så är är det bara att skriva, bits inte, lovar.

Chaio ✌

Likes

Comments

Jenny

mitt namn var då Jenny är 20 år och har AD/HD, är och vill förbli för ett tag singel och bor i Falkenberg/ Tvååker/ Hylte/ Unnaryd. Jag är 164cm lång och väger lite med än vad jag ska. Har inte koll på det. Jag gick på vesterhavsskolan i Falkenberg mellan 6-9an och sedan drog jag upp till Unnaryd för att börja på traineegymnasiet. Där har jag gått restaurang och livsmedel, först 1 och ett halvt år på konditor linjen men byte till kock då själva maten är mitt stora intresse. Där träffade jag även min blogg parter och min partner in crime Jannice. Jag tog studenten nu i juni, för jag har tagit studenten för jag har tagit studenten fy fan vad jag är bra. Men jag ska tillbaka till skolan i ett halvår till pga olika anledningar jag kan ta i ett senare inlägg. Ska sällskapa Jannice på skolan i ett halvår till. Hon går ut året efter mig så blir ett halvår då hon går i skolan men inte jag. Lite synd

Slänger även upp en bild på mig

ja, jag vet att jag har annorlunda hår mot det röda så är i pb. Men ändrade hårfärg för i inte så länge sedan, typ sådär en veckan sedan. Och ja, det kommer ett inlägg hur jag gick från rött till mix mellan blått, turkost, rosa och lila.

Men vi hörs senare, chaio ✌

Likes

Comments