Pluret Interior tipsar

Ibland önskar jag att hade en helt tom lägenhet som jag bara kunde inreda loss i. Nu är man ju lite bunden till andras åsikter om man säger så. :)
Hittade en så fin poster idag och hade gärna klickat hem den men har liksom ingenstans att ha den...
Citatet passar ganska bra just nu, massor som jag insett att jag klarar galant bara jag bestämmer mig för det..
Den får hamna på: "Nästa gång vi flyttar" - listan.

Finns på JUNIQE och går att få i flera olika storlekar, inte så fasligt dyr heller, det gillar vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hållbart, Pyssel och projekt

Jag har sedan en tid tillbaka velat uppdatera vårt sovrum med en sänggavel men att köpa är jag inte sugen på och att göra en egen har jag inte tålamod till. Så vilken lycka när en kollega rensade hemma och frågade om vi ville ha deras vita gavel, dessutom i samma stil som våra sängbord är.

Blev SÅ bra och till och med Liam sa att det såg ut som på hotell :)

Jag har funderingar på att byta ut hyllorna ovanför mot en stor drömfångare eller tre posters (hemlig dröm om Tove Franks) men samtidigt älskar jag minnesprylarna på. Varje sak har en egen liten historia och det är det som gör sovrummet mer personligt. Får suga på den karamellen ett tag tror jag.

Nu är det dags att bränna av ett träningspass, blivit lite av den varan denna veckan tyvärr. Helgen är fullspäckad med både jobb och idrottande men skönt att ha saker inplanerade ibland också :)

Likes

Comments

Hållbart, Inspiration, Pluret Interior tipsar

Hänger med lite i drevet efter en av MIOS nylanseringar, LILY, som har fått lite kritik för att vara lite för lik KLONG - vasen..

Jag kan till viss del hålla med att det är tråkigt att designers blir "härmade", men samtidigt tycker jag att inredning ska vara för alla.

Jag har verkligen inte råd att köpa en vas för närmare 1000 kr och då är det väl bara fint att det finns andra möjligheter även om det inte är original?


Vad tycker ni?

KLONG

LILY från MIO

Vas designad av Louise Dolph

Likes

Comments

Inspiration

I ett av hörnena i vardagsrummet behövs det någon slags belysning och jag har länge letat efter den rätta typen. Testade först med en mindre EOS -lampa men det funkade inte alls med sladdar och grejer..
Samtidigt har jag velat ha in lite grönt för att det inte ska bli så sterilt. Inte helt lätt alltså men nu har jag hittat den bästa lösningen, lampa och förvaring i ett (tips från YAYAS blogg). Dock är den lite dyr vilket gör att nu letar efter liknande variant som inte gör lika stor åverkan på plånboken. Någon som har ett bra tips?

Likes

Comments

Allmänt

Att bara få lite solljus och värme gör ju underverk, kolla bara hur fint det blir när ljuset kommer in i vårt vardagsrum!
Idag hade jag en ledig dag och utnyttjade den till max, promenad och fika med en kompis och hennes två underbara barn. Nu är jag verkligen tankad med massa ny energi för att ta tag i resten av veckan. Nu har vi precis kommit hem från farmors kalas och landat i soffan med ett glas rödvin och lite choklad.
Det händer så mycket spännande nu och tyvärr kan jag inte säga så mycket mer men håller alla tummarna att det blir som jag vill.


Ha en härlig kväll!

Likes

Comments

Contains affiliate links Pluret Interior tipsar

Oavsett om man har partner eller inte så tycker jag ändå man kan fira kärlekens dag, kanske tillsammans med familjen eller kompisar?
Eller varje inte unna sig själv något fint?
Tipsar om lite smått och gott som kan funka som en liten uppskattningspresent till någon du tycker om :)

Innehåller adlinks

Likes

Comments

Inspiration
Vi har ju en mindre variant av tavelvägg hemma i vardagsrummet men någon skulle jag vilja göra en stor och maffig med massa olika motiv och ramar.
En tavelvägg behöver ju faktiskt inte heller bestå av bara tavlor, ALLT kan ingå!
Några exempel (förutom det självklara, tavlor då:)

  • Vägglampa
  • Speglar
  • Tomma ramar
  • Ampel
  • Väggljusstake
  • Drömfångare
  • Växter
  • Klocka
  • Barnens teckningar


Bara fantasin sätter gränser och man ska gå efter egen smak och tycke!

Bild från KRICKELIN, hennes blogg HÄR

Bild från Pinterest

Bild från Pinterest

Önskar er alla en härlig måndag!

Likes

Comments

Allmänt

Ända sen jag var liten har jag alltid föredragit att vara hemma, fredagsmys när man var yngre var ju det bästa som fanns! Även under tonåren så föredrog jag att umgås med familjen framför att vara ute och festa.
Nu är jag snart 30 (!) och älskar fortfarande att krypa upp i soffan med en bok, laga mat med Denny, snacka om dagen med barnen eller bara gå runt och städa lite.


Det är den känslan jag hoppas att alla ska känna när man kommer innanför sin egen dörr. Hemmet ska vara en plats för lugn och harmoni och det ska kännas som din egen borg!
Det kan du skapa genom att känna efter vilka saker eller möbler som du verkligen vill ha framme, fyll inte på med massa nytt utan att först inventera hemma.
Fundera extra noga, tycker jag om den här ljusstaken ex eller står den bara där för att fylla en plats?

Jag har mer och mer börjat tänka så och det är mycket saker som har hamnat på loppis eller i något skåp.
När barnen vill göra om säger jag alltid: Tänk efter vad du VERKLIGEN vill ha och satsa på det. Man ska inte nöja sig med något "nästan lika bra" för att man har en tom yta. Då har man tid att leta, oavsett om det gäller något nytt eller begagnat.


Blev kanske ett rörigt inlägg men hoppas budskapet kom fram :)


Likes

Comments

Pluret Interior tipsar, Homestaging, Möblering

Mötet häromdagen gick jättebra och jag kan avslöja att jag kommer få möjlighet att samarbeta med en mäklarfirma!

Mina tjänster innefattar i första hand konsultation, då jag valt att inte ha ett lager med möbler ståendes.

Det innebär att kunden får ett besök av mig, jag visar och berättar hur man kan skapa en optimal möblering genom att använda det man har och eventuellt lägga till mindre accessoarer. Därefter får man också en "Att göra-lista" där man själv väljer vad man vill göra inför fotograferingen.

Jag hjälper helt enkelt till med att öka intresset kring visningen och förhoppningsvis gör detta att man får ut en högre vinst vid försäljningen.

Ska bli så spännande!


Här är ett exempel på hur det ser ut efter en styling utan nya möbler och prylar.

Ha en fin helg! <3

Likes

Comments

Contains affiliate links Hållbart, Pyssel och projekt

Bonussonen ska göra om lite i sitt rum och det kliar redan i fingrarna! Vi kommer inte att måla om utan fokusera på en bättre möblering. Han har själv haft jättebra idéer kring hur han vill ha det och nu har vi hittat en del saker som kommer passa bra.

Mitt mål är att gå plus minus noll eller till och med plus på detta projekt, genom att sälja av, byta eller använda det vi redan har. Ska bli så roligt att visa er resultatet, kommer dokumentera med kameran under resans gång :)

Likes

Comments