Solen tittade fram häromdagen en snabbis men nu verkar det gråa ha kommit tillbaka igen :(
Börjar bli sugen på att göra i ordning balkongen inför våren, den har blivit lite som ett extra förråd under vintern och blommorna som jag köpte har sett sina bästa dagar.

Det ska bli så skönt att tvätta fönster, dammsuga och fräscha upp med lite grönt. Ska även få bort en del ljusstakar har hamnat där fast de egentligen är sönder...

Likes

Comments

Lyx vs budget, PluretINterior tipsar, Inspiration

Då och då smiter jag in på City Gross special efter jobbet och jag blir aldrig besviken!
Sist köpte jag två fina hallmattor (likt de från House Doctor) och denna gång hade de byggt upp en Duka-outlet med massa grymma grejer.

Kolla bara in detta fat och den svarta hyllan!

Lite budgettips så här en måndag, ha en fin kväll! :)

Likes

Comments

Hållbart, Inspiration, Badrum, Homestaging

Om man ska sälja sin lägenhet eller sitt hus så är det många som använder sig av sk homestaging, detta kan du köpa in som extra tjänst eller så gör mäklaren detta.

Ofta innebär det att personen som stylar tar med sig möbler och accessoarer från sitt lager, lånar ut detta under visning och fotografering och sen tar med sig det tillbaka.

Mitt företag jobbar inte riktigt på samma sätt, jag utgår alltid från det som kunden har hemma och det enda som eventuellt köps till är färska blommor och örter.

Du kan skapa stor skillnad med små saker och bara genom att ta, bort, rensa eller addera något från annan plats i hemmet.


Här är ett exempel på hur det kan se ut när man gör i ordning ett badrum.

FÖRE

EFTER

Man tar bort tandborstar och annat som inte är så roligt att ha framme.
En fin tvålpump, alltid bra att ha då man alltid kan köpa refillpåsar (bra för miljön!)
Handduk på handfatet.
Stenar i handfatet (stenarna på bilden har vi hemma till ett ljusfat). Dessa har man självklart bara framme under fotografering och visning.

Det här vara bara lite tips kring vad man kan göra och är man intresserad av att veta mer eller boka mig för en konsultation, maila till pluretinterior@gmail.com

Ha en fin lördag!

Likes

Comments

Hållbart, Inspiration, Loppis

Jag älskar verkligen att gå på loppis eller secondhandbutiker, det verkar ligga lite i släkten då även min kusin är en riktig vintagenörd ;) Och farmor är en grym fyndare!

Dessa tårtfat stoltserar i vitrinskåpet och i bakgrunden skymtar den fina kaffeservisen. Det är så roligt att blanda stilar och ha både gammalt och nytt hemma, kul att experimentera med olika typer av dukningar.

Får snart bli ett besök hos Pingstkyrkan, brukar göra rejäla fynd där!

Likes

Comments

View tracker

Hållbart, Inspiration, Sovrum

När vi flyttade in i den nya lägenheten så hade jag en klar bild av hur jag ville att det skulle se ut i mitt och Dennys sovrum. En vit bas, med pasteller, grått och med inslag av grönt.

Just att jag hade en så klar bild av hur det skulle bli är nog en anledning till att jag blev så nöjd. Alla inköp har passat perfekt och även om jag bytt ut lampor och textilier under resans gång så har grundtemat alltid funnits kvar.


Min oas där jag haft sjukstuga i två dagar <3

Likes

Comments

Inspiration, PluretINterior tipsar

Jag har sagt det förr, jag säger det igen, det ska bli så roligt att få se alla vårnyheter som kommer in i alla inredningsbutiker. Jag själv tänker vara ganska försiktig med inköp, har spanat in en matta och lite nya kuddfodral men annars så tänker jag bara "fönstershoppa" på nätet.. Och det kostar ju inget :)


Bjuder på ett kollage från en av mina favoritbutiker, HM Home. Hur nöjd är jag att de ska öppna i Kungälv?!

Likes

Comments

Hållbart, Pyssel och projekt, Inspiration

Älskar den lilla extra klädhängaren som Denny fixade iordning. Här kan jag ha alla mina smycken och favvoväskan utan att det tar massa plats.
Enkel men smart lösning :)

Längtar förresten tills jag hittar något nytt projekt att sätta tänderna i, skulle vilja måla om någon loppisfyndad möbel som sist men vi har inte plats för mer, haha!

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Allmänt, Hållbart, Inspiration

Ett nytt år och det innebär att det är nya trender på ingång.
Här kan du läsa om vad som beräknas bli det "nya" som alla satsar på i sina hem och jag tänkte ge er lite tankar kring delar av detta.


1. Hållbart
Fler och fler företag satsar på hållbart material och tänker till kring funktion och hur deras produkter produceras och det tycker jag är jättepositivt., samtidigt som jag hoppas att det inte bara blir en fluga utan att detta är något som får leva kvar.

2. Blått är flott
Färgpaletten domineras av blått och grönt och det är inte en färg jag kommer haka på. Blått har aldrig varit någon favorit och jag förknippar det som en lite sorgsen färg. Däremot älskar jag grönt! Blommor och blad får gärna flytta in, både som växt eller som mönster på accessoarer.

3. Klassiker
Det finns färger som aldrig kan bli "fel" och det är svart, vitt och pasteller. Funkar alla årstider och vill man förnya sig räcker det att investera i textilier.


Hoppas att ni får en fantastisk kväll!

Bilden kommer från Hemtex.

Likes

Comments

Inspiration, Allmänt

Nu är vi inne på ett nytt år och jag tycker bara livet blir bättre och bättre :)

Måste visa de läckra blommorna jag köpte i torsdag, vita stora hortensior som blev så vackra i fönstret bredvid lampan och böckerna.
Det här är absolut min nya favvoblomma, nu ska jag bara leta fram bästa tipsen för att hålla de fina länge.

Ha en fantastisk fin kväll!

Likes

Comments