Instagram@pluppekarlsson

Halloj!

Har haft en super mysig dag med bastu och några dopp i havet, det sitter aldrig fel! Middagen var helt fantastisk! Hummer, kräftor och räkor är det godaste jag vet! Sån mat vill jag ha oftare! Synd att man inte är miljonär..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helloj! Denna fredag spenderas i ensamhet! Har nog aldrig haft såhär tråkigt! Mitt wi-fi hemma är katastrof så det gå inte att göra nått där typ, min mamma är inte hemma, min pappa kollar på hockey.. Sjukt tråkigt! Min bror sitter i spelar! Då var det bara jag kvar! Kan någon ge mig en sysselsättning! PLEASE!Likes

Comments

så himla trött på att gå runt och vara sjuk hela tiden.. varje dag fram och tillbaka. det vägrar gå över. vaknade 3 i natt av en nys attack vilket resulterade i att det låg ett glas på golvet.. det jobbigaste var att det var vatten o hallon i glaset.. det var bara att skynda sig upp och torka satan! som tur var blev det inga rosa fläckar på något dyrbart. det blev en fläck på mitt lakan men det gick inte igenom till madrassen tack o lov!

som ni då kanske förstår så var jag inte i skolan idag. bajstråkigt för jag missar en tjejmiddag ikväll som jag jättegärna hade velat gå på.


Likes

Comments

Halloj! Var i centrum idag och shoppade lite med tjejorna! Är så nöjd över mina köp.. Dock så får jag leva fattig resten av månaden.. Men det va det värt!

Lite bilder på grejorna!!
Förlåt för suddiga bilder! Min kamera knasar sig lite!

Likes

Comments

Hej hej! Open stage idag gick helt okej, vissa saker kunde varit bättre! Vi saknade massor med folk, willes sträng på basen gick sönder, glömde lite text, pianokabeln va det glapp i. Men förutom allt det så gick de bra!

Hörs imorgon!!


Likes

Comments

Halloj! Har precis gett mig av mot skolan! Dagen ser spännande ut! Idag har vi nått som kallas open stage! Det betyder att vi i musiken (både 1:or, 2:or och 3:or) spelar upp det vi jobbar med just nu eller sånt som man bara känner att man vill spela för dom andra! Kan Vara vad som helst egentligen! Det är super kul att få en insikt i vad dom anda klasserna håller på med! Är super trött idag men kommer tagga till senare! Ska försöka ta lite bilder!

Kolla in senare!!


Likes

Comments

halloj!

denna dag har varit sjukt jäkla lång! har haft musik hela dagen i skolan, såklart är det kul men hjärnan är helt slutkörd efter mina tisdagar! efter skolan begav jag mig till studion för att spela in körer på den nya låten! så fick jag träffa min efterlängtade malin! saknat henne så sjukt mycket! det var superkul att träffa henne igen, med henne får man inte en lugn stund!


vi hörs imorgon!!

Likes

Comments

Hej hej! Mensvärk är så inte min grej.. Får sjukt ont när jag har mens.. Värsta perioden i månaden! Stannade hemma från skolan idag, får nog bli att åka dit imorgon i alla fall!

Hörs sen!


Likes

Comments

Halloj! Satan vilken jäkla dag det har varit idag! Ställde klockan på 9 för att försöka vara i studion 11, självklart misslyckas jag med tiden igen.. Och kommer sent! Men men.. Vi har spelat in sång på den nya låten, det känns äntligen som att det börjar ta form, har även fotograferat massor idag!
Vi kollade nyss igenom alla bilderna och jag är hyfsat nöjd! Det ska bli kul att se slutresultatet!

Ha en bra kväll!


Likes

Comments

Helloj! Sitter nu i studion med Katina! Vi jobbar på hennes skolarbete! Låter superbra, är riktigt taggad på att höra resultatet! Det kanske ni också får snart!

Ha det bra!


Likes

Comments