Sista dagen på bildlektionen. Mycket tråkigt, det här är nog den roligaste kursen hittils! =) Här får vi se hur våra bilder med akvarell och olika tekniker ser ut när det torkat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Rekvisitalådan färdig! Den är nu redo för äventyr och samlingar på förskolan! =)

Likes

Comments

Fortsätter med rekvisitalådan! =) Ett riktigt roligt hemmaprojekt, idén fick jag från drama och musiklektionerna under kursens gång.

Likes

Comments

Mer höstpyssel och jag påbörjar tillverkandet av min nya rekvisitalåda! =)

Likes

Comments

Ännu en händelserik dag. Vi började med att färdigställa SuperSune under bildlektionen, påbörjade även en kortare film om honom. Vi fick även testa på att måla med vattenfärger på olika sätt, bland annat sockermålning, använda salt på den blöta målningen och att använda stearin innan färgläggning. Sedan hade vi musik resten av dagen.

Likes

Comments

Vi har i kursen en uppgift att göra en film om hur man kan göra ett temaarbete i en förskola.. Vårat tema är hösten.

Likes

Comments

Jag hade svårt att hitta på en födelsedagspresent åt min mamma, till slut satte jag mig med sonen och vi började måla på var sin canvas. Jag testade blanda olika tekniker och olika slags färger.. här är det akryl och nagellack på min och akryl med en massa snyggt glitter på sonens. =)

Likes

Comments

WIP - SuperSune börjar få sin nya identitet..

Likes

Comments

Kreativiteten hemma flödar också.. jag försöker så ofta som möjligt använda mina nya och mer pedagogiska sidor och testa dem även hemma.

Likes

Comments

Den här dagen hade vi sagoläsning med egen rekvisita. Jag valde att läsa upp delar av min favoritpixibok från barndomen "Fabians Duttar". Kvällen innan tillverkade jag egna små duttar att visa upp i samlingen och med mig hade jag en tillfällig rekvisitalåda från min sons pixisamling.

Likes

Comments