Snapa med mig !! Ploychan01

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gjorde KUB-test i v.10. barnet var 6cm från huvud till rumpa och alla risker för sjukdomar eller diagnoser för barnet var mindre än 3% dvs, friskt baaarn❤😁

Likes

Comments

Hej igeen~ Det är bara två veckor kvar tills RUL och vi kommer att få veta könet!! Vi tror på att det är en flicka~ 💞💞

Likes

Comments

Hej , första inlägget då.
Jag föddes i Thailand och bodde med min mammas släckt utan henne i 3år och sedan kom jag med henne hit till Sverige.
Då bodde jag i en lägenhet i Finspång med mamma och hennes man,Göran. (Min riktiga pappa gjorde slut när jag var i magen.)
Göran älskade mig och tog hand om mig som hans egen dotter men fick lämna oss då han inte ville att min storebror skulle komma till Sverige. Då bodde vi under honom. Jag , mamma och brorsan. Hon träffade en ny man,Lars och vi flyttade till ett hus, fick börja i en ny skola. Då gick jag i 4:an. En dag så märkte min lärare att jag hade sår och blåmärken på ben och armar, hon frågade mig om jag blev slagen. Jag sa ja utan att tänka på mammas ord "säg aldrig att jag har slagit dig". Dom fick anmäla men utredningen gick inte vidare.
Jag hade en bästa vän, Jonna, hon berättade jag allt för och hennes föräldrar såg mig som deras dotter.
Dom visste att min mamma slog mig.
Sommaren 2016 träffade jag en kille vid namn Berth via en app som heter Bigo live. Vi pratade med varandra och blev tillsammans den 31 juli.
Vi pratade 24/7 och va i luren medan vi sov till och med.
Sen så bråkade jag och mamma om Berth, hon kastade saker på mig och slog mig och sa "Försvinn från huset" . Jag packade mina saker och kläder och åkte till Jonna. Bodde hos henne i 3 veckor.
Höstterminen kom och vi berättade för min lärare om vad som hade hänt, hon anmälde direkt och vi fick vänta 3dagar innan jag fick gå på förhör. Efter 2 veckor fick jag flytta till en jourfamilj utanför Finspång. Jag gick knappt till skolan under hela hösten då jag mådde så dålig och började skada mig själv när mamma ville att jag skulle säga förlåt och hotade mig. Träffade min kille första gången i September. Men då var det att jag rymde till honom, Västerås. Mamma ville inte att jag skulle träffa honom så fick inte av soc heller. Sen den 21 dec flyttade jag till en fosterfamilj i Norrköping. Då fick min kille bara komma till mig och vara här under dagen. Allt blev bättre, gick på BUP och tog depression tabletter och träffade fina människor vid min ålder. Sen vid Januari så började vårterminen och jag började gå i skolan igen men blev inte så välkommen men jag hade mina tre vänner vid min sida.
Vid slutet av januari fick jag reda på att jag blivit gravid och alla sa att jag skulle göra abort även Jonna och fosterfamilj då soc sa att jag måste flytta någon annanstans och att det inte finns någon chans att jag kan bli en bra mamma. jag stod upp för mig själv och sa att jag ska behålla barnet. Jonna stöttade inte mig , hon sa högt till alla i skolan att jag var gravid och nu vet all i skolan att jag är det. Hennes ursäkt va "men det kommer endå att synas snart" , men jag ville säga det själv eftersom det handlar om mig inte henne. Efter det har hon kallat mig för hora och andra saker men jag tar inte åt mig. Nu har jag två vänner Linnéa och Nora som går i min klass. Dom stöttar mig allt mellan himmel och jord. Nu får jag träffa Berth när som helst, får sova över och allt. Nu är det planerat att vi ska flytta till en utredningshem (vid augusti/september då barnet är beräknad 30 september) för att kolla min och Berths föräldraförmåga i ca 3-4 mån. Är nu i vecka 17 (16+3).
Lite andra smått o gott.. Jag gillar Kpop och kdrama, färgen blå och fyller år den 15 juni, tror på spöken och allt sånt. Kollar på Jocke&Jonna och andra roliga vloggare men också grav v för v och fam v för v. Pratar thai, Eng ,kor och sve. Jag har en hamster också , Yhong. Vill ni veta något mer så fråga!!~

Likes

Comments