Header
View tracker

Idag har vi tagit ytterligare ett steg på vägen när det kommer till förberedelser inför resan! Vi har nämligen varit och genomfört vår första vaccination. Någon tusenlapp fattigare och ett par nålstick rikare begav vi oss sedan till Espresso House för att fira samt planera vidare. Endast 55 dagar kvar till avresa nu!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag samlades vi hemma hos mig, Amanda, för att dels boka biljetter till och från Arlanda samt prata lite om förväntningar på resan och bestämma reserutt lite mer ingående. För att få en smak av det som komma skall köpte vi med oss thaimat hem. Den lyxmiddagen toppades sedan med marängswiss, en sann kulinarisk upplevelse.

Vi verkar vara överens om det mesta när det kommer till resemål och vilka sevärdheter vi ska besöka så det känns lovande, även om små gräl såklart kommer vara oundvikligt när vi väl är iväg. Det är bara 62 dagar kvar tills vi åker men desto mer som ska göras. Ryggsäckar måste köpas och provpackas, försäkringar ska tecknas, allt för många sprutor skall tas och packning ska kompletteras med en hel del saker. #rip Plånboken

Likes

Comments

View tracker

En återblick..

Det var greker, gin och glittrande blixtrar. Det var sommar, sol och strandhäng. Det var vänner, volleyboll och volter på strandens promenad. Det var en resa helt i min smak och här kommer en återblick från vår första resa tillsammans, från Greklands två bästa öar - Ios och Santorini.

Ios, vårt Ios. Första destinationen och enligt mig den bästa. Vad vi skrattade, sjung och dansa. Alla minnen, stunder och ögonblick jag aldrig kommer glömma. För jag minns hunden som åt upp vår volleyboll innan vi ens hann spela, jag minns alla nätter då allt hände och jag minns smaken av peston vi åt till lunch.

Ios för mig är solnedgångar från en kyrka, soluppgångar vid stranden och känslan av solbränd hy. Den är en känsla av gemenskap, frihet och vänlighet. För att bara nämna några av de saker som gjorde Ios så pass bra var gyrosen för en euro, de personer vi lärde känna och vår lägenhet, även kallad ​det äckliga labbet. 

Santorini, blå vita Santorini, kärlekens ö. Nästan magiskt. Finns inte så mycket att säga förutom att det är minst lika fint som det framstår att vara.

Likes

Comments

9 januari smäller det! Vi är fem tjejer som ska ge oss ut på elva veckors backpacking i Sydostasien med omnejd. Denna blogg riktar sig främst till våra oroliga föräldrar och oss själva, men om någon annan är nyfiken är de självklart också välkomna!

Här får ni följa vägen fram till resan med allt vad det innebär (läs: svindyrt vaccin och försäkringsdjungel) och självklart även själva resan!

Förhoppningsvis får bloggen även följa med på framtids resor så se till att spara den bland era bokmärken, gör den till och med till er startsida medan ni ändå är i farten! 


Likes

Comments