Äntligen har jag en hel ledig helg framför mig:) första helgen denna månad utan något jobb! Å då passar man på att njuta lite extra kvällen består av god mat, vin och lugn i soffan:)

Efter jobbet blev idag blev det vist 2 h sömn å en härlig powerwalk i skog å mark
😍 tror inte att jag kan fira in helgen på ett bättre sett!

Ha en magiskt härlig helg söta ni
😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God kväll finisar!

Våren är här, grönskan har kommit och sommaren knackar på dörren. Med 2 veckor kvar i skolan rullar tiden på som bara den:)

Vardagen går i ett och allt rullar på som bara den. Vad som händer vet jag inte riktigt men det är jobb, pyssel här hemma och umgås med nära och kära!

Glädjande nyheter: jag har blivit moster gånger 2 inom 6 veckors tid en liten prinsessa och en liten prins! Kan man vara lyckligare än att få bäbisgosa med mina små ögonstenar?!
😍 mosters hjärta spritter av lycka och det är bara helt magiskt

Äntligen har jag tagit tag i träningen igen och börjat få upp konditionen
💪 med gräsklippning vart 4/5 dag och några promenader i veckan gav mig på en joggingrunda ikväll och det slutade med hela 6 km👏 lyckan är total!!

Nu är det dags att bädda ner sig i soffan och ladda inför en helt oplanerad och ledig helg! Det ett tag sedan man var ledig en hel helg.. Med två jobb blir det fullt ös medvetslös och derbyt då jag mår som bäst!:)

Ha det bäst alla fina läsare!!
😘😘

Likes

Comments

Nu har tiden bara flugit iväg igen.. Vad händer med tiden? Vad är det som gör att den går så fasligt fort?

Snart är det påsk och det innebär ledighet igen😍 men först är det helg och 4 dagars jobb till sen andas vi ut i en vecka..

Just nu är det fullt upp i livet.. Jobb, renovering vårens alla händelser och försöka andas mellan varven.. Älskar verkligen att ha fullt upp men ibland önskar man att dygnet hade några extra timmar så man kunde få sova ut någon dag!.

Fredagkväll och jag har redan hamnat i soffan helt slut och slö kollar på film då jag är barnvakt åt min kära lilla systerdotter å hon har äntligen somnat in ordentligt!.:)😍

Vet inte riktigt vad jag ville med detta inlägg men kände för lite uppdatering då den har uteblivit ganska länge nu!

Hoppad allt är bra med er och att ni njuter av det riktiga vårvädret vi bjuds på nu☀️😘

Puss å god natt😘❤️

Likes

Comments

Efter att ha landat efter sol och värme vad det dags att packa väskan igen och åka ut på andra äventyr med resten av stjärnorna i mitt liv
Denna tur gick till Malmö för en super mysig tjejhelg och fira en 25 åring!!

Vad hade man gjort utan alla dessa glädjespridare i en liv??

Efter en vecka tillbaka i vardagen är det dags att ladda om inför nästa! Vardagen springer på precis som vanligt... Galet mycket jobb och en del övertid förkylning på ingående och renovering i tredje rummet är påbörjat!.
Sammanfattning är att hat man inget å göra så skaffar man sig!.🙈✨

Nu är det dags för städning och organisation som gäller denna söndag då snön faller utanför fönstret och energin är låg!.😍

Ha en härlig söndag alla fina😘💕

Likes

Comments

Nu är det en vecka sen mitt sportlov tog slut.. Det blev en vecka med sol värme, glädje, skratt, tårar och lugna stunder!.

Veckan började med en resa ner till södra Spanien till värmen och komma bort från vardagen.. En månad innan bokade jag och en av mina bästa vänner en resa vi båda behövde och oj vilken kort vecka det blev!.
Rosé i solsken, Champangefrukost, lugna stunder och chill i sängen, härliga promenader utmed strandpromenaden, otroligt god mat samt lite butikstittande😍

En magisk vecka som gav så galet mycket energi för en bra tid framöver😍💕✨

Likes

Comments

Ståuppare för den du är!
Det är bara du som vet hur du vill leva.
Det är bara du som kan känna dina signaler
Det är bara du som vet när det är nog
Säg nej till det som inte känns rätt


Låt din energi gå åt till det du vill göra och spendera den på saker som gör att du mår bra

Ur allt det jobbiga kommer något glädjefyllt
Du blir starka, medvetnare och modigare
💕 Res dig upp och gå vidare☀️ livet är som en kortlek♥️♠️ du är jokern i ditt liv🃏 den ända som kan ta steget vidare är DU!!

Likes

Comments

Denna Torsdag är nu snart förbi.. Va fort denna veckan har gott! Fullt upp konstant med tidiga morgonar och sena kvällar då ja fastnat i serieträsket. Ingen bra kombo då det har blivit lite försovningar denna vecka.. Upps🙈

Dagen har annars rullat på väldigt bra med jobb och effektivt arbete blandat med många Goa skratt med kollegorna efter skolans slut å tröttheten började knacka på.. Då jag började morgonen med 60 min på gymet..
Vet inte alls vad som hänt med mig men 20 min kondition och redan rumpa, lår och lite mage fick starta denna dag!. Så mycket mer energi man får på dagen när man startar morgonen på detta säg😍
😍 I Love IT😍

D bästa med denna dagen var ändå att solen kom fram mellan molnen när jag kom hem å fyllde hela kroppen med energi och gädje☀️✨

Nu är något avsnitt till av O.C å sen sängen!.

Hoppas ni har haft en fantastisk dag😘

Likes

Comments

Onsdag mitt i veckan.. Ett jäkla väder med detta slask.. Är riktigt ogillat i mitt liv!. Antingen snö och minusgrader eller plusgrader pch regn , enligt min åsikt..

Dagen började med möte och försovning.. Sen var det bara att springa till tandläkaren.. Ingen bra start någonstans! Tandläkaren skulle vara ett snabb besök men slutade med att det blev 45 min långt besök och ja kom ännu en gång för sent till jobbet!.
Men vad gör det om hundra år?? Bara att släppa och gå vidare! Så nu sitter man här och dagen är snart slut.. Så skönt! Ikväll blir en lugn kväll hoppas jag utan något planerat! Ska försöka hålla den oplanerad och på hemmaplan😊

Hoppas ni har haft en bra dag så här långt😘

Va din egen stjärna och lev det livet som du vill leva😍😘

Likes

Comments

Nu har d gått måttligt lång tid sen jag uppdaterade..
Livet rullar på och inspiration för att blogga har ej funnits.. Men nu kanske man ska försöka igen. Kan inte lova något..

Nu är det dags att börja dokumentera min start på en ny livsstil.. Jag har aldrig varit en träningstjej men nu har det hänt något och jag frågar mig själv varje dag om jag är sjuk, galen eller har slått i huvudet.. Jag har nämligen börjat träna. Dett har jag aldrig gjort regelbundet tidigare förutom på högstadiet.. Men nu med ett gymkort i min hand är jag där 4-5 ggr i veckan och trivs så sjukt bra att börja dagen på detta sätt.. Finns många fördelar men jag trodde aldrig detta om mig själv!.
Jag som föredrar öl och umgänge framför träning och nyttig mat men nu hat jag börjar få en kombo med allt och jag jag så mycket mer energi till allt jag gör i vardagen och livet blir så mycket roligare..

Så följ med om ni vill på en resa mot en ny livsstil. Jag är väldigt tacksam för råd och tips men detta är för ett bättre välmående och ett jämnare humör.. Så det kommer absolut inte bli någon ren träningsblogg men en dagbok på vad jag hittat på i gymet samt mitt liv i allmänhet😍😘

Likes

Comments

Hittade denna video på en blogg som jag verkligen tycker att alla ska se.. Den speglar hur mycket vi tjejer får stå ut med samt hur svårt det är att växa upp som tjej.. 

Mej berörde den verkligen och jag kände att jag måste dela med mig av den!!! 

Tveka inte gå in och titta på den! Det är verkligen värt det!!!!

http://youtu.be/rknZ9qWh7n0


Likes

Comments