Mycket tårar när jag pussade på bebben innan jag gick ut i den tidiga morgonen. Knappt sovit någonting. Vaknat flera gånger och varit rädd att jag försovit mig.

Nu sitter jag på Arlanda och väntar medans jacob försöker checka in sitt bagage.


Katten tyckte att kläderna jag skulle packa var en utmärkt sovplats! Nu innan jag stack lade jag fram min sovtröja så hon kan gosa med den istället, vilket hon gärna gör! 

Nu snart är det dags för frukost och sen första stoppet, Amsterdam! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid tyckt om att resa. Se nya ställen, uppleva nya städer och gå på nya gator men just nu ikväll, inte ens tolv timmar innan jag ska åka, känns allting riktigt tungt.

Väskan står packad, passet ligger där i. Jackan hänger i hallen och skorna är redan uppknutna, redo för mina fötter.

Men mitt hjärta värker och mina ögon är röda. Aldrig någonsin har jag tyckt att det känts så här jobbigt. I morgon klockan 06.30 kommrr jag kyssa hon hejdå innan jag kliver ut genom dörren och lämnar min fina superbejb här hemma.

Han och världens bästa katt kommer ligga kvar i sängen och mysa medans jag kliver på flygplanet och lämnar landet.

De kommer ligga kvar i sängen medans jag vinkar till dem högt ovan molnen.

De kommer vara här hemma och vänta medans jag är iväg på alla möjliga bravader.

Men inget känns just nu kul. Allt känns tungt.

Jag vill inte åka utan han som får mitt hjärta att slå extra hårt, jag vill inte se en ny stad utan honom vid min sida och jag vill inte gå på någon annans bröllop utan hans hand i min.

Jag vet att det kommer kännas lättare när jag väl är på plats. Han kommrr bara vara ett telefån samtal bort. Jag reser dessutom med en utav de finaste vännerna jag har. Jag vet att allt kommer bli bra.

För första gången någonsin gråter jag över att lämna min stad och de jag älskar.

Den jag älskar mest.


Bejb och katt som försöker muntra upp mig medans jag packar.

Likes

Comments

Idag låg vi kvar i sängen extra länge och lyssnade på stormen utanför.

Jag försöker vila bort huvudvärk och halsont innan resan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag och katten bara myst. 

Likes

Comments

hostar och snörvlar hela dagarna just nu. Har inte immunförsvaret som krävs för att arbeta med barn, men satan i gatan va kul det är!

Har även hunnit med att arbeta på utmaningen som håller hus på Kapellet på fredagar. Får även då spendera tid med mina fina systrar vilket är guld.

Hyrde film igår tillsammans med superbejb. Blev en riktig myskväll i soffan vilket vi tänker fortsätta med ikväll innan en ny vecka drar igång!

Massor med jobb och skola står på schemat! Ska även in till stan för att kolla på brollöppsklänningar tillsammans med en vän. Ska bli riktigt kul!


Likes

Comments

tog en promenad runt på området för att spana på vad som finns. Ett gammalt vöxthus, gröna åkrar och grusvägar. Ett hus nästan lika gammalt som vasaskeppet, sjöar och några hästar.

Det känns skönt att jag vågar gå själv igen trots att jag inte gått där förut. Jag känner hur jag växer.

känns nästan löjligt hur mycket jag lyckas trycka in i vardagen. Både plugg och jobb där jag pendlar mellan förskola på förmiddagarna och det gamla vanligt på eftermiddagar.

Har trotts det hunnit med både baby shower, jobb på utmaningen samt en toppen kväll med systrarna. Brödbakning, podd och ljudböcker. Här till och med tid till att för första gången på länge rita och måla igen.

Nu är det läggdags och i morgon blir det skola igen. Känns faktiskt kul. Skönt att inte ha ångest över att plugga igen vilket jag var så rädd för innan.

Nu väntar superbejb och katten på mig i sängen. Antar att det är dags att släcka lampan.

Likes

Comments

Idag besökte jag och Superbejb en herrgård en bit utanför stan.

Fick en rundtur på området av ägaren som även berättade att han kan fixa in oss på golfklubben till förmånligt pris vilket hade varit kul som vi spelade golf. Men det gör vi inte.

Vi fick även titta på en tjusig lägenhet han hade till övers med vackra fönster, takbjälkar och öppen planlösning.

Med sjöutsikt och tillgång till bastu.

Här är en bild från nedervåningen vid den inglasade altanen.

Likes

Comments

På vägen hem från skolan idag (och till) lyssnade jag på Therése Lindgrens bok - Ibland mår jag inte så bra.
Kan verkligen rekommendera den. Kände mig först skeptisk men efter att ha diskuterat fram och tillbaka med mig själv kom jag fram till att det var värt att ge den en chans.
Ingenting jag ångrar.
Sista 40 minuterna satt jag och grät på den fullsatta bussen och inte för att jag var ledsen utan för att jag kände igen mig så mycket vilket var så skönt. Jag har så många gånger känt mig dum och överkänslig och rent av töntig för att reagera som jag gör, tänka som jag gör och framförallt känna som jag gör!
Helt plötsligt förstår jag att jag inte gjorde fel, att jag inte var elak utan snarare var det de som givit mig skit när jag mått som sämst.

Tack och lov för att livet ändå känns lättare nu och faktiskt har gjort det i ett år ganska så exakt!
Jag har lyckats hålla rutiner, relationer, välmående och vikt på flyt vilket får mig att känna mig så otroligt stolt och stark!
För i helvete, jag klarar till och med av att plugga!

Även om jag fortfarande har perioder utav ångest och hela den skiten så kan jag tydligt se en förbättring och jag är så tacksam över den hjälp och det stöd jag fått.

Så mitt stora tips är att lyssna, eller läsa, vilket som. Otroligt bra bok. Göre bara.

Här har ni en bild på min katt (v)Loo-Katten som är den bästa katten i hela universum. 

Likes

Comments

Föreställer mig att jag råkade ta sommarlov från bloggen.
Ett väldigt långt sådant.

Jag önskar att jag skulle ha en massa spännande äventyr att berätta om; som involverar sena sommarkvällar, barfota fötter & solbränna men ärligt talat står det helt still.
Tror inte jag befann mig på stranden mer än i arbetssyften, som för övrigt var supermysiga men det känns ju inte riktigt som ett sådär superhärligt superminne.
-Vad gjorde du i somras? Frågar valfri bekant.
-Äsh, jag gick fram och tillbaka till Malsta för att ta ett snabbdopp med en person jag är assistent åt. Vi gick under tystnad. De var en fin promenad iaf. Bortsett från alla flugor.


Oj, glömde nästan! Var faktiskt ute på någon öl någon gång också.

Jag klagar dock inte. Jag har haft en riktigt mysig sommar och har vid närmare eftertanke kommit på en del.
(efter att ha kollat med mina stjärnor (vänner som minns saker åt mig)..
-Jag har varit på mitt livs första derby. AIK mot Djurgården. Stod mitt på norra läktaren och är förvånad över hur kul jag hade.
- Jag har tagit mitt livs första springnota. Dock omedvetet. Kom på det först någon timme efter att jag lämnat restaurangen.
- Jag har åkt på loppis och köpt tretton kubik ved för en så fjuttig summa pengar att jag inte kunde låta bli. Vilket efteråt resulterade i flera timmars arbeta av att lyfta och flytta ved. och träningsvärk. Jag är inte det minsta sugen på att någonsin flytta så mycket ved igen. Inte ved överhuvudtaget helst. Men Vikingabyn har så de klarar sig hela sesongen.
- Där jag givetvis spenderade tid också, i byn alltså, inte bland veden. Sprang dock in med tån i ett förbaskat jäkla vedträ och fick en spricka i tån. Vilket fortfarande gör ont.
- Maskerad, middagar och födelsedagar.
- Spenderat dagar med superbejb inne i Stockholm med skansen, museum och middag på en superhäftig restaurang.

Massor mer antagligen men då mitt minne är kasst och jag tydligen inte ens kommit ihåg att fotografera så blir de inte mer än så här.

Här har ni två bilder på Babe, En från fotbollsmatchen och en från när vi var ute och letade efter djur. Vi hittade bara en get, vilket ni ser på bilden, den getigaste geten.

Likes

Comments