• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har bara jobbat tre dagar denna veckan men de känns som de gått en hel månad, jag är helt död. gör inget kul och tar inga fina bilder att lägga upp, jag saknar inspo. ända jag har i huvudet är min Mcdrive hälsning och vad som är på en big mac haha, okej så illa kanske de inte är men nästan.

imorgon ska jag iallafall göra en jätte jätte rolig grej, som jag verkligen hoppas att jag kan gå in och skriva ett mega lyckligt inlägg om på måndag, men vågar inte jinxa så de får vara hemligt. håll tummarna ändåå!

annars dåå, jo jag ska åka skidor om någon vecka, det ska bli roligt.

Likes

Comments

Lite sent inlägg, tänk att göra det sedan december när vi gjorde mini pizzor men nu kommer de (a)

Mamma köpte en liten pizza ugn på jul rean som vi testade, det var såå gott så nu har jag också en, de blir verkligen riktig pizza, fast minisar så man kan äta många olika, suuper bra!

Likes

Comments

Likes

Comments

Huur snyggt blev de inte inne i min hylla när jag la in lite marmorplast, pyssel att göra när mitt internett tog slut imorse haha, har gjort om en hyllplan satt upp tavlor och slått in julklappar. Hunnit med en del ändå utan mitt internett.

Likes

Comments

börjar bli sjuuk nu, var helt yr igår och idag börjar jag bli förkyld och få ont i halsen.. kommer bli beroende av nässpray nu igen som alltid när jag e förkyld haha, kan inte sluta ta de på flera veckor efter jag blivit frisk typ. blir nästan alltid så, nässpray är livet helt enkelt. men att vara förkyld är nog det värsta som finns, man kan inte sova å får panik på att snyta mig hela tiden. särskilt när man jobbar i kök med.

Men imon ska jag vara leedig så får bli frisk snabbt nu tills på fredag när jag ska jobba igen.

Likes

Comments

kände att jag behövde klippa av håret igår typ 23.00 så jag gick och satte upp håret i 2 tofsar och klippte av typ 20 cm, har tänkt att göra de sedan i sommras men aldrig vågat så nu bara gjorde jag det. de växer ju ändå ut snabbt. fast jag ska nog färga de lite också, måste ha förändring hela tiden, blir så trött på håret fort. får se vad frisören tar annars gör jag de själv som alltid haha :D

Men jag gillar deet, såg lite vuxen ut. och tänk vad jag sparade in på att inte gå till frisören. kunde nog säkert varit 500:- bara för att klippa de rakt av.

Likes

Comments

Instagram@pleaa