Välkomna tillbaka

Tjohoo

bestfriends

Facebook
Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw

Om några dagar åker jag till Spanien, men jag har ingen aning vad jag ska packa med mig?! Känns så konstigt att packa ner sommarkläder mitt i vintern, tror alltid jag packar ner så bra kläder men blir alltid arg på mig själv när jag väl kommer fram och typ inte vill använda något jag lagt ner i väskan för de är fult, så får se hur detta ska gå

Ska iallafall bli så skönt att åka iväg ifrån snön å regnet här och fira jul i värmen istället, så ska jag bli brun och fin till nyår med👏🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om exakt 7 dagar jobbar jag mitt sista pass på sibylla, ska bli jätte skönt att slippa snabbmats restaurang, jobba sena kvällar/nätter och helger! Och så kul att få vara med och starta någon från början, för jag har nämligen fått ett jobb på en lunch resturang som öppnar i januari! De ska bli såå spännande att vara med ifrån start och få jobba med något annat än hamburgare! Dock är väll inte min dröm att vara i resturang branschen men detta är ändå en stor uppgradering på vad jag haft nu i 3 år snart, så under 2017 har jag nu haft 3 olika jobb, de trodde jag verkligen inte! Trodde aldrig jag ens skulle komma ifrån Donken men nu är de gjort och jag är så taggad! 🙈

Likes

Comments

​Mina små skuttisar har gått så bra ihop och varit bästa vänner tills nu, dom hatar varandra och kan inte vara nära utan att dom börjar slåss, de är såå tråkigt känns som dom kommer känna sig ensam och vara ledsen nu när dom inte får vara tillsammans. vi har bara en bur och jag har inte plats för en till så just nu har vi löst de så att en är i buren och en ute hela tiden, så får man byta av vem som får vara ute. och om vi måste iväg båda samtidigt så får Hedvig bo på toaletten en stund. det funkar ganska bra just nu, dock så blir jag galen av all smuts som blir när dom ska äta ute och ha sitt hö osv, innan hade jag ju allt i ett hörn men nu är det överallt, har redan panik på denna fula lägenheten så all skit gör de inte bättre, men jag ska nog få en våningsbur snart så dom kan sova därinne iallafall. sen om dom blir vänner när hon är kastrerad kanske man kan öppna upp i mitten så får dom större, men just nu får dom vara grannar. himla synd att mina barn ska bråka så.

Likes

Comments

Hejhej, det blev ett litet hastigt slut där i juli kanske, vet inte riktigt varför jag slutade när det ändå gick bra för mig med inlägg och statistik, men nu saknar jag att lägga upp bilder, gillar ju ändå att fota så varför inte lägga upp dom mer än på min säljprofil tänker jag ju! Fick lite feeling att hålla på med design och lägga ut snygga inlägg, kanske inte håller så länge men just nu vill jag köra på så de är vad jag tänkte göra, såå välkomna tillbaka till min lilla blogg, får hoppas ni inte saknat mig allt för mycket (a)

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är så trött på jobba, tänk att jag ska jobba nästan varenda dag tills jag blir pensionär för att sen dö. Synd att man inte var känd för ingenting och kunde blogga få gratis kläder för att bara skriva lite om dom eller lägga upp en video på youtube och få pengar. Dom lever så himla lätt Sen blir hälften deprimerade och alla möjliga psykiska diagnoser och klaga hit och dit. Fattar verkligen inte, de jag som borde bli deprimerad, jobbar sönder och sen inte ha råd med någonting ändå. gå upp varje morgon och göra samma sak, och komma hem och börja om igen. Hade vart dröm att kunna jobba vart ifrån man vill och bestämma själv när man jobbar eller vad man gör, Om någon har ett sådant jobb kan ni anställa mig, är himla duktig och bra på alla vis.

Om man bara kunde ändra sitt gymnasieval så jag kunde haft ett jobb som jag älskade nu, önskar såå jag hade gått frisör eller typ handels istället, kommer aldrig jobba med smink, why😩

(Deppresing much, ville bara säga att de jobb i allmänhet INTE just mitt nya, för de bättre än de gamla och jag trivs jättebra hihi)

Likes

Comments

Har ljusat upp mina toppar lite, dock så har jag kört en till omgång efter denna bilden, så det syns lite mer nu.
Behöver en liten sommar förändring nu, hår är ju såå tråkigt när de alltid ser likadant ut. Tröttnar på en sekund

Likes

Comments

Idag blev de lite oplanerad kanin shopping, vi gick in i djuraffären och så sitter de 2 jätte söta bebis kaniner och kollar på oss, dom brukar nästan alltid bara ha han kaniner där så jag va helt övertygad om att de var det, men den va så himla söt och framåt så jag kände att Nelson behövde den som kompis så Felix går och frågar om det är en tjej eller kille, och så klart var de en liten tjej!

Så nu har Nelson fått en liten bebis, jag trodde inte han skulle va så snäll. Har kollat youtube när dom ska "bonda" kaniner och dom är jätte elaka bråkar och bits, men han va så snäll med henne puffade lite och luktade. Dock så litade vi inte riktigt på honom så både jag och Felix satt och var skit nervösa och redo att slita bort dom ifrån varandra. Men nu ligger hon här i mitt knä och chillar, himla tuff tjej är hon allt ingen liten rädd mes.

Likes

Comments

Instagram@pleaa