• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

visst är min lilla Nelson himla söt ändå, han följer efter mig som en liten hund och hoppar runt och gör glädjeskutt, dock så har han börjat krypa under soffan heela tiden och sen kan han inte komma ut för han är för tjock.. förstår inte hur han ens kommer in, men man får stoppa in en morot och fiska kanin så kommer han ut så småningom längtar tills han blir för stor så han inte kommer in, så man slipper sitta och trycka in saker under och vakta soffkanten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När man har jobbat natt hela helgen och dygnet är hejkonbejkon fel, men kan verkligen inte sova nu såhär klockan fyra på natten..

Har iallafall flyttat in en liten bebis kanin hemma hos mig, han är sötaste jag sett. Lite krullig päls och så himla gosig, har köpt från djuraffär innan men dom är så mycket trevligare och gosiga redan från början när dom kommer från en uppfödare direkt. Han har fått vara ute så mycket så varje gång man sätter in honom så ställer han sig på bakbenen på lådan i buren och vill att man ska ta ut honom igen, så himla gullig jag kan inte sluta titta på honom. 😍

Likes

Comments

idag ska jag jobba min första natt, inte så himla taggad kan jag ju säga men de blir väl säkert bra ändå, hoppas på lite folk så jag inte behöver stressa sönder. har fortfarande så himla ont i mina fingrar också så det är inte så kul får åka och sätta mig på akuten så fort jag är ledig tror jag. vill ju inte de ska läka fel så de blir ännu värre efteråt

Och en liten bild på min nya fina väska, har bara svarta så nu blev de lite annorlunda. har en nästan likadan i svart men har haft den till jobbet så den luktar donken, så denna väskan kommer aldrig få åka med dit iallafall. 

Likes

Comments

 Jag saknar att ha massa djur överallt som hemma, där fanns de alltid nån att gosa med eller som ville ha mat så fort man öppnade kylen. har ingen liten kattis som ska klösa på dörren när man sover. de lite tråkigt får typ skaffa mig en hamster eller nått gulligt som jag kan gosa med. eller en liten fisk kanske. vill ha en katt men har aldrig haft innekatter skulle bara tycka synd om den när den aldrig får vara utomhus och bara gå runt på denna lilla ytan. men nått djur ska jag allt ha ändå, annars är livet inte värt

Likes

Comments

​Jag har såå ont i mitt lillfinger, de blev böjt alldeles för mycket åt fel håll igår, och med tryck på dessutom. har tejpat ihop dom så får vi se om de blir bättre eller om jag måste åka till doktorn och kolla om fingret är sönder. dock så vet jag att dom inte gör mer än att man får två små kardborrebands grejer att sätta ihop fingrarna med, eftersom jag redan har haft en spricka i lillfingret när jag var mindre. så då kan jag lika gärna tejpa nu och hålla ut tills de är bättre.

köpte denna fina marmor ''plattan'' när jag skadade mig, visst var den fin ändåå

Likes

Comments

Likes

Comments

Min telefon går inte att ladda, har haft 33% hela dagen, på men batterispar och flygplansläge. man känner sig väldigt ensam utan sin mobil haha, fick lägga ner en klocka i väskan så jag skulle kunna hålla koll på tiden och hade inte felix vart här hade jag inte ens haft alarm att vakna till. inget wifi har jag haft heller så jag har fått sitta i soffan och titta på tv utan nått. man måste nästan ha en telefon för att livet ska fungera kan ju inte ens kolla saldot på mitt bankort enkelt nu för man använder sitt BankID. men min mamma ska operera honom och stoppa in ett nytt uttag som förhoppningsvis fungerar annars får jag köpa mig en ny telefon, tror inte de blir en iphone då, känns lite Sad men jag gillar inte riktigt Iphone 7, särskilt inte nu när mitt uttag har gått sönder 2 gånger, och de uttaget är de ända telefonen har lixom kommer säkert bli glapp lättare när hörlurar och laddare ska in där. Meenmeeen kanske blir en ändå..

annars så har jag precis varit och gjort ett nytt pass, såg ut som en köttbulle som vanligt men man ska inte vara fin på dom, de är omänskligt.

​Här e min nya blomma den är så liiten och gullig :D

Likes

Comments

Alltsååå igår såg jag justin bieber, jag va sååå nära, är egentligen inte ett super fan men nu efter varje gång jag vart på hans konsert å stått i golden så blir jag lite besatt, det är verkligen såå coolt att se honom, alla som vart på hans konsert vet nog hur häftigt de är när han kommer upp på scenen. Man tror typ han inte är verklig innan och så står han där framför en, kan inte förklara riktigt. Men nu kan jag inte lyssna på nått annat. är ett super fan på tåget hem igen. Fast hade velat gå idag igen men mina fötter, ben, rygg och huvud orkar inte de, känns som jag festat hela natten typ haha, tjejer är inte najs att trängas med no mercy.

Likes

Comments

min inredning består till mesta dels utav annanas i olika former, dom är så himla fina passar till allting, ljus, fat, kuddfodral och massor alltså. har köpt hem detta lilla fatet och ett kuddfodral ifrån HM home. ska nog egentligen vara till mat men jag tycker det passade bra i hallen med nycklar i så det får vara så. har typ 5 olika saker med annanas på nu haha, felix tycker det blir för mycket men jag kommer köpa mer ändå annanas är life (a) 

om ni inte har kollat in HM home så borde ni verkligen göra det, så mycket fint där!Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram @pleaa