Light

jello shots

Hedvig

Facebook
Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är så trött på jobba, tänk att jag ska jobba nästan varenda dag tills jag blir pensionär för att sen dö. Synd att man inte var känd för ingenting och kunde blogga få gratis kläder för att bara skriva lite om dom eller lägga upp en video på youtube och få pengar. Dom lever så himla lätt Sen blir hälften deprimerade och alla möjliga psykiska diagnoser och klaga hit och dit. Fattar verkligen inte, de jag som borde bli deprimerad, jobbar sönder och sen inte ha råd med någonting ändå. gå upp varje morgon och göra samma sak, och komma hem och börja om igen. Hade vart dröm att kunna jobba vart ifrån man vill och bestämma själv när man jobbar eller vad man gör, Om någon har ett sådant jobb kan ni anställa mig, är himla duktig och bra på alla vis.

Om man bara kunde ändra sitt gymnasieval så jag kunde haft ett jobb som jag älskade nu, önskar såå jag hade gått frisör eller typ handels istället, kommer aldrig jobba med smink, why😩

(Deppresing much, ville bara säga att de jobb i allmänhet INTE just mitt nya, för de bättre än de gamla och jag trivs jättebra hihi)

Likes

Comments

Har ljusat upp mina toppar lite, dock så har jag kört en till omgång efter denna bilden, så det syns lite mer nu.
Behöver en liten sommar förändring nu, hår är ju såå tråkigt när de alltid ser likadant ut. Tröttnar på en sekund

Likes

Comments

Idag blev de lite oplanerad kanin shopping, vi gick in i djuraffären och så sitter de 2 jätte söta bebis kaniner och kollar på oss, dom brukar nästan alltid bara ha han kaniner där så jag va helt övertygad om att de var det, men den va så himla söt och framåt så jag kände att Nelson behövde den som kompis så Felix går och frågar om det är en tjej eller kille, och så klart var de en liten tjej!

Så nu har Nelson fått en liten bebis, jag trodde inte han skulle va så snäll. Har kollat youtube när dom ska "bonda" kaniner och dom är jätte elaka bråkar och bits, men han va så snäll med henne puffade lite och luktade. Dock så litade vi inte riktigt på honom så både jag och Felix satt och var skit nervösa och redo att slita bort dom ifrån varandra. Men nu ligger hon här i mitt knä och chillar, himla tuff tjej är hon allt ingen liten rädd mes.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag började jag på mitt nya jobb, ska jobba dubbelt ända tills juni så min nästa lediga dag är Lördag nästa helg, de är välldigt långt dit. blir nog trevligt med dubbel lön ändå så ska inte klaga.

men det gick iallafall bra idag, svårt att komma in i deras kassa system bara, massa nytt och ganska krångligt var det. men det var inte så mycket folk så jag kunde stå och öva lite. sen så stämplade man inte ut på rasten heller, de var himla najs att få betalt när man skulle äta. och bästa av allt är att dom har mozzarella sticks!! saknat dom sedan dom försvann ifrån donken, var väll typ 2 år sedan nuu... tror att jag kommer trivas himla bra faktiskt så det känns jätte bra! :D

Likes

Comments

Vet ni va, jag fick faktiskt ett nytt jobb i fredags. Så nu har jag sagt upp mig. De känns lite konstigt att jag ska sluta på Mcdonalds trodde aldrig jag skulle få nått jobb efter detta år när jag sökt typ 5000 olika jobb och så får jag ett jobb jag inte ens sökte.. haha lite oväntat men jag är sååå glad! Äntligen min tur i livet , yass👏🏻

Likes

Comments

Här är min nya lilla kaktus, nu är dom 4 i familjen av odödliga blommisar, himla skönt med blommor som inte vill ha mycket vatten.

Men nu var helgen slut iallafall, har varit himla bra faktiskt, har precis varit hos mina föräldrar och ätit lite mat och kakor, fick med mig en liten gräsmatta som mamma odlat till Nelson, han blev jätte glad, ska visa imon! Så gulligt.

Likes

Comments

Instagram@pleaa