Jag får testa på att vara ensam mamma varann helg .... jag hatar det ! så många timmar , så många minuter utav påhitt för att få tiden att gå.... Tycker ni verkligen att det är höjden av allt i livet ? Jag blir mest bitter å sugen på vin..... weard jag vet att jag är grym mamma till min fantastiska underbara pojk . Men jag vet ärligt talat inte hur de gör , fejkar alla mammor och pappor ??? mitt ego är nog inte så måttligt utsvultet så jag  måste känna att min avbild och min avkomma efterliknar mig .... som sagt jag blir rädd ......  Jag får perioder då jag tycker att det här är likgiltigt , när jag att jag inte vet var jag ska ta vägen , vill inte riktigt passa in någonstans . Och alla som tycker åt en runt omkring , varsågod och styr... jag bryr mig inte . När jag får nog så sparkar jag bakut ;) 

Oj vad är de som har hänt med män , jag är förvånad över hur ni beter er jag är iofs upptagen sen några år tillbaka men för fan ni måste ju växa upp, hur tro ni att ni kan bete er ........ ingen respekt what so ever . Man kan inte fråga va som helst ...att ni inte skäms . vakna härom dagen med tjöt via chatten där man frågar om man kan få bild och inte vilken bild som helst utan naket ? Förr hade man ju kanske drivit konversationen till det enda målet men nu är det tydligen så att "alla" gör det så kom igen ... Men va fan tog respekten vägen ...jag är inte blyg någonstans men man måste väl göra sig förtjänt att vissa upplevelser eller ?!?

Ush ! 
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En sån här sak kan förstöra hela min dag , bara så ni vet .... 

 

 

Jag jobbade i torsdags som vanligt haft en ansträngande vecka med både min man (som är fantaskisk & jättemycket man och iomd så är det mycket att stå i ) och jobb så jag var skit trött och det här möttes jag av när jag skulle gå hem efter en produktiv dag .........

 

 

 

ÄR DET FULLT ?

 

TA NÄSTA LUCKA

 

!!!

 

 

 

Nu pratar vi sopinkast .....just telling .... Ja tro fan det .. det här har stört mig så mycket va .. Tro folk att man är dum i hövvet ?? att man inte förstår att det är så man gör ... kände jätte förnedrad .. ! Ja är det fullt så fan ta jag nästa lucka . Jag har en rätt sjuk humör och samma med saker som stör mig ..så eftersom jag forfarande är obstinat så ville jag bara lägga den mittframför och skriva ett gul lapp 

DET VAR INTE FULLT !!!!! 

Men så får man inte göra ! 

Sweet! 

Likes

Comments

Men det är väl Fantastiskt att man kan vara lite porrig när man är lite småfet ...underbart ! jag bryr mig INTE! vilket syns rätt bra om man kikar lite på mig , jag är trött på folk, på människor och på mig själv ...jag har sagt de förut ...att vara snygg i den bemärkelsen att andra tycker det är en pina ! Jag är trött på alla jävla sexistiska skit saker som tex bilderna bakom AXE duschtvål...där visar de tex att om du använder den så kommer brudarna flockas runt dig ...det här är inte riktigt sant ....bara så du vet ...och om det nu inte blir så ..får man inte göra nåt mot någon som inte vill....är de ingen annan som har sett den skiten .... Jag är sjukt trött på män !Jag ska bli totalt lebb efter detta ... och nästa förhållande ska jag har en bok med regler och mina principer o värdering så kan man ju titta igenom den innan man bestämmer sig passar det inte så stick . världens bästa grej frugan ...där har vi nästa projekt att arbeta fram .......ja varför har man inte gjort det innan kör sina negativa & posetiva fördelar & nackdelar så är det ju bara att bestämma sig med en gång att de inte passar ell tvärtom..... Hur är det me era försvars mekanismer ??? har ni nårgra som sitter kvar o smyger fram ibland eller är hela du en försvars mekanism??? eller har du ingen alls ..... min dummaste är att om något negativt hänt mig som jag inte gillar så glömmer jag det ... rätt mycket ..jag minns inte varför tex jag är ovän med vissa av mina vänner el hur det tog slut med nåt ex eller om någon i en relation gör saker jag inte tycker om igen o igen o igen ..jag glömmer det. det måste ju vara görbra att ha otalt med mig i vissa situationer . jag glömmer ! underbart nu ska jag krypa ner i soffan !

Btw hur får man tränings värk i endast en skinka ? sjukt jobbigt! ha det sweet !

over and out ' 

Likes

Comments

Så där ... nu rullar livet i rätt riktning , fan va bra . företaget är signat och nu väntar vi på org. nummert så de blir reggat ordentligt ..känns bra som ...man gör något som man brinner och vi vet att det här kommer att bli super fint eller frugan ;) vi har världens bästa idé och koncept och det kommer går huuur bra som helst får vi det som vill och har snackat om så kommer vi slå stort i hela västra götaland .....haft en feting dålig vecka förkyld , hosta och feber i över en vecka ..va är detta .. alla är ju typ sjuka och jag har verkligen inte tid med detta . Har såå mkt att göra hoppas på att om jag ligger stilla i sängen i två dagar till s borde det ju hjälpa. All in på hostmedicin, nässpry och ipren . Boya! 

 

Väntar på att älsklingen ska kommma hem från norge , han har jobbat där i en månad nu och det känns ensamt och tomt här hemma inte okej alls ..och så nästa vecka blir det Grekland ...mmm sol värme god mat och bara vi i hela världen Underbart vackert .Första officiella bilden på oss ..ja va kan man säga ;) 

 

Jag saknar diiiig såå mycket . Bara 5 dagar kvar <3 jag ska käka upp dig när du kommer hem.

 

P.s svar : nej självklart blir man inte pedofil om man gillar tonårsporr men jag tycker att etnisk sätt så får man se helheten och de finns oftast en andledning till att tjejer drar sig till äldre män , tex de har ingen fadersgestalt el dåliga män i relationerna i barndom samt miljö osv . men kan tänka till en extra gång innan man går in i en djupare relation . Och dömer inte Dig för att din tjej är 22 år yngre ..bara du är medveten om att någon gång kan det bli så att hon hittar någon yngre mest troligt om ett tag när hon har en bättre självkänsla och där om du är en god man kan du vara till stor hjälp på rätt säött men njut för fan så länge du kan ;) o det kan ju bli motsatt hon kan vara skadad och då har du ett plåster som sitter riktigt hårt , hon släpper dig aldrig ...

 

Over and out Prettooo alltid bättre än Dig 

 

Likes

Comments

Vad är det som händer ??? 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17370990.ab

De gjorde en fejkad anonns där "emma 14 år " skulle sälja sex ????

 

Jag mår illa och bli rädd . 

Jag "känner" folk (som jag skäms för ) som brukar skoja om att ligga med minderåriga och menar att de vill sååå gärna ha någon under 15år ! förlåt om du känner dig träffad ..... jag blir lika arg varje gång! Och i deras ögon så är jag bara en bitterfitta som i de tror har åldersnoja ... men jag har en underbar kropp och en fantastisk syn på min sexuella drift ...jag vet vad jag vill ha och mår inte dåligt över det ...jag vet vem som utnyttjar och jag vet när MAN trånar efter en KVINNA på rätt sätt!!! det är helt ok!

Av erfarenhet så vet jag att en kille (inte alla men vissa) mellan 18-30år tycker att det är okej att ha en "flickvän" som är 11,12,13 år . fast de är lite hycsh hycsh ...man pratar inte högt om det ....Om man säger det högt så låter det rätt illa i öronen? ...eller vad tro du mamma säger om det ? 

 

När jag var 13...12...11  år .....( när jag var 10 så fick jag min första riktiga kyss utan en 21 åring??? ...som jag iof skalla ordentligt :P ) så träffade jag flera killar som jag idag tycker är smått läskigt eftersom detta är FEL! vart tog sexuell respekt vägen ? är nu ok att bli våldtagen för att man har kläder som inte täcker hela kroppen ...nu vet jag att många har vart PÅ FEST ...speciellt "svensson" pojkar ( DET VILL SÄGA VANLIGA SVENNSONS SOM BORDE HA EN BRA BILD AV SOM ÄR RÄTT Å FEL).... ni är på en fest en brud dricker för mycket , hon deckar , ni har pratat innan på kvällen ...... och då är hon ju intresserad eller hur?(nej det är hon inte) så när hon ligger avdeckad på toan o du hjälper henne å hålla håret och bär in henne i sängen så har ju hon redan sagt ja till ett ligg????? ( eller Nej det har HON inte) och du drar ner den korta kjolen hon bär och sära på trosorna...och utför samlag medan hon säger ,sluddrigt att hon inte vill o att det inte är någon bra idé ... och du fortsätter . du kommer . lämnar henne. själv . de här är något som händer nästan varje fest iaf när jag växte upp . men de här säger dem att de inte är våldtäkt . men de är det . 

 

är de verkligen ok att söka upp teen porr och sitta och ta på sig själv ? när man är en vuxen människa ??? och man stödjer de när man klickar in och tittar på det ..fattar man inte ..... män som har döttrar i samma ålder tycker att de är ok att ha samlag med någon annans dotter ? ÄR DET VERKLIGEN DET ???? ni får gärna köra en feedback på detta och ni får gärna bli arga på mig men jag blir rädd och trött på oss människor ! 

Jag får en känsla av det här med pedofili börjar där , de är ju säkert inte så att alla kommer dit men om nån gång tycker att de är okej att tänk på det o tillåter sig själva att tro att de är okej så tro jag att de blir en sned vriden bild av vad som är rätt och fel ???!

 

over and out .... fortsättning följer ..... 

Likes

Comments

Haft en super fin helg med min buse och sovit massa =) Gillar´t ! Ush tiden går alldeles fort , dem blir stora så fort . Han blir 10 nu i höst och jag kan ärligt talat , trots klyscha ..att jag minns dagen han föddes. Och så är det när är förälder på alla vis . De är de finaste man gjort & det man är mest stolt över.

Idag har jag gjort mitt andra pass för den veckan , as skönt! Rätt gött att träna själv idag , har gjort ett eget fin fint tränings schema för min sensationella kropp  som består utav armar,axlar,mage,rumpa, och lite länd rygg och 40-50 minuter kondition , kommer bli helt perfekt för mig så att alla min överflödiga kilon ska bort. Så 8 kilon till 1 juni ! Kommer blir lovely ! Min man tyckte att jag ska va som är men det tycker inte jag . 

De händer massa i livet blir sambos igen nu för massa gånger i raden ... den 1:a april , känns jätte kul och mysigt . ha är väldens goaste & finaste <3 Nytt jobb , ny lägenhet och ny inställning till livet . Jag ska bli snäll för mesta ! (när jag vill) och jag har fått ett skit bra jobb ledigt varje måndag och alla helgen samt röda dagar så det är sweet ! Så ska börja söka extra jobb men har inte kommit på vad jag ska göra ! Ta en fundering på det =) så man kan göra X-tra när man är ledig med finaste ! 

 

 

Ja ja Nu kör vi en vecka med massa mys, träna & då blir det en bra vecka =) 

 

Over and out Pretto Nu kör vi !

 

Likes

Comments

 

Allt har sin tid .......

 

 

De band som binder mig här, ska jag långsamt lösa upp . Då jag vet att gjort allt jag kan, ger jag mig rätten att ge mig upp.

De blir aldrig bättre , vi kommer aldrig närmare än så här  . Vi är aldrig starkare än våran svagaste punkt .

Kedjan är svag då länken felar och bojan runt min fot väger tungt .Jag vill aldrig vara tung mot dig som hindrar dig från att resa dig upp . Jag vill inte snärja eller binda dig ..även om du säger att jag fått .

Jag vill bara kyssa dig och säga tack för allt, innan jag går . De blir aldrig bättre , längtan strålar och snärjer oss som vill mer . Jag vill aldrig vara tung för dig .

Jag kan inte stanna , du måste förstå. så kyssa mig tack jag måste gå , 

Jag vill inte vakta dig genom livet,  kyssa och tack det är hög tid för mig att försvinna. 

För de band som band mig här har jag långsamt löst upp. 

 

 

Likes

Comments

Jag är så trött på alla patetiska människor som tror att deras värld är den enda som har gått sönder , för fan väx upp! Jag är lika illa jag säger inte att man själv skulle vara bättre på något vis och självklart har alla en rättighet att får vara lessen ,sur och förbannad på livet ...men om man har det så huuur länge som helst och inte gör något åt saken då kallas det att vara SJÄLVDESTRUKTIV . Jag tror att alla vet vad de betyder men för er som inte vet här har ni ! avsiktlig självdestruktiv handling som leder till döden : destruktiv, som är inriktad på förstörelse.

Ja men det lät väl kul . 

 

Där har ni det ! Det betyder att de inte är något att föredra . Iaf Gud pissar på oss alla ibland, för de mesta och där i mellan =)

Och jag kan ju kanske bara svara att - ja ärlighet uppfattas ofta som spydighet men de är rätt osant om jag får säga det för det mesta är vi vana vid att folk ljuger många gör det minst 20 ggr per dag och de är fan illa ... Och undra hur vi mår när vi ljuger bedrar och falska äckliga människor de är då vi ska göra allt så överdrivet bra och perfekt <! lycka till säger jag bara . de blir inte bättre nån gång kommer tanken ikapp . 

 

Ja där försörde du hela min underbara fredag och fina veckoslut . Sweet !!!! Älskar Facebook ! Fuck Facebook !

 

Over and out /Prettoo OCH fortfarande bara perfekt men det är endast för att passa i din lilla bubbla <3

Likes

Comments

 

Tjo =) 

Längesen nu men jag har en skit bra vecka framför mig jag ska detoxa . 

Jag har vart på paus från livet några år ,nu har jag en skit bra vecka framför mig  . Och nu känner jag mig skitaggad .

För några år sen blev jag skit trött på att vara snygg , sexigt och i och med det så jävla liggbra , du ler men ärligt talat när folk bara ser en för att man har ur snygg kropp och glömmer att det finns en människa där .Hur många människor känner du som seriöst kan gå upp och kolla sig själv i spegeln och genuint tycka att man är vacker . Jag vet det , jag tycker om hela mig med alla mina gräsliga brister !  Jag fått det mest gräsliga erbjudande på jobb och förslag , du kan inte ana . Allt började när jag fick barn man får en väldigt annorlunda kropp efter man fött barn och jag gillade det inte det börja med träning varje dag ,ett par gånger om dagen till slut flera gånger om dagen och till sist så hade jag en vecka utav ca 22-25 timmars träning samtidigt jobba jag , plugga ,va sambo OCH mamma allt heltid .. sen slutade det med att man gick på aouto pilot . Jag älskar och träna och ta hand om min kropp men det blev överdrivet och eftersom folk tror att fina människor är dumma människor bestämde jag mig frö att försöka se ut som "förskole" fröken det tog mig nästa 2 år att gå upp i vikt , jag har alltid haft väldigt trimmad kropp men kvinnlig så efter ca 2/12 år var jag 10 kg tyngre , kände mig rätt nöjd med det det var normalt . Som sagt jag gillar att ta hand om mig och nu det senaste så ser jag en trött och utsliten tjej som inte gör något för mitt eget bästa såå nu kör vi en detox =) FÖR DET ÄR JAG VÄRD !!! så är det bars jag lite tips , vad man ska tänka på och hur man börjar att "gå in i det tänket" och hur en vecka ser ut och det mycket konstiga nötter,bär och tex. frön soman inte vet vart det är för något ..men i våran tid så är det ju bara att Googla ..googla allt vi inte förstår och om nån av er som bruka läsa de är ett par (och förlåt mig att det var längesen, jag har ett liv;)) kom igen kör med mig nu och tipsa , länka och hjälp till nu =) så klarar vi det tillsammans <3 Innan du börjar ett detoxprogram är det bra att förbereda dig och din kropp. Börja gärna ditt program på en helg och planera in den i en lugn period så du har tid att vila. Töm skafferi och kylskåp och fyll på med detoxvänlig mat som färska grönsaker, frukter, nötter och frön. Handla gärna ekologisk och kravmärkt mat för att minimera intaget av besprutning. Några dagar innan du börjar ditt detoxprogram är det bra att minska ner på dryck och mat, som kaffe, alkohol, läsk, socker och cigaretter, som du bör undvika under kuren för att vänja din kropp vid förändringen. Öka även intaget av vatten till minst en liter per dag för att skölja ur kroppen. Börja gärna dagen med ett glas ljummet vatten med citron i, det hjälper till att rensa tarmarna.

På den här länken finns allt man behöver om man känner sig osäker , frukost,midda och mellanmål osv . 


http://www.rawfoodrecept.com/
 

7 dagars Detoxprogram

Här kommer ett förslag på ett program att följa under din detox. Byt gärna ut recepten mot något av dem som finns i receptbanken eller hitta på egna. Följ gärna programmet i minst 14 dagar och komplettera med något av de olika detox metoderna som förbättrar utrensningen.

Drick mycket vatten under programmet och smaksätt det gärna med citron, gurka eller någon annan frukt eller grönsak. Grönt eller rött te är också bra att dricka då det innehåller mycket antioxidanter. Pressa gärna egna frukt- och grönsaksjuicer och drick till mellanmål eller frukost. Var sparsam med mjölkprodukter och försök helst att byta ut det mot soyaprodukter.

Försök att få lite extra vila under tiden du detoxar, lägg dig tidigare på kvällen, eller vila mitt på dagen. Ta det lugnt med hårdträning när du följer detoxprogrammet men promenera gärna, simma eller yoga.

Måndag

Morgon: Ett glas varmt vatten med pressad citron.
Frukost: Quinoagröt serverad med färsk frukt eller bär och soyamjölk. En kopp grönt te.
Mellanmål: Tokad frukt och nötter.
Lunch: Sannas snabbsallad.
Mellanmål: Smoothie eller färskpressad juice.
Middag: Gulröd böngryta.

Tisdag

Morgon: Ett glas varmt vatten med pressad citron.
Frukost: Havregrynsgröt med krossade linfrön, äppelbitar och soyamjölk. En kopp grönt eller rött te.
Mellanmål: Smoothie eller färskpressad juice.
Lunch: Krispig coleslawsallad med valnötter.
Mellanmål: Färsk frukt.
Middag: Svamp stroganoff.

Onsdag

Morgon: Ett glas varmt vatten med pressad citron.
Frukost: Pajalagröt med soyamjölk. En kopp grönt eller rött te.
Mellanmål: Smoothie eller färskpressad juice.
Lunch: Varm kycklingsallad.
Mellanmål: Torkad frukt och nötter.
Middag: Krämig broccolisoppa.

Torsdag

Morgon: Ett glas varmt vatten med pressad citron.
Frukost: Quinoagröt serverad med färsk frukt eller bär och soyamjölk. En kopp grönt eller rött te.
Mellanmål: Smoothie eller färskpressad juice.
Lunch: Misosoppa.
Mellanmål: Avokado.
Middag: Ugnsbakad fisk med morots- och purjolökspuré.

Fredag

Morgon: Ett glas varmt vatten med pressad citron.
Frukost: Havregrynsgröt med krossade linfrön och torkad frukt och soyamjölk. En kopp grönt eller rött te.
Mellanmål: Smoothie eller färskpressad juice.
Lunch: Gryta på adukibönor.
Mellanmål: Torkad frukt.
Middag: Ugnsstekt kycklingbröst med shiitakesvamp.

Lördag

Morgon: Ett glas varmt vatten med pressad citron.
Frukost: Detoxbröd serverat med grönsaker och skivat kalkonbröst. En kopp grönt eller rött te.
Mellanmål: Smoothie eller färskpressad juice.
Lunch: Morots och mandelsoppa.
Mellanmål: Avokado.
Middag: Kycklingburgare.

Söndag

Morgon: Ett glas varmt vatten med pressad citron.
Frukost: Detoxbröd serverat med grönsaker och skivat kalkonbröst. En kopp grönt eller rött te.
Mellanmål: Färsk frukt.
Lunch: Krispig coleslawsallad med valnötter.
Mellanmål: Gurk-och morotsstavar.
Middag: Lax med apelsin och soyasås.

 

Så här kan det se ut men man gör som vill och man får byta ut de man inte gillar =) 

Ett tips: har du svårt för att sluta med kött och dyligt finn det nåt som heter " Hälsans kök" och där finns det alternativ till kött jag kan med varmt hjärta rekommendera biffarna som är vegetariska.

Over and out / Pretto perfekt men bara för dig =)  

Likes

Comments

Testat en grej ett tag nu ......de funkar !

Om man gör något snällt ...då menar jag att om du gör något utan av få tillbaka de . En god gärning bara att . De var en snäll kvinna för nån vecka sen som kom som en hjälpande hand . Stod på bussen skulle dra mitt kort ...funkade inte , testa med mitt bankomat kort det funkade de heller antagligen var det så att apparaten inte funka ..busschaffören var ganksa otrevlig och tyckte nog att skuklle snabba mig och jag bad om ursäkt för att krånglade (hade en bra dag ) . Vilket inte vart mitt fel alls. Och när vi stått där länge och chaffören ber mig att kliva av bussen då jag hastigt slänger ur mig att jag måste med denna buss av någon särskild anledning. Kommer det fram en kvinna och säger att hon betalar min resa på sitt istället. Oj tänkte jag och börja protestera men hon bad mig att sätta mig . betalar , ler och när hon går förbi mig och jag ska säga tack . Lägger hon handen på min axel och tackar för att hon fick betala. ! Skit vilken människa ... och funderar länge och mycket på om jag skulle göra det samma . Och ja varför inte kan man så varför inte. Så nu har jag försökt att om tillfälle ges (doclk inte till alla ) men försökt att göra något bra för människor jag inte träffat ,känner el har någon speciell samhörighet med ..och jävla va det känns bra ! Jag har väl en tanke om alla människor gör något bra för någon annan kankse vi blir lite mer snälla ;) de är ju brist som fan på de i vårt sammhälle mer individuellt tänk idag .vilket jag helt försår . alla måste försäka klara sig så bra de går. men om 5 av dem som läser bloggen gör något bra så har man gjort lite bättre =) Så nu kör vi ! all in på att vara snäll ! 

Om du gör en god gärning så kankse den gör de samma ...så rullar det på .... 

 

 

 Min <3 

 

Over and out /Prettoooooo 

 

 

  

Likes

Comments