Vi har blivit en till =) vi har fått en liten kattunge. men vet än inte vad han ska heta. Han hette tiger från sin gamla hem, Jonas tycker han ska heta Råger :P

Så det blir la det så ofta som han säger det namnet. jag vill att han ska heta Hell Boy han är creme färgad =) bilder kommer på honom snart.

ne nu ska jag vänta på att fia kommer =)

puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag kom jonas hem igen =) men denna veckan har gått fort. men glad att han är hemma med familjen igen =) I morgon ska vi åka och träffa hans mamma, bror och styvfarssa det ska bli spännande har aldrig träffat dom än. Jonas har inte sätt dom på ca 2 år heller!

va mysigt =) jag och victor har badat i badkaret, jonas satt på toa sittsen och tittade på :P och tog i mot victor när han va klar så jag kunde duscha...

Idag har jag vart i frölunda torg med Fia, embla och hägge. tittat runt och ätit lite mat. köpte en jätte söt dress till victor. Säljer en del av hans gamla kläder på tradera så han kan få nya större kläder, man kommer inte långt på soc bidraget när man har barn :( men tur då att man kan sälja lite för att köpa nytt.  Älskar min son, det bästa som hänt mig, han och jonas gör mig hel =)

Min älskade syter P har vart och hälsat på mig hon kom i onsdags och sov en natt =) skönt att hon är hemma nu, har saknat henne så mycke när ho vart ute och rest!

Ne nog snackat här inne puss

 

 

 

Likes

Comments

Nu har jonas åkt hem till sin pappa för att jobba :(

hatar när han åker vill inte vara här ensam *snyft* gråter nästan nu, kommer la ringa jonas snart i panik.....

Gjort en till gaddning idag =) en svart katt på över armen.......

Ne nu orkar jag inte skriva mer... ha de hej

Likes

Comments

Fan va jobbigt det känns nu när min älskade syster yster har åkt. Hur ska vi klara oss nu?? Tänk om du kunde bo närmare så man kunde umgås på dagarna. det kommer att bli så tomt nu när du åkt. ne nu ska jag försöka att inte börja gråta, den sitter redan i halsen på mig. Miss you.......

Har färgat håret me så nu ser man kanske lite frächare ut.

ne nu har jag inget mer att säga godnatt

Likes

Comments

imorgon bär det av till östra igen för att kolla att allt går åt rätt håll, det blir bara segt att sitta där och vänta när proverna är på analys, tar ca 2 timmar kanske lite mer =( så då får man traska runt där som en höna, Hoppas att victor är nöjd bara.

 

Zandra min lilla snutt gumma, du ska inte känna dig utanför. Hoppas att du ringer mig när du vill prata, och att vi ses snart. det va änna länge sen nu puss love

Hjärtat: du är jätte duktig, jag ser att du har det tufft och det är tröttsamt med ett liten barn men snart är jag på fötterna och kan hjälpa till mer . Tack för att du finns du är det bästa som hänt mig du och Victor (L)
 

Likes

Comments

Idag har jag äntligen fått komma efter nästan 2 veckor på BB =(

Inte frisk än det kommer nog ta ett tag men jag är på god väg tack gode gud. när jag kom in förra veckan i tis så hade jag en sänka på ca 400 och  man ska ha 10. så jag hade en hög infektion men en idag vet man inte var i kroppen den är. jag har röntkats men inget hittades där dom har gjort gynn undersökning med unltraljud både på magen och vaginalt men allt bra där me, och dom tog ett avföringsprov med men det va bra där me. Men det finns endå en hög infektion nånstans i kroppen som smyger. Nu ligger det på 86 och på måndag ska jag tillbaka för att kolla att det fortsätter ner!

Tack min Ängla syster för att du hjälpt till med victor ni passar ihop, till och med sköterskena tycker att ni är lika =)

och till min Prins (L) inatt får vi sova tillsammans *längtat* vill sova i din famn och bara mysa. om vi får nån tid :P får la se vad victor vill i natt men några timmar ska vi nog få ;) massa pussar på dig

Imorgon ska vi ut och promenera och träffa fia och hennes lilla tös =) ska bli så spännande. länge sen nu vi träffades och jag har juh inte fått se din lilla pärla än. puss o kram på er så länge

Likes

Comments

Vilken resa man är på.

den 1/5 kom victor till världen =) men det va ingen lätt bit, hade legat hemma 2 dygn först med stora smärter och åkt in och ut och kollat om det är dags men icke öppnat mig lite men inte tillräkligt. men på torsdagen så orkade jag värkligen inte mer och ringde och sa att jag har så ont och klarar inte av att vara hemma, får komma in och börja vänta på att det ska bli dags hade då öppnat mig 4cm, efter 14 timmar så va jag helt slut varken ätit eller sovit då jag va hemma och hade ont eller nu under arbetet så det slutade med kejsarsnitt. Tackar gud att det va slut då. på måndag fick vi äntligen åka hem. men vad händer jo på natten får jag feber och åter igen på tis efter middag och får åka in för att jag blir så dålig!

Visar sig att jag har en så hög infrektion i kroppen att jag måste läggas in, jag kan inte ens hålla i mitt egna barn så kass är jag. får ligga med dropp och får sprutor på det med, häst mängder av medicin. idag är första dagen som jag är så pigg att jag kunnat gå ut och ta lite luft en stund. men jag är långt från frisk fortfarande hög infektion så mer sprutor och dropp och känna sig som en död fisk på matbordet!

Stakars jonas orkade inte mer så min älskade syster har kommit hit för att hjälpa mig med victor. vad skulle jag gjort utan min familj (L)

men hjärtat känn ingen skuld för att du inte orkar och behövt åka hem för att vila upp dig. vi har full förståellse för det. Love

Likes

Comments

Gud va jag längtar efter att bebisen ska födas nu, Hoppas jag slipper gå över tiden bara! Inte många dagar kvar om den kommer i tid :P

på lördag är det sista dagen för dig Junior, mamma och pappa bara väntar... våran Magnum Opus (L)

Och ett stort GRATTIS till Fia gummsan som fick en liten flicka (L) Hoppas att allt gick bra, nu ligger ni nog på BB och får massa ompyssel. Är hon lik sin mamma? va spännande det ska bli och se din skapelse =)

Vart hos min älskade syster Petra i några dagar men jag fick sån hemlängtan och ångest för att det va så stökigt hemma och vill att det ska vara städat när bebin kommer hem.

Ne nu räcker det för mig ha det kanon alla läsare.

och till mitt stora Hjärta : du är helt klart bäst (L)

Likes

Comments

Igår började jag blöda och fick åka in akut till BB spec, fick ligga ca 15 minter med ett bälte som mätte bebisens hjärtljud rörelser och mina värkar, sen fick jag träffa läkarn och dom gjorde ett vaginalt ultraljud men allt såg bra ut *pust*  Bebien hade lagt sig till rätta och mådde bra och jag hade inte öppnat mig, men jag ska ta det lugnt nu och inte bära nått tungt annars kan jag spricka och ett akut käjsarsnitt måste göras.

Men va nervösa jag och jonas va, shit trode att det va dags men så va inte fallet, nu är det bara att vila och vänta...

 

ha det kalas

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska skriva ner idag. Mina tankar finns hos en underbart go vovve Bonzo min systers hund, han har blivit gammal och lite dålig. Hoppas att det blir bra.

Nu tycker jag att bebisen kan ta och komma :P orkar inte vänta men men bebisen kommer när den är redo. nu är man inne i V 34 så om den föds klarar den sig kanon =) skönt att veta. i dagens läge kan dom till och med ta hand om bebisar som föds V 27. Men min bebis nu är så gott som klar så barn morskan sa att det inte är nån fara om den skulle komma, dvs att den är helt frisk då, man vet juh aldrig.

Igår låg jag i ett varmt bad som vanligt :P och skvätte ner jonas, han blev jätte blöt *buse* har badat nästan varje dag sen mitten av graviliteten. Gött som fan. men snart får jag inte bada i så varmt vatten för då kan jag starta förlossningen :P + att när vattnet gått så får jag inte bada pga av bakterier.

Ne nu ska jag göra lite nytta här hemma hej hej

Likes

Comments