Verkligen in Löv med naturen just nu! Så underbart vackert med alla färger.

Blev en tur på bakgården med kameran i eftermiddags. Grannarna undrade nog vad jag höll på med där jag kröp på alla fyra bland löven. Måtte ha varit en rolig syn, men det bjuder vi på.

​Med en granne hann vi också fundera på om det kan finnas två lönnblad som ser lika ut. Att de är som snöflingor, alla olika. Och hur fascinerande de är med alla sina färger. Hur de varierar. Och hur vackra de är. För visst är de vackra. 

Plockade med mig en bukett löv att ha inne som blommor också. Tycker jag passar bra i oktober. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här drömmer vi oss tillbaka till stranden på Kreta. Det börjar bli några veckor sedan nu, men känns fortfarande som alldeles nyss. Skulle verkligen inte tacka nej till att få åka igen. Tror inte man kan få tillräckligt av dessa stunder.

​Känns som man alltid blir extra resesugen då när man inte har någon resa inbokad eller ens planerad. Bäst att åtgärda det pronto. 

Likes

Comments

Finns inga gränser för hur trött jag varit den senaste tiden så att komma iväg ut med kameran har trots helhjärtade försök inte lett till några resultat. Får hålla till godo med lite färgprakt från förra hösten istället.

Minns så väl dagen den bilden togs. En söndag i oktober. Lilleman var bara lite på en månad gammal och sov snällt i vagnen medan storasyster lekte i parken. Solen sken och gav allt omkring oss en extra starkt färg. En fin dag. Vacker.

Så gick ett år och nu är det lika färggrant där ute. Lilleman sover dock inte värst mycket i vagnen mera så att få fram kameran där ute är lite av en utmaning. Men ett till försök borde nog göras. Kanske det skulle vara den gången vi faktiskt lyckas komma iväg. 


Likes

Comments

En kort återblick till en söndag i augusti när jag åkte till Borgå för att fotografera Ronjas konfirmationsbilder.

Söta Ronja var alldeles underbar att jobba med och varken tvekade eller ifrågasatte mig fast jag hade henne att stapla ut på åkrar och ängar i högklackade skor.

Vi testade på lite olika typer av biler och höll på en god stund. Jag hade fått fria händer så jag passade såklart på att utnyttja den möjligheten till max!

​Själv hade jag en fantastiskt rolig dag tillsammans med Ronja och jag hoppas jag inte tröttade ut henne alltför mycket. Hoppas verkligen på att få göra flera såna här uppdrag!

 

Likes

Comments